- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Aaa çok mutlu oldum hatırına geldiğim için Ne güzel değişiklikler yapmışsınız. Malesef en yakın denize 700 km uzakliktayiz aksi gibi 1 Mayıs tatilinde de misafirim olacak sorma atak falan sinirlerim gerildi .Kızgın kumlardan serin sulara geçiş yapmam lazım acilen :) poğaça mi:) destekleyebiliyor muyuz seni destekleyeyim:) tatile çıkacak olursak deneyimlerini sorarım zaten gayet güzel açıklamışsun.Merhaba yakamoz benimde bugün aklımda sen vardın. Bi yazıyım yoksun diye demiştim. Hiç işim yok gibi bide poğaçalar yarışmasına katıldım
Bu arada benimkide aynı atakta galiba gece uyanmaları arttı çıldırıcam .
Tatil demişken 3 günlüğüne 23 nisan tatilinden faydalandık . Ruhum bedenim dinlendi resmen evden uzaklaşmak o kadar iyi geldi ki. Hep korkarak rezil eder şimdi bizi oralarda dedim. Ama oğlum sağolsun beni utandırdı. varsa fırsatınız mutlaka gidin bi yerlere. Doğum sonrası ilk tatilimzdi . Küçük kavanozlara çorba yaptm ve yoğurt mayaladım. Yemek saatlerinde onunla idare ettik 2 gün.
Fazla kilolarını verirsin inş zaten yürüsün bişey kalmaz :) Bende tam tersi eksik kilolarımı tamamlamaya uğraşıyorum
Neyse bizdede durumlar böyle
Bu anne kafası başka bir şey gerçekten .Bence de bazen fazla kasiyoruz.Ruhen yorgunum.İnşallah yaz bana yarar bakalım .Bu arada şu emojiyi az kullanmadik zamanında yine kullanayim ozledim (ha tabi sadece emojiyi,yeniden kullanacağım zamanlar hayırli zamanda olsun inşallah :))O paranoya bende de oluyor acaba farklı biseyler mi versem,onu da denese ama saglıklı mı vs? Kii cok sükür paketlenmis hiçbirsey vermedim simdiye kadar ama o deli sorulardan bende de var.ama cokta kasmamak lazım yanii hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz...
Tatiiiilll olayına hiiç germe cook ihtiyacım var bnmde :) kiloyu da cok takma bol bol su ic ,yaz da geliyor terle atarsın