• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydin arkadaslar.gunlerdir perisan haldeyim.33-34 haftalar arasi baslayip 37-38 haftalara kadar devam eden uzuuuuun bir atak varmisss...bu bebede bir haller var hele ben bir atak tablosuna bakayim dedim bakmaz olsaydim:) biz daha yrn 35 hafta olacagiz.siz nasil atlattiniz sizi vurdu mu bu durum.gunduz bir skntmz yok.gece sadece emmek istiyor.

Gunaydin arkadaslar.gunlerdir perisan haldeyim.33-34 haftalar arasi baslayip 37-38 haftalara kadar devam eden uzuuuuun bir atak varmisss...bu bebede bir haller var hele ben bir atak tablosuna bakayim dedim bakmaz olsaydim:) biz daha yrn 35 hafta olacagiz.siz nasil atlattiniz sizi vurdu mu bu durum.gunduz bir skntmz yok.gece sadece emmek istiyor.
Deniz şuan 37. Haftanın içinde. Bir hafta kadar sürdü bizde ama mızmızdı. Kötü bir atak dönemi geçirmedik. Zaten ondan sonrada bi anda gece uykuları düzene girdi. Zaten çok sık kalkmıyordu ama şimdi gece bir kez uyanıyor mamasını içip uyuyor. Çok şükür gece gündüz düzenimiz artık çok iyi beni yormuyor. Umarım böyle devam eder.

Deniz şuan 37. Haftanın içinde. Bir hafta kadar sürdü bizde ama mızmızdı. Kötü bir atak dönemi geçirmedik. Zaten ondan sonrada bi anda gece uykuları düzene girdi. Zaten çok sık kalkmıyordu ama şimdi gece bir kez uyanıyor mamasını içip uyuyor. Çok şükür gece gündüz düzenimiz artık çok iyi beni yormuyor. Umarım böyle devam eder.
Masallah denize...gunduz skntimiz yok gece emmek istiyor durmaksizin.2.dis de geliyor..bir yandann iyi ki emiyor acisi diniyor diniyorum bir yandan uykusuzluk boyun agrisi vs canlari sagolsun ins uzun surmez bizim atagimiz da...

Ay evt ya 100 m oteden telefonu gorseler atlamaya calisiyorlar pesss gercekten... dogru tespit :KK70:
Evet hatta tembel benim oğlum emeklemeye beceremiyor henüz ( biz öyle saniyorduk ) dün yatağın ucunda bırakmıştım telefonu, oglum da yastıkların olduğu yerde bir baktım nasıl tepiniyor zorluyor kendini 5 sn. İçinde bir şekilde emekleyip telefonun yanına vardı :KK70:amac: ağzına sokmak. hayretler doğrusu :confused:

Bizi atak haftalari cok vurmazdi bu atak donemi gercekten zorlandığımı hissettim yeni beceriler kazanıyorlar disi büyüme ağrısı merakı uyku düzeni derken hepsi birbirine girdi diyebilirim..

Bizim en zorlu atağımız oldu. Birde diş çıkarmasına denk gelince yaklaşık 10 gün eşimde bende uykusuz, ruh gibiydik. Cumartesi gününden beri daha sakinleşti.Tabi diş ağrısının bitmiş olmasıda rahatlattı. Sabaha kadar emmek istiyorlar. Birde benim sütüm sabaha kadar emmeye yetmeyince, daha çok çıldırdı. Mama veriyorum, onuda ek gıdaya geçtiğimizden beri kabul etmiyor. Gece 1 kere yoğurt vermeye başlayınca rahatladı. Belki seninde süt yetmiyordur. Yoğurt gibi hafif gibi bir yiyecek verirsen uykuya kolay dalabilir.

Ya hanimlar bebeklerinizin bezini rahat bağlayabiliyor musunuz? Bizimkinin totosu hic yerde durmuyor bir halimizi görseniz gülersiniz:rapci: kilot bez alma vakti geliyor sanırım..
Sırt üstü koyuyorum direk yüzüstü dönüp kaçmaya çalışıyor bizim durum da aynı yani külot bez deneyebilirim :KK53:

Yani bizim atak mi ne bilmiyorum ama uykusuz her gece devam... Arka arkaya 3 tane daha diş patlattı 4. Yolda çok zor geçiyor uykuya dalamiyor dişinin huzursuzlugundan :(

Ya hanimlar bebeklerinizin bezini rahat bağlayabiliyor musunuz? Bizimkinin totosu hic yerde durmuyor bir halimizi görseniz gülersiniz:rapci: kilot bez alma vakti geliyor sanırım..
Ayyyy bez baglamak demeee.. bi bebe hiç mi durmaz her altını değiştirirken değişik şeyler veriyorum eline,artk verecek bişeyde kalmadı... bnde kilot bez düşünüyorum kolay olur diye ama kullananların cogu memnun deil,sızdırma durumu oluyormuş ama denemeyi düşünüyorum yine de.

Her bez bağlama bizde böyle geçiyor. Aynı cırt cırtı defalarca bağlıyorum daha diğerini yapıştıramadan bez kayıyor sağa dönüyor sola dönüyor koltuktan aşağı bakmak için eğiliyor yüzüstü dönüyor. Bazen eşim tutuyor ben bezliyorum :-)

Bizim en zorlu atağımız oldu. Birde diş çıkarmasına denk gelince yaklaşık 10 gün eşimde bende uykusuz, ruh gibiydik. Cumartesi gününden beri daha sakinleşti.Tabi diş ağrısının bitmiş olmasıda rahatlattı. Sabaha kadar emmek istiyorlar. Birde benim sütüm sabaha kadar emmeye yetmeyince, daha çok çıldırdı. Mama veriyorum, onuda ek gıdaya geçtiğimizden beri kabul etmiyor. Gece 1 kere yoğurt vermeye başlayınca rahatladı. Belki seninde süt yetmiyordur. Yoğurt gibi hafif gibi bir yiyecek verirsen uykuya kolay dalabilir.
Bizi özetlemissin resmen:) bizim oglan ac olsa aglardi herhalde.emerken uyuyor.uyurken emiyor nasil tarif edeyim bilemiyorum.memeden kafayi cekiyor eli kolu yanlara dusuyor derin uyudu diyorum.tam yatagina yatiriyorum sanki terkedilmis ve hic emmemis gibi aglayip kollarima boynuma yapisiyor emmeye baslayinca sesi cikmiyor.gozunu acsa durmadan aglasa yogurt da veririm mama da veririm.insallah biz de sakinlesiriz tez zamanda

Yani bizim atak mi ne bilmiyorum ama uykusuz her gece devam... Arka arkaya 3 tane daha diş patlattı 4. Yolda çok zor geçiyor uykuya dalamiyor dişinin huzursuzlugundan :KK43:
Uyudu da Bir yarim saat uyudum da biraz kendime geldim.dogdugundan beri boyle oldugumu hatirlamiyorum.her atak donemi geceleri bana yapisik yasardi ama xok surmezdi

Sırt üstü koyuyorum direk yüzüstü dönüp kaçmaya çalışıyor bizim durum da aynı yani külot bez deneyebilirim :KK53:

Ayyyy bez baglamak demeee.. bi bebe hiç mi durmaz her altını değiştirirken değişik şeyler veriyorum eline,artk verecek bişeyde kalmadı... bnde kilot bez düşünüyorum kolay olur diye ama kullananların cogu memnun deil,sızdırma durumu oluyormuş ama denemeyi düşünüyorum yine de.

Her bez bağlama bizde böyle geçiyor. Aynı cırt cırtı defalarca bağlıyorum daha diğerini yapıştıramadan bez kayıyor sağa dönüyor sola dönüyor koltuktan aşağı bakmak için eğiliyor yüzüstü dönüyor. Bazen eşim tutuyor ben bezliyorum :-)
Aynı şeyleri yaşıyoruz hanımlar, ben de esimden destek aliyorum çoğu zaman gunduz mecbur yalnızız, hele altına yapmissa daha temizlemeden donup kaçması yok mu beni bitiriyor yaz gelsin açık bırakacağım totosunu öyle dolansin dursun evde ayrıca görsele çok güldüm Allah da sizi güldürsun :)

Merhaba hanımlar.
Havalar yavaş yavaş ısındı . Bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Bizim oturma odası y.odası güneş görmüyor o yüzden diğer odalara göre serin. Bende üşümesin diye , külotlu çorap, çorap, pantolon, üzerinede uzun kollu Çıtçıtlı , bide uzun kol body giydiriyorum. Kendim çok üşüyen birisi oldğm için oda üşüyecek diye giydirip duruyorum.
Acaba artık külotlu çorabı giydirmesem mi diyorum. Giydirirken kıyametler kopuyor aynı ayağı 4 kez giydirdiğimi biliyorum asılıp çıkartıyor. :işsiz:

Merhaba hanımlar.
Bizim oturma odası y.odası güneş görmüyor o yüzden diğer odalara göre serin. Bende üşümesin diye , külotlu çorap, çorap, pantolon, üzerinede uzun kollu Çıtçıtlı , bide uzun kol body giydiriyorum. Kendim çok üşüyen birisi oldğm için oda üşüyecek diye giydirip duruyorum.
Acaba artık külotlu çorabı giydirmesem mi diyorum. Giydirirken kıyametler kopuyor aynı ayağı 4 kez giydirdiğimi biliyorum asılıp çıkartıyor. :işsiz:
Senin kuzucuk iyi bile giydirtmis bu zamana kadar ben külotlu çorap hiç giydiremedim. İçine uzun kol citcitli uzun kol eşofman pijama vs. Giydiriyorum artık badisini kısa kol üzerine uzun kol penyeye döndüm. Ayağına da çorap o yaz kis. Bence gerek yok artık canım külotlu çorap giydirme usumez artık ;)

Senin kuzucuk iyi bile giydirtmis bu zamana kadar ben külotlu çorap hiç giydiremedim. İçine uzun kol citcitli uzun kol eşofman pijama vs. Giydiriyorum artık badisini kısa kol üzerine uzun kol penyeye döndüm. Ayağına da çorap o yaz kis. Bence gerek yok artık canım külotlu çorap giydirme usumez artık :KK66:
Valla çok bile giymiş hakikaten. Çıtçıtlıyıda kısaya döncez :halay:

Merhaba hanımlar.
Külotlu çorap mı:KK57: Ben dün kısa kolluilara geçtim. Arkadaşım hasta edersin o kadar kalın giydirme bence.

Back