- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Evet canım biz Çiğli eğitim ve arastirmada kontrollere gittik ama özel dersen Menemen Yaşam sağlığa gidicez haftaya deneyimimi paylaşırım. Genel takip ve asilari sağlık ocaginin takibinde. Siz hangi bölgeye geleceksiniz?All-izz-well canim sen izmirdeydin degil mi.biz ay sonu izmirde olacagiz kismetse.siz hangi hastane takibindesiniz asi ya da rutin kontrolde
Valla menemen civarinda olursa iyi olur guvenilir bir yer.biz candarlida olacagiz.cigli menemen aliaga guzergahi candir bizim icinEvet canım biz Çiğli eğitim ve arastirmada kontrollere gittik ama özel dersen Menemen Yaşam sağlığa gidicez haftaya deneyimimi paylaşırım. Genel takip ve asilari sağlık ocaginin takibinde. Siz hangi bölgeye geleceksiniz?
Sağol canım aynen öyle tehlikeli minikler korkusuzca her şeyi yapıyorlar
Allah korusun canım yaşamazsınız siz de inşallah ben de ağlasa da yatiricam bugün beşiğinde az önce yatırdım yadirgadi uyandı. Napayım alışacak en azından gündüzleri simdilik...
Özel tercihim olurEvet canım biz Çiğli eğitim ve arastirmada kontrollere gittik ama özel dersen Menemen Yaşam sağlığa gidicez haftaya deneyimimi paylaşırım. Genel takip ve asilari sağlık ocaginin takibinde. Siz hangi bölgeye geleceksiniz?
Tamamdır bı aksilik olmaZsa pazartesi gidicez. Yazarım sana da canımValla menemen civarinda olursa iyi olur guvenilir bir yer.biz candarlida olacagiz.cigli menemen aliaga guzergahi candir bizim icin
Malum ramazan yaklaşıyor . Aramızda oruç tutabilecek olan var mı ? Ne yapmalıyız düşünüyorum öyle.
Dinimizde hamilelere ve emzirenlere izin verilmiş.daha sonra borcunu tutmak şartıyla ama bizimkiler ek gıdaya geçtiği için belki süt yetmeme gibi bi durum olmaz.
Bi iki gün tut dene bakalım.sütünde azalma olmazsa tutarsın.
Ben emzirmediğim için tutucam inş.
Birinci oğlumda da ramazan ayı ek gıdaya başladığımız bir dönemdeydi. Süt yetmisti. Hiçbir sorun yasamamistim. Simdi de ek gıdaya gecmeseydik tutmazdım ama şimdi tutmayı düşünüyorum. Gerçi şimdi günler çok daha uzun bakalım nasıl olacak. Sorun olursa bırakırım bendeEvet canım hamileykende tutmadım 30 gün borcum var birde bu yıl tutmazsam 60 .
Korkum süt kesilir mi diye. O zaman bebeğin süt hakkı oluyormuş bi arkadaşım öylr dedi. Galiba tutamıycam. Şu an bile yemek saatim gelince elim ayağım titriyor
Aynen uzun olunca gözüm korkuyır benimde . Normalde hiç sıkıntı olmaz ama emzirmek başka bişey saat başı mutfakta buluyorum kendimiBirinci oğlumda da ramazan ayı ek gıdaya başladığımız bir dönemdeydi. Süt yetmisti. Hiçbir sorun yasamamistim. Simdi de ek gıdaya gecmeseydik tutmazdım ama şimdi tutmayı düşünüyorum. Gerçi şimdi günler çok daha uzun 0bakalım nasıl olacak. Sorun olursa bırakırım bende
Çok geçmiş olsun. Bir anda başlıyorlar emeklemeye, sabah olduğu yerde sayarken akşam hareketlere başlamıştı benim kızım da. Çok dikkat etmek lazım, nasılsa yapamıyor dememek lazım . Bir şey olmamıştır, sen gözlemle ama bir şey olmamıştır inşallah.İyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
Çok düşündüm ben de bunu ama bu sene de tutmayacağım mecburen. Belki kadir gecesinde tutarım onun dışında aç kalmak bir yana su içmediğimde sütün çekildiğini hissediyorum resmen. Ek gıdaya geçmiş olsa da hala anne sütü ana öğün, Allah korusun aç kaldığını fark etsem orucu yakarım o yüzden hiç riske atmayacağım. Artık iki sene sonra kapatırım aradaki boşluğu.Malum ramazan yaklaşıyor . Aramızda oruç tutabilecek olan var mı ? Ne yapmalıyız düşünüyorum öyle.
Evet canım hamileykende tutmadım 30 gün borcum var birde bu yıl tutmazsam 60 .
Korkum süt kesilir mi diye. O zaman bebeğin süt hakkı oluyormuş bi arkadaşım öylr dedi. Galiba tutamıycam. Şu an bile yemek saatim gelince elim ayağım titriyor
Sağol canım aynen oylelerÇok geçmiş olsun. Bir anda başlıyorlar emeklemeye, sabah olduğu yerde sayarken akşam hareketlere başlamıştı benim kızım da. Çok dikkat etmek lazım, nasılsa yapamıyor dememek lazım . Bir şey olmamıştır, sen gözlemle ama bir şey olmamıştır inşallah.
Çok düşündüm ben de bunu ama bu sene de tutmayacağım mecburen. Belki kadir gecesinde tutarım onun dışında aç kalmak bir yana su içmediğimde sütün çekildiğini hissediyorum resmen. Ek gıdaya geçmiş olsa da hala anne sütü ana öğün, Allah korusun aç kaldığını fark etsem orucu yakarım o yüzden hiç riske atmayacağım. Artık iki sene sonra kapatırım aradaki boşluğu.
Bende emzirirken susuzluktan dilim falan kuruyor sizde de oluyor mu bu durum? Hemen kana kana su içiyorum ardından.Çok geçmiş olsun. Bir anda başlıyorlar emeklemeye, sabah olduğu yerde sayarken akşam hareketlere başlamıştı benim kızım da. Çok dikkat etmek lazım, nasılsa yapamıyor dememek lazım . Bir şey olmamıştır, sen gözlemle ama bir şey olmamıştır inşallah.
Çok düşündüm ben de bunu ama bu sene de tutmayacağım mecburen. Belki kadir gecesinde tutarım onun dışında aç kalmak bir yana su içmediğimde sütün çekildiğini hissediyorum resmen. Ek gıdaya geçmiş olsa da hala anne sütü ana öğün, Allah korusun aç kaldığını fark etsem orucu yakarım o yüzden hiç riske atmayacağım. Artık iki sene sonra kapatırım aradaki boşluğu.
Evet canım bakalım denerim bi olmazsa tutmam yapacak bir şey yok.Sen kendini daha iyi bilirsin canım.tutamazsan vicdan azabı duyma.Allah sana bu hakkı vermiş sonuçta.
Daha sonradan borcunu ödersin
Evet canim ben de cok susuyorum dilim damagim kuruyor ve cok cabul acikiyorumBende emzirirken susuzluktan dilim falan kuruyor sizde de oluyor mu bu durum? Hemen kana kana su içiyorum ardından.
Evet canım bakalım denerim bi olmazsa tutmam yapacak bir şey yok.
Masallah:)Bizimki karada yuzuyor henuz emeklemiyor:))) ama done done evi turlar oldu.Ben de oruç tutmayı düşünüyorum. Sahurda iftarda tıka basa yeyip kilolarca su içerim artık :) bakalım niyetine girelim de Allah yardım eder.
bir de uzun zamandır komando gibi sürünüyordu bugün emeklemeye başladı pıtır pıtır nasıl gidiyor :) çok güzel bir duyguymuş. Kim bilir yürüyünce neler hissedeceğiz :) Elhamdulillah:)
Sağol canım evet hatırlıyorum sizi de haklısın önüne gecemiyoruz bazen 2 dk bile yetiyor...
İki gün oldu sadece ateşi. 2.gün ateşi düşürmek daha kolaydı. 3.gün hiç birşey kalmadı ama uyku tepetaklak oldu. Huysuzluğu hat safhada, uykuya dalamıyor ve avuç avuç saçlarını yoluyo uyumaya çalışırken. Elini tutsam tepinmeye başlıyor napıcam bilmiyorum
Hanimlar gunaydin bebeklerinize menenjit aşısı yaptirdinizmi iki farkli doktora goturuyorum biri bu ay yapalim cok onemli diyor digeri artik sadece 1. Yasinda aşısı var diyo sizlerin doktorlari bisey dedimi bu konu hakkinda
Ben de oruç tutmayı düşünüyorum. Sahurda iftarda tıka basa yeyip kilolarca su içerim artık :) bakalım niyetine girelim de Allah yardım eder.
bir de uzun zamandır komando gibi sürünüyordu bugün emeklemeye başladı pıtır pıtır nasıl gidiyor :) çok güzel bir duyguymuş. Kim bilir yürüyünce neler hissedeceğiz :) Elhamdulillah:)
Arkadaşım hep kızına yapıyo hatta kendileride yiyolar bende bu hafta yapıcam inşBen bebeklerime ekmek yapmak istiyorum tam bugday unundan ekmek tarifi olan varmi sofrada ekmek diye cildiriyorlar resmenelinden gelse parcalayacaklar beni
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerdenasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?