Anladım canim bizim park yatakda sıkıntı olabilir ya da bizimki tontiklesti :) yatirinca ortası çökuyor biz de mecbur beşik alicaz herhalde dedik bu gidişle
Yatagin minderinden sungerinden kaynaklaniyor olabilir.bizim ilk sunger oyle cokuyordu daha 3 aylikken degistirdik daha sert daha saglikli bir tane aldik cokmuyor
Evet dizlerinin üzerine kalkıp tutunuyor bizim haylaz da o yönden haklısın ben sadece cokuntu kismindayim bakalım altına destek yapayım belki düzelir ...
Arkadaslar mrb bebek icim kemik suyu yaptim 6 saat kaynattim etler ayrilmisti rengi kirli sari gibi oldu dogru mu yaptim sizce bazilari 12 saat hatta 24 saat kaynatan varmis ben az mi kaynattim acaba
İyi akşamlar herkese.
Oğlumun sabahtan beri keyfi yoktu hiç. Hafif ateşliydi. Şimdi ateşi 38.0 oldu.
Henüz hiç dişi çıkmadı. Dişten olabilir mi acaba çünkü başka hastalık belirtisi de yok öksürme falan.
Bebeği,diş çıkaranlar sizin bebeklerinizde ne kadar yükseldi ateş
Dişler geldimi, aynısı bizde oldu ben hastanede kontrole gittiğimizde kaptı sandım(hala emin değilim) keyfi yerindeydi ama ateşi 38-38,3 civarıydı. 2.gün ateşi kontrol altına alabildim sonra bidaha ateş falan olmadı. 2 hafta geçti dün sabah bi baktım tavşanlar patlamış. Kahvaltısını yaptırırken farkettim. İnanamadımdişler geliyor olabilir seninde.
Arkadaslar mrb bebek icim kemik suyu yaptim 6 saat kaynattim etler ayrilmisti rengi kirli sari gibi oldu dogru mu yaptim sizce bazilari 12 saat hatta 24 saat kaynatan varmis ben az mi kaynattim acaba
+1 diyorum
Bizdede durum aynı ama elini tutup dolaşsın bayılıyor. Sen tutunca yürüyor. Emeklemeden yürüyecek sanırım. Eşimde bende Emeklemeden yürümüşüz
Merhaba hanımlar.
Dün kan testi yaptırdık. Bugün sonucunu öğrenince çok üzüldüm 8 çıkmış demiri sabah akşam vericem 1 ay sonra tekrar yapılcak test.
Sizlerin sonucu kaç çıkmıştı ?
Hanımlar nasıl beşik aldınız yani büyüyen beşiklerden mi aldınız memnun musunuz ve tavsiyeniz ne olur ? Biz park yatak almıştık aslında geniş bir park yatak ama kapasitesi 15 kg. Ve artık yatirinca ortaya çöküntü oluyor ve bizim minik rahat edemiyor sanırım biraz da o yüzden beşiğinde uyumak istemiyor.
+1 diyorum
Bizdede durum aynı ama elini tutup dolaşsın bayılıyor. Sen tutunca yürüyor. Emeklemeden yürüyecek sanırım. Eşimde bende Emeklemeden yürümüşüz
Acil yardiminiza ihtiyacim var tecrubeli annelerin ve anne adaylarina birsey sormam lazim 4+4 gunluk hamileyim kasik agrilarim var ve bas donmem var suan sizce bir sorun olur mu hic yasadiniz mi ?
Acil yardiminiza ihtiyacim var tecrubeli annelerin ve anne adaylarina birsey sormam lazim 4+4 gunluk hamileyim kasik agrilarim var ve bas donmem var suan sizce bir sorun olur mu hic yasadiniz mi ?
Canim ilk haftalarda normal kasik agrisi bas donmesi rahim genisledigi icin olur oluyormus tansiyonun normalse bas donmeside normal bence hamilelik belirtileri benimde kasik agrim oluyordu hergun bugun hasta olucam diyordum hamilelik aklima gelmiyordu ogrendigimde 7+4 gunluk hamileydim bas donmemde vardi
bizim de dişimiz yokablasıda 11.ayında çıkardı oyüzden beklemiyorum ben
Bizimde 8 di ferrum veriyorum 16 damla
allah allah ben büyük kızımda 3 yaşına kadar kullandım şimdi doğa kullanıyor hiç bir sorun olmadı hangi marka yatağınız
Bence yeterlidir cnm doktur bana tarif ederken 5-7 saat kaynatman yeterli demişti,biz öyle yaptık bizimde öyle oldu rengi,gerci biz icine kereviz sapı da atmıstık dr onermisti.
Sevgili anneler anneler günümüz kutlu olsun, kimimiz icin ilk kimimiz icin ilk olmasa da, dunyanin en zor ama en güzel duygusu annelik, tum annelerimizin de anneler günü kutlu olsun..