- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Her seyde bir hayır vardır canım evinizde daha çabuk toparlayacagina inanıyorum ben de annesinin babasının gücünü hissedecek yanında kokunuzu alacak yüzünüzü görecek hep gulumseticeksiniz onu mutlu olacak... Rabbim güç kuvvet versin o minik kalbine nefesine inşallah iyi olacak ...kizlar merhaba. yazamadim birkac gundur. canim sıkkındı baya. haftasonu emirin atesi cikmia biraz ve akciger filminde enfeksiyon gorulmus. kan degeri 0.1 ama yine de tedbiren antibiyotik basladilar.
enfeksiyon olunca korktuk. trakeostomiye mesafeliydik biliyorsunuz ama dun yogunbakim sorumlusu bizi cagirmis.
baya uzun konustuk. zaten kardesimle surekli baglanti halindeler. ona soylediklerini bize de aktardi.
her yogunbakima giriste korktugunu,emire enfeksiyon bulasmasidan tedirgin oldugunu ve bir an evvel emiri yogunbakimdan cikarmak istediklerini soyledi. baska umiversitelerdeki hocalarla gorusmus,kitaplardan arastirma yapmis ve emirin durumundaki bir cocuk icin yapilacak en mantikli seyin trakeostomi oldugunu soyledi. sizin yaninizda daha mutlu olacak ve belki de daha cabuk toparlayacak dedi. yogunbakim her turlu hastane mikrobunun oldugu bir yer sonucta ve emir oksuremedigi icin cok korkuyorlar disari atamaz diye. biz de dusunduk ve trakeostomiye karar verdik. gerci artik durum bizim kararimizi gecti,tıbbi zorunluluk oldu.
cocuk cerrahisinden ameliyat randevusu alinacak. bakalim hakkimizda hayirlisi artik. insallah ameliyata kadar mucize olur ve emir borusuz hortumsuz nefes alabilir.
daha onceki denemelerde de hortumdan ayrilir ayrilmaz sıkıntıya giriyormus emir. doktor kalp atim hizinin dustugunu ve mudahele ettiklerini ve her denemenin hayati risk icerdigini soyledi. o yuzden bir deneme daha yapilmayacak.