• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mrb ii gunler bebeginiz icin oda yaptiniz mi halisi tulu mobilyasi lambasi vs hangi markalari tavsiye edersiniz

Çok geçmiş olsun canım allahtan kuzuya birşey olmamış artık maksimum dikkat gerekiyor çok hareketlendiler.

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede huzurlu günlerine döner.

Ben ilk oğlumda tek doz yaptırmıştım. Şimdi bebeğimede yapılacak okula gidecek olan abi olduğu için doktorumuz özellikle 2 doz yapacak aşımızı. 9. Ayda başlamak üzere 18. Aya kadar yapılabilir. Bildiğim kadarıyla 3 ay ara ile yapılıyor. Dpktomuz çok önemsiyor menenjit beyni etkileyen çok zor bir hastalıkmış allah korusun.

Maşallah kuzuya bizde iki aydır geri geei emekliyorduk 5 gündür normal emeklemeye başladı ve tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor.
Sağol canım tesekkurler çok şükür olmadı... Bizim ki de normal emekliyor artık ama çok tehlikeli otura otura ilerliyor sonra pat diye atıyor kafayı yere hiç yalnız bırakmıyorum. Bı uyurken bırakıyordum artık onu da yapamıyorum :)

Mrb ii gunler bebeginiz icin oda yaptiniz mi halisi tulu mobilyasi lambasi vs hangi markalari tavsiye edersiniz

Ben öyle katalog gibi oda düzenlemeyi düşünmüyorum olabildiğince , güvenli , sade, yaratıcı ve keşfedebileceği geniş bir ortam sunmak istiyorum. Eşyalarının sığacağı kadar dolap ve yatağı. Belki büyüdükçe birlikte süsleriz , ahşap şeyler yapıp ona boyayabilirim. Ya da duvarları vs. Velhasıl insanlar bakınca güzel görüneni değil, çocuğumun içinde gerçekten mutlu olabileceği bir oda istiyorum:) ama yine bu konuda paylaşımlara açığım. Yaratıcı fikirler çıkabilir:)

iyi diyelim iyi olalim canim.
2 gun egzersiz icin girmemistim yormamak icin. dün girdim. egzersiz yaptim biraz. agrisi olmasin diye uyku ilaci verdikleri için derin derin uyuyordu.uykusunda güldü:)

makinanin ayarlari ayni. yine kısmaya calismislar ama hemen karbondioksiti yukselmis. tolere edememis.

uludag in patoloji bölümü kas biopsisi sonuclarina gore sma hastaligindam supheleniyor ama nöroloji hocasi çapa nın cikmasini bekleyelim demis oraya daha cok guvendigi icin. orasi daha cikmadi.sma dan suphelenmiyorum demisti hoca ama patoloji bu hastaligi telaffuz edince tabiki icimiz yandı,kabullenmek istemiyorum. sonuclar cikana kadar bize rahat yok. insallah yanlis bir sonuctur buranin soyledigi.
allahim bu hastaligi uzak etsin benim kuzumdan ve tüm kuzulardan.
ne diyecegimi de bilmiyorum ki. hastaligi okuyunca arastirinca isin icinden cikamiyorum. allah yardimcimiz olsun.

2 gun egzersiz icin girmemistim yormamak icin. dün girdim. egzersiz yaptim biraz. agrisi olmasin diye uyku ilaci verdikleri için derin derin uyuyordu.uykusunda güldü:)

makinanin ayarlari ayni. yine kısmaya calismislar ama hemen karbondioksiti yukselmis. tolere edememis.

uludag in patoloji bölümü kas biopsisi sonuclarina gore sma hastaligindam supheleniyor ama nöroloji hocasi çapa nın cikmasini bekleyelim demis oraya daha cok guvendigi icin. orasi daha cikmadi.sma dan suphelenmiyorum demisti hoca ama patoloji bu hastaligi telaffuz edince tabiki icimiz yandı,kabullenmek istemiyorum. sonuclar cikana kadar bize rahat yok. insallah yanlis bir sonuctur buranin soyledigi.
ne diyecegimi de bilmiyorum ki. hastaligi okuyunca arastirinca isin icinden cikamiyorum. allah yardimcimiz olsun.
Amin canim.Allah yardimciniz olsun ins

Valla ne diyeceğimi ne yazacağımi bilemiyorum. Sen boyle yazinca benimde icim yaniyor. Ama acılar paylaştıkça azalır derler. Bize içinden ne geliyorsa yaz. Keşke elimizden daha fazlası gelse... Ama bizde bol bol dua ediyoruz.

Amin canım Allah yardımcınız olsun insallah şüpheler yersiz çıkar ... Eve çıkacak misiniz ? Ameliyat için gün verecek Dr. Demiştin sanirim

All-izz-well All-izz-well çok geçmiş olsun.Allahtan birsey olmamis. Cok harekliler. Allah'a emanet hepsi...
Sağol canım çok şükür ... Allah'a emanet hepsi ...

En içten dileklerimde Aminnnnnn.

biz anneler yavrularımız grip bile olmasın isterken adını hiç duymadığımız hastalıklarla boğuşuyoruz.inşaallah gelip geçici bir imtihandır sizinkide.
Hep aklımda hem duamdasınız.

Cnm bnm insallah yersiz cıkar bu kaygılarınız.insallah yanılmıs olurlar süphelerinde. Allah yardımcın olsun,beklemek cok zordur tahmin edebiliyorum.Allahın izniyle iyi haberler alırsın dilerim.diyecek bisey bulamıyorum tek yapabildigimiz sizin icin dua etmek.
Bi an önce hayırlı haberler alırsınız insallah

İyi akşamlar hanimlar. Bugün kötü bir şey oldu oğlum kendi beşiğinde uyuyamiyor malum, gece gündüz bizim yatağınızda uyuyor. Bugün de akşam üzeri yatırdım her defasında çevresini kapatiyorum yastık yorgan ama tabi tam emekleyemese de ufak ufak ilerliyor, sürekli kontrol ediyorum bugün de aynı baktım mutfağa döndüm 2 dk sonra ağlamasıyla kostum bir baktım ki yerde :KK43: nasıl ne şekilde düştü bilmiyorum gittiğimde oturmuş ağlıyordu Allah'tan eşim de evdeydi. En yakınımızda ki hastaneye gittik. Çocuk Dr. Yokmuş vücutta bir hasar görünmüyor zaten hemen film çekilmez 5-6 saat gözlemleyin dedi. Yaklaşık 4 buçuk saat oldu keyfi yerindeydi çok şükür artık uykusuzluktan ağlamaya başlayınca mecbur uyuttuk. İnşallah bir şey olmaz bu saatten sonra da. nöbetteyim bakalım ... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın İnşallah :KK43:
Simdi gordum mesajini. Gecmis olsun. Gun boyu biz de kac kez dusme, vurma, carpma tehlikesi yasiyoruz. Altini yatakta degistiriyordum onceden simdi kacip gidiyor diye yerde degistiriyorum artik. Allah beterinden korusun.

ne diyecegimi de bilmiyorum ki. hastaligi okuyunca arastirinca isin icinden cikamiyorum. allah yardimcimiz olsun.[/QUOTE

Canım benim sen yazdıkça benimde içim yanıyor allahım sana sabır versin umarım uludağ yanlış sonuçlandırmıştır çapa da herşey normal çokar umarım emirin hastalığının da bir çaresi vardır. Allahım şafi ismi ile şifa versin emir kuzusuna hep dualarımdasın

Amin canim.Allah yardimciniz olsun ins
Valla ne diyeceğimi ne yazacağımi bilemiyorum. Sen boyle yazinca benimde icim yaniyor. Ama acılar paylaştıkça azalır derler. Bize içinden ne geliyorsa yaz. Keşke elimizden daha fazlası gelse... Ama bizde bol bol dua ediyoruz.
Amin canım Allah yardımcınız olsun insallah şüpheler yersiz çıkar ... Eve çıkacak misiniz ? Ameliyat için gün verecek Dr. Demiştin sanirim

Sağol canım çok şükür ... Allah'a emanet hepsi ...
En içten dileklerimde Aminnnnnn.

biz anneler yavrularımız grip bile olmasın isterken adını hiç duymadığımız hastalıklarla boğuşuyoruz.inşaallah gelip geçici bir imtihandır sizinkide.
Hep aklımda hem duamdasınız.
Cnm bnm insallah yersiz cıkar bu kaygılarınız.insallah yanılmıs olurlar süphelerinde. Allah yardımcın olsun,beklemek cok zordur tahmin edebiliyorum.Allahın izniyle iyi haberler alırsın dilerim.diyecek bisey bulamıyorum tek yapabildigimiz sizin icin dua etmek.
Bi an önce hayırlı haberler alırsınız insallah

cok sagolun kizlar.
ben de ne diyecegimi bilemiyorum. dua edip bekliyoruz biz de işte.

All-izz-well All-izz-well doktorlarin plani cihazlarla eve cikarmak. biz hala mucize bekliyoruz makinasiz ciksin diye.
pazartesi ameliyat oldu.bogazini deldiler:110:

Guluslerine kurban..Allah hep birlikte guleceginiz gunleri de nasib etsin. Mucizelere tanik olmuyor muyuz, umut hep yok mu zaten, ornekleri bir dolu.. Onlardan biri de Emir olsun insallah ve sifa bekleyen her bir yavru. Nasil ki Allah onlara bir can verdi, ruhuna ufledi ve karnimizda buyutup gelistirdi, dunyaya gelmelerini nasib etti, devami da gelsin Allah’in izniyle. Emir’e de sifa versin Rabbim, merhametini esirgemesin.. saglicakla devam etsin omrune.
Olmaz denen oluyor, iyilesmez denen iyilesiyor. Onulmaz hastaliklara bile careler bulunuyor. Kuzenim ms hastasi 10 yildir tedavi goruyor. Ilk duydugumuzda dunyamiz karardi, neler neler soylendi ama oyle iyi bakildi ki, yeni tedavi yontemleri gelisti, ogretmenlik yapiyor, evlendi bebegi oldu..
Umut hep var.. zorluyor bu surecler yoruyor bazen ama sukur ki sonuc aldikca tekrar yeseriyor umitler. Hepsini telafi edecek zamanlariniz olsun.
Sizin de yesersin her bir gun umutlariniz. Eviniz Emir’in nesesiyle dolsun, Allah guc versin, tedavilere olumlu yanit gelsin insallah.

Guluslerine kurban..Allah hep birlikte guleceginiz gunleri de nasib etsin. Mucizelere tanik olmuyor muyuz, umut hep yok mu zaten, ornekleri bir dolu.. Onlardan biri de Emir olsun insallah ve sifa bekleyen her bir yavru. Nasil ki Allah onlara bir can verdi, ruhuna ufledi ve karnimizda buyutup gelistirdi, dunyaya gelmelerini nasib etti, devami da gelsin Allah’in izniyle. Emir’e de sifa versin Rabbim, merhametini esirgemesin.. saglicakla devam etsin omrune.
Olmaz denen oluyor, iyilesmez denen iyilesiyor. Onulmaz hastaliklara bile careler bulunuyor. Kuzenim ms hastasi 10 yildir tedavi goruyor. Ilk duydugumuzda dunyamiz karardi, neler neler soylendi ama oyle iyi bakildi ki, yeni tedavi yontemleri gelisti, ogretmenlik yapiyor, evlendi bebegi oldu..
Umut hep var.. zorluyor bu surecler yoruyor bazen ama sukur ki sonuc aldikca tekrar yeseriyor umitler. Hepsini telafi edecek zamanlariniz olsun.
Sizin de yesersin her bir gun umutlariniz. Eviniz Emir’in nesesiyle dolsun, Allah guc versin, tedavilere olumlu yanit gelsin insallah.
Amin amin aminnnnnnnnn

Kızlar deniz bir haftadır sabahları 6 da uyanmaya başladı tekrar uykuya dalamıyor ama uykusuda var belli. Düzeninde bir değişiklikmyok uyku saatleride aynı ne oldu anlamıyorum. Normalde 8 de uyanıyordu. 6çok erken:( sonrasındada kendiside çok huzursuz oluyor bende zombi gibi geziyorum. Var mı bu işin bir çaresi nasıl eskisi gibi olur acaba.

Kızlar deniz bir haftadır sabahları 6 da uyanmaya başladı tekrar uykuya dalamıyor ama uykusuda var belli. Düzeninde bir değişiklikmyok uyku saatleride aynı ne oldu anlamıyorum. Normalde 8 de uyanıyordu. 6çok erken:KK43: sonrasındada kendiside çok huzursuz oluyor bende zombi gibi geziyorum. Var mı bu işin bir çaresi nasıl eskisi gibi olur acaba.
HAva erken aydınlanmaya basladı ya artık ondan mı acaba? Odasını biraz loş yapsan belki fayda eder.

Kızlar deniz bir haftadır sabahları 6 da uyanmaya başladı tekrar uykuya dalamıyor ama uykusuda var belli. Düzeninde bir değişiklikmyok uyku saatleride aynı ne oldu anlamıyorum. Normalde 8 de uyanıyordu. 6çok erken:KK43: sonrasındada kendiside çok huzursuz oluyor bende zombi gibi geziyorum. Var mı bu işin bir çaresi nasıl eskisi gibi olur acaba.
Canim benim kizlarda aynilar isigi gorunce kalkiyorlar bende 6 da ayakta uyuyorum resmen cok huysuz oluyorlar 8 de geri yatiyorlar ama kaos icinde uyutuyorum tek tek esimde hava kararinca yatiracaksin o zaman diyor ama ben yatmadiktan sonra anlamida yokki:işsiz:

Back