• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sen onun annesisin icinden ne yapmak geliyosa oyle karar ver eminim en dogru karari vereceksin canim :KK200: enfeksiyon meselesine katiliyorum Allah korusun bide ole bi durum olmasin onla ugrasmayin insaAllah en hayirlisi neyse oyle olsun.Rabbim sifa versin bian once bu gunler unutulsun mutlu gunlerini gelsin insaAllah :dua: tum dualarim sen ve bebeginle :dua:

karar vermek... iste en zoru bu canim.

icim gidiyor emiri oyle gordukce.
biz ne ara bunlari yasadik,emir ne ara solunum cihazina bagli hale geldi. biz ne yasiyoruz,hic bilmiyorum.

Canım benim yaa.ne hissettiğini tam manasıyla anlayamasamda tahmin edebiliyorum.
Ciddi bi sınavdan geçiyorsunuz.sabır sukunet ve dua ile aşıcaksınız.
Neden emir diye düşünme sakın.bizden çok daha merhametli bi Rabbimiz var.
Elbet bütün bunların bi sebebi var
( bilmediğimiz)
Emir hep aklımda.hep duamda..
Bu durumu yaşayıpta iyileşen diğer çocuklar gibi emirde iyileşicek.
Bütün bu yaşadıklarını kötü bi rüyaymış gibi hatırlıcaksın.
Çok şükür geçti gitti diceksin.
İnşaallah Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın.
Rabbi yessir velatuassir.rabbi temmim bil hayr
( Rabbim kolaylaştır zorlaştırma.Rabbim hayırla tamamla..) aminnnn

malesef yine olmadi kizlar. gece 11de yine hortumu takmışlar:110:
doktor emirin tolere edemeyecegini soyledi. şahsi fikir olarak degil,tıbbi olarak soyluyorum dedi. trakeostomi yapmak istiyorlar. yani bogazından delik acip o sekilde makinaya baglayip eve solunum cihazi ve oksijen tüpü aldirip yoğunbakımdan cikarmak istiyorlar. çok uzun sure y.b. da tutmak istemiyorlar.
yogunbakim enfeksiyonlarindan korkuyorlar.
biz deldirmek istemiyorduk ama artik gundeme geldi bu konu. napacagiz hic bilemiyorum.
kardesim yapilsin istiyor. cok sukur enfeksiyonu yokken cikalim y.b.dan diyor.

sınavımız devam ediyor...
Bizim için şer gibi görünenler hayır , hayır gibi görünenler şerdir.içinin nasıl yandığını biliyorum ama belki bu emir için hayırlıdır şuan şer gibi görünsede ... Allah’a sığınıp dua etmekten başka da bir yolu yok maalesef.tevekkül ediceZ canım arkadaşım biliyorum çok zor ama iyi şeyler düşünmeye çalış bUnun gelip geçici bir durum olduğunu düşün hep.keşke elinden bişey gelse sadece dualarımla hep yanındayım seninde Emirinde .rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın biran önce selamete çıkarsın inş

doktor emirin tolere edemeyecegini soyledi. şahsi fikir olarak degil,tıbbi olarak soyluyorum dedi. trakeostomi yapmak istiyorlar. yani bogazından delik acip o sekilde makinaya baglayip eve solunum cihazi ve oksijen tüpü aldirip yoğunbakımdan cikarmak istiyorlar. çok uzun sure y.b. da tutmak istemiyorlar.
biz deldirmek istemiyorduk ama artik gundeme geldi bu konu. napacagiz hic bilemiyorum.

Bebekler o kadar guclu ki, belki o delik açıldıktan cok kısa bir sürede iyilesecek Emir, Rabbim sifa versin, bir anne olarak çok zor ama bu bir sınav her zorlugun sonunda elbet ferahlık olacaktır.. Geçmiş olsun tekrardan

Bebekler o kadar guclu ki, belki o delik açıldıktan cok kısa bir sürede iyilesecek Emir, Rabbim sifa versin, bir anne olarak çok zor ama bu bir sınav her zorlugun sonunda elbet ferahlık olacaktır.. Geçmiş olsun tekrardan
Aynen oyle dusunuyorum daha dogal nefes alabilince cabuk toparlicak gibi geliyor

Canim Allah yardim etsin. Umut her zaman var elhamdulillah. Cok yakin bi aile dostumuzun bebegi makatsiz dogdu. Bagirsaklar disari alindi, hortum takildi bogazina da. O sekilde eve gonderdiler aynen sizinki gibi enfeksiyon kapmasin diye. Simdi bagirsaklar hala disarda makatina delik acilmasi icin 6 ayda 10 sefer ameliyat oldu ve devam edecek ameliyatlar. Bogazindaki hortumsa cikti. Onun da cigerinde buyume vardi o yuzden solunuma bagliydi, evde oksijen tupu vardi onlarin da ama gerek kalmadi artik. Evet bak, hepimiz duyduk artik Kaan bebek var Kartal bebek var. bilmedigimiz daha niceleri var Allah bilir. Hortumu cikardilar ve artik nefes alabiliyorlar cok sukur. Evde bakabiliyorsaniz ne mutlu. En azindan evine donecek kuzucuk. Allahin izniyle yuvasi iyi gelecek kucuk prense. Annesi, babasi iyi gelecek. Her an dokunacaksin ayaklarina ellerine. Yanaklarini seveceksin, diyordun ya dudagi kurumus diye. Sen sileceksin artik, saclarini opeceksin. Nefesini duyacaksin. Oksayacaksin yavrunu. Eviniz Emir kokacak tekrardan. Anne sevgisi, ilgisi baska. Sifa dolu Allah’in izniyle. Cok hasret kaldiniz. Olsun da boyle olsun kavusmaniz. Daha sure gerekiyor demek ki guclenmesi icin.
Allah guc versin. Yardim etsin size. En zor kararlari aldiniz, ne cabalar harcadiniz. Allah mukâfatinizi versin, merhametini esirgemesin.

Canim Allah yardim etsin. Umut her zaman var elhamdulillah. Cok yakin bi aile dostumuzun bebegi makatsiz dogdu. Bagirsaklar disari alindi, hortum takildi bogazina da. O sekilde eve gonderdiler aynen sizinki gibi enfeksiyon kapmasin diye. Simdi bagirsaklar hala disarda makatina delik acilmasi icin 6 ayda 10 sefer ameliyat oldu ve devam edecek ameliyatlar. Bogazindaki hortumsa cikti. Onun da cigerinde buyume vardi o yuzden solunuma bagliydi, evde oksijen tupu vardi onlarin da ama gerek kalmadi artik. Evet bak, hepimiz duyduk artik Kaan bebek var Kartal bebek var. bilmedigimiz daha niceleri var Allah bilir. Hortumu cikardilar ve artik nefes alabiliyorlar cok sukur. Evde bakabiliyorsaniz ne mutlu. En azindan evine donecek kuzucuk. Allahin izniyle yuvasi iyi gelecek kucuk prense. Annesi, babasi iyi gelecek. Her an dokunacaksin ayaklarina ellerine. Yanaklarini seveceksin, diyordun ya dudagi kurumus diye. Sen sileceksin artik, saclarini opeceksin. Nefesini duyacaksin. Oksayacaksin yavrunu. Eviniz Emir kokacak tekrardan. Anne sevgisi, ilgisi baska. Sifa dolu Allah’in izniyle. Cok hasret kaldiniz. Olsun da boyle olsun kavusmaniz. Daha sure gerekiyor demek ki guclenmesi icin.
Allah guc versin. Yardim etsin size. En zor kararlari aldiniz, ne cabalar harcadiniz. Allah mukâfatinizi versin, merhametini esirgemesin.

Amin amin aminn....

icim gidiyor emiri oyle gordukce.
biz ne ara bunlari yasadik,emir ne ara solunum cihazina bagli hale geldi. biz ne yasiyoruz,hic bilmiyorum.
Ne desen haklısın.. cok zor cnm Allah sabır ve tez zamanda sifa versin
Insallah bi gün biz boyle zor günleri ne ara yasadık? Nasıl atlattık bunları diye yazacaksın buraya... tek dilegim tez zamanda Emir kuzumuz iyi olsun.keske elimizde dua etmekten baska bir sey gelse de,ne gerekiyorsa yapsak...

İyi akşamlar hanımlar. @bursa_83 canım hep aklımda emir kuzusu var. Kuzucuk hep dualarımda inanki. Keşke elimizden daha fazlası gelse

Alper kuzum pazartesinden beri gözlüğünü takiyor teyzeleri. O gözlüğüne alistı. Bizde onun bu yeni haline alistik. Korktuğumuz gibi olmadı. Yerlerde sürünürken de gözlük pek sorun olmadı.

B bursa_83 okuduğumdan beri ne diyebilirim diye düşünüyorum canla başla destek olmak istiyorum ama bizim elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor... Allah sabır güç kuvvet versin şifa versin. Annesi olarak en doğru kararı vereceğine eminim belki evinde olması iyileşme sürecini de hızlandırır bilemiyorum istediğin zaman yanında olabilirsin Allah ' im güç kuvvet versin kuzuna ...

İyi akşamlar hanımlar. @bursa_83 canım hep aklımda emir kuzusu var. Kuzucuk hep dualarımda inanki. Keşke elimizden daha fazlası gelse

Alper kuzum pazartesinden beri gözlüğünü takiyor teyzeleri. O gözlüğüne alistı. Bizde onun bu yeni haline alistik. Korktuğumuz gibi olmadı. Yerlerde sürünürken de gözlük pek sorun olmadı.
Masallah ya. Ne guzel adapte oldunuz oyle. Cekistirmiyor mu hic, arkadan ipi mi var tutan? Bazen goruyorum oyle bebekler. Cok da sevimli gozukuyolar minnoslar gozluklu ama. Insallah tedavisine yardimci olur, boncuk boncuk bakar size hep.

Masallah ya. Ne guzel adapte oldunuz oyle. Cekistirmiyor mu hic, arkadan ipi mi var tutan? Bazen goruyorum oyle bebekler. Cok da sevimli gozukuyolar minnoslar gozluklu ama. Insallah tedavisine yardimci olur, boncuk boncuk bakar size hep.
Birkaç kez cekistirmisliği var.Hatta cikartmayı da basardi :) Ama Allahtan hep boyle yapmiyor. Istemeyince bende biraz çıkariyorum sonra yine takıyorum. Sanırım o da gözlükle daha iyi görmenin tadına vardı.
Evet arkasında lastiği var. Takınca hakikaten sevimli oluyor teyzesi. Maviş çerçeveli bir gozluk. Camlar da gözü büyütünce ücül ücül bakıyor kuzu :)))

Birkaç kez cekistirmisliği var.Hatta cikartmayı da basardi :) Ama Allahtan hep boyle yapmiyor. Istemeyince bende biraz çıkariyorum sonra yine takıyorum. Sanırım o da gözlükle daha iyi görmenin tadına vardı.
Evet arkasında lastiği var. Takınca hakikaten sevimli oluyor teyzesi. Maviş çerçeveli bir gozluk. Camlar da gözü büyütünce ücül ücül bakıyor kuzu :)))
Ay balimmmm yerim ben onu daha gormeden icim gitti gorsem nasil yerdim onu masallah ona

Oo süperr alısması,zorlanmaması:) zaten daha ii gördükce o da isteyecektir takmayı... aradaki farkı anlıyordur kesinnn boncuk yaa❤️

Back