Sağol canımm kutlu olsunDunya emekcı kadinlar gunumuz kutlu olsun
Çokkk geçmiş olsun canımm ne kadar dikkat etsekte olacak olan oluyor malesef. Oğlumda ana kucağından düşmüştü şükür bişey olmadı.Ben artık yalnız asla bırakmıyorum yatakta falan. Sağı solu belli olmuyor bebişlerinİyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Sağol canım evet hatırlıyorum sizi de haklısın önüne gecemiyoruz bazen 2 dk bile yetiyor...Çokkk geçmiş olsun canımm ne kadar dikkat etsekte olacak olan oluyor malesef. Oğlumda ana kucağından düşmüştü şükür bişey olmadı.Ben artık yalnız asla bırakmıyorum yatakta falan. Sağı solu belli olmuyor bebişlerin
İki gün oldu sadece ateşi. 2.gün ateşi düşürmek daha kolaydı. 3.gün hiç birşey kalmadı ama uyku tepetaklak oldu. Huysuzluğu hat safhada, uykuya dalamıyor ve avuç avuç saçlarını yoluyo uyumaya çalışırken. Elini tutsam tepinmeye başlıyor napıcam bilmiyorumSelam
Nasıl oldu? Daha iyi mi?
Gecmis olsunİyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Günaydın hanımlar,İyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Oglum 28 agust dogdu.tam 8 ay dolunca dr gittik.tek ve 2 doz olmak uzere 2 cesit varmis.2 doz olandan yaptiracagiz.9.ayda ilki yapilacak 2. Ne zaman yapilacal hatirlamiyorumHanimlar gunaydin bebeklerinize menenjit aşısı yaptirdinizmi iki farkli doktora goturuyorum biri bu ay yapalim cok onemli diyor digeri artik sadece 1. Yasinda aşısı var diyo sizlerin doktorlari bisey dedimi bu konu hakkinda
Gecmis olsun
Teşekkür ederim sağolun. Haklısın canım bizimki de korkudan ağladı muhtemelen çok sukur bir şey olmadı insan telaş yapıyor ama dediğin gibi ufak tefek düşmelere alışmak gerek olacak bundan sonra bir daha yataktan düşmesin de ...Günaydın hanımlar,
Cok gecmis olsun bizimki aşırı hareketli bir bebek evin her yerini hızlıca emekliyor ve tuttugu yerden ayaga kalkıyor ne kadar dikkat etsek de saniyede düşüyor, ilk başta çok telaş ediyordum artık böyle bir durumda gozlemliyorum keyfi yerinde ise sorun yok, cok oluyor dusmeler kalkmalar, yalnız degilsin geçmiş olsun tekrardan...
İyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Hay allahım ya.zaten bi hastalandılar mı butun huyları değişiyor.. ınsallah toparlar cnm bi an onceİki gün oldu sadece ateşi. 2.gün ateşi düşürmek daha kolaydı. 3.gün hiç birşey kalmadı ama uyku tepetaklak oldu. Huysuzluğu hat safhada, uykuya dalamıyor ve avuç avuç saçlarını yoluyo uyumaya çalışırken. Elini tutsam tepinmeye başlıyor napıcam bilmiyorum
Biz ilkini 1 yasta olacagız drumuz öyle dedi,kimi dr 9 ay diyor bilemedim :/Hanimlar gunaydin bebeklerinize menenjit aşısı yaptirdinizmi iki farkli doktora goturuyorum biri bu ay yapalim cok onemli diyor digeri artik sadece 1. Yasinda aşısı var diyo sizlerin doktorlari bisey dedimi bu konu hakkinda
Tamam cnm tesekkur ederim bana da oyle dedi ayin 10 unda 9 aylik olucaz ozaman cagirdi yaptirym bendeOglum 28 agust dogdu.tam 8 ay dolunca dr gittik.tek ve 2 doz olmak uzere 2 cesit varmis.2 doz olandan yaptiracagiz.9.ayda ilki yapilacak 2. Ne zaman yapilacal hatirlamiyorum
Ay bnde bundan cok korkuyorum ya... bnm kızda cok hareketli ve bizim yatakta yatıyor gunduzleri... sanırım bizde artık kendi yatagında yatırmalıyız:/ Allah korusun.İyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Şifa olsun kuzularimiza:)Tamam cnm tesekkur ederim bana da oyle dedi ayin 10 unda 9 aylik olucaz ozaman cagirdi yaptirym bende
Sağol canım aynen öyle tehlikeli minikler korkusuzca her şeyi yapıyorlarGeçmiş olsun bebişler iyice tehlikeli olmaya başladılar.
Bu aşamalarda hep düşücekler ne kadar dikkat etsekte.
Bizimkide emeklemeye başladı.tutunup kalkmayı öğrendi.illaki kafasını bi yerlere çarpıyor.kaşla göz arasında oluyo bunlar.
Beşiğinin korkuluk kısmının kademesini yükselttik.kalkıp düşebilir diye.
Allah korusun canım yaşamazsınız siz de inşallah ben de ağlasa da yatiricam bugün beşiğinde az önce yatırdım yadirgadi uyandı. Napayım alışacak en azından gündüzleri simdilik...Ay bnde bundan cok korkuyorum ya... bnm kızda cok hareketli ve bizim yatakta yatıyor gunduzleri... sanırım bizde artık kendi yatagında yatırmalıyız:/ Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?