- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Ama evimiz soğuk ben üşüyünce oda üşür diye giydiriyormKülotlu çorap mı Ben dün kısa kolluilara geçtim. Arkadaşım hasta edersin o kadar kalın giydirme bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama evimiz soğuk ben üşüyünce oda üşür diye giydiriyormKülotlu çorap mı Ben dün kısa kolluilara geçtim. Arkadaşım hasta edersin o kadar kalın giydirme bence.
Tabi evin durumunu en iyi sen bilirsin ama, 22 derecenin altında düşmediği sürece sorun yok.Ama evimiz soğuk ben üşüyünce oda üşür diye giydiriyorm
Yani genelde 22 23C oluyor ev. Bu arada kısa kola geçtim derken Çıtçıtlıda mı yoksa normal tişört müTabi evin durumunu en iyi sen bilirsin ama, 22 derecenin altında düşmediği sürece sorun yok.
Bence giydirme kulotlu corap artik bizler gibi dusunecegiz minnoslari...ben oldu bitti sevmem kulotlu corap ogluma da giydirmedim.kasim aralik gibi 3 4 aylikken cok soguklarda ayagina corap +patikli alt ya da tulum giydirdim.kandolasimi icin de onemli corapsiz olmalariMerhaba hanımlar.
Havalar yavaş yavaş ısındı . Bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Bizim oturma odası y.odası güneş görmüyor o yüzden diğer odalara göre serin. Bende üşümesin diye , külotlu çorap, çorap, pantolon, üzerinede uzun kollu Çıtçıtlı , bide uzun kol body giydiriyorum. Kendim çok üşüyen birisi oldğm için oda üşüyecek diye giydirip duruyorum.
Acaba artık külotlu çorabı giydirmesem mi diyorum. Giydirirken kıyametler kopuyor aynı ayağı 4 kez giydirdiğimi biliyorum asılıp çıkartıyor.
Kisa kollu body uerine sweatshirt giyiyor genelde.ya da mothercare in 3lu tulumlmlarindan hediye gelmisti onlari giydiriyorumKülotlu çorap mı Ben dün kısa kolluilara geçtim. Arkadaşım hasta edersin o kadar kalın giydirme bence.
Giydirmiycem bende artk canım birsz fazla pimpirikleniyorum galiba. Dün bi kadın gördüm kucağındaa bebek ve 4 5 aylık anca. İnceck giydirmiş üzerinde hşçbiey yoktu sadece alt üst takım giydirmiş. Ayağında çorap bile yoktu. Nasıl hasta olmuyor bu bebek diyr içimden geçirmedim değilBence giydirme kulotlu corap artik bizler gibi dusunecegiz minnoslari...ben oldu bitti sevmem kulotlu corap ogluma da giydirmedim.kasim aralik gibi 3 4 aylikken cok soguklarda ayagina corap +patikli alt ya da tulum giydirdim.kandolasimi icin de onemli corapsiz olmalari
Gündüz kısa kollu tişört akşam uzun kollu tişört giydiriyorum. Evin sıcaklığı şimdi baktım 23 derece. Ben ve eşimde çok kalın giyinmeyiz. Kendimiz nasıl giyiniyorsak öyle giydiriyoruz. Hatta gece yatarken çoraplarını çıkarıyorum.Yani genelde 22 23C oluyor ev. Bu arada kısa kola geçtim derken Çıtçıtlıda mı yoksa normal tişört mü
Oy külotlu çorap biraz fazla olmuş. Benim evim de serin, ben tişörtle geziyorum kıza da uzun kollu çıtçıtlı, çorap ve eşofman altı giydiriyorum. Ben üşüyüp üstüme sweatshirt giydiğimde ona da giydiriyordum ama giydirdiğim zamanlar hep terlediği için bıraktım. O yarardan çok zarar verdi Defne’ye. Evini en iyi sen bilirsin tabi ama onlar bizden daha serin havayı seviyorlar. Yazın yandık diyorum.Merhaba hanımlar.
Bizim oturma odası y.odası güneş görmüyor o yüzden diğer odalara göre serin. Bende üşümesin diye , külotlu çorap, çorap, pantolon, üzerinede uzun kollu Çıtçıtlı , bide uzun kol body giydiriyorum. Kendim çok üşüyen birisi oldğm için oda üşüyecek diye giydirip duruyorum.
Acaba artık külotlu çorabı giydirmesem mi diyorum. Giydirirken kıyametler kopuyor aynı ayağı 4 kez giydirdiğimi biliyorum asılıp çıkartıyor.
O daha zor... bi kere ayaga kalkamayan cocukta cok cok zor... biz de yagli gures olimpiyatlarinda gibiyizYa hanimlar bebeklerinizin bezini rahat bağlayabiliyor musunuz? Bizimkinin totosu hic yerde durmuyor bir halimizi görseniz gülersiniz kilot bez alma vakti geliyor sanırım..
ayağında çorap bile mi yok benim de anlayamadığımız bir şey o biz bile giymessek usutuyoruzGiydirmiycem bende artk canım birsz fazla pimpirikleniyorum galiba. Dün bi kadın gördüm kucağındaa bebek ve 4 5 aylık anca. İnceck giydirmiş üzerinde hşçbiey yoktu sadece alt üst takım giydirmiş. Ayağında çorap bile yoktu. Nasıl hasta olmuyor bu bebek diyr içimden geçirmedim değil
Evett evet çorapsızdı.ben çorapsız duramıyorum üşüyorum valla bebek napsınayağında çorap bile mi yok benim de anlayamadığımız bir şey o biz bile giymessek usutuyoruz
Merhaba yakamoz benimde bugün aklımda sen vardın. Bi yazıyım yoksun diye demiştim. Hiç işim yok gibi bide poğaçalar yarışmasına katıldımMerhabalar Nasılsıniz? Yazmıyordum bir süredir.Müthiş bir atakla uğraşıyorum B bursa_83 canım emir nasıl? Kendimi ev işine verdim biraz.Sadece Keremle ugrasinca daha çok yoruluyorum.Sevmediğim ütü yu sever oldum :) koyuyorum onu yanıma artık hangi işi yapmama izin verirse.Ek gıda maratonu yoruyor beni .Bütün günüm vicdan muhasebesi ile geçiyor aa şundan yedi mi ?Dengeli beslendi mi? Biraz domates verdim bir şey olur mu? Lor u bittiği için evdeki süzme peynirden koydum yoksa dünyanın sonu mu?bla bla.Kafamda deli sorularBeynimin yoruldugunu hissediyorum .İyi bir tatil istiyorum ama gitmeye de korkuyorum .Ha tatil demişken kılo vermek yerine almaya devam ediyorum .Herkes yöö almamissin dese de totomdan içeri girmeyen pantolon dan ben acı gerçeğin gayet farkindayimAra ara eşimin değişik esprilerine maruz kalmam da cabasi. Var mı diyetisyen e giden? Her ay regl olduğum için zaten o 1 hafta öncesi tatlı krizi ile geciyorKrizleri hiç sevmem anında bastiririmUnutmadan oğlum emme süresini iyice azalttı sadece uykuya geçişte emiyor aklı fikri oyun da.Baya uzattım kusura bakmayın böyle uzun zamandır yazmayincaicimi dökmek istedim kilodan mağdur anneler duyun sesimi
Haklısın canım bende giydirmiycem artık ki kendisi istemiyor ayağoyla iteleye itele zaten çıkartıyorOy külotlu çorap biraz fazla olmuş. Benim evim de serin, ben tişörtle geziyorum kıza da uzun kollu çıtçıtlı, çorap ve eşofman altı giydiriyorum. Ben üşüyüp üstüme sweatshirt giydiğimde ona da giydiriyordum ama giydirdiğim zamanlar hep terlediği için bıraktım. O yarardan çok zarar verdi Defne’ye. Evini en iyi sen bilirsin tabi ama onlar bizden daha serin havayı seviyorlar. Yazın yandık diyorum.
Tatilde yemek konusu bendede sıkıntı yaratıyor. Madem sen deneyim kazandın bikaç sorum olacak. Birincisi çorbaları sıcak kavanozlara, sıcak bir şekilde koyupmu muhafaza ettin? İkincisi yoğurdun ısısını korumak için demir termos mu kullandın?Merhaba yakamoz benimde bugün aklımda sen vardın. Bi yazıyım yoksun diye demiştim. Hiç işim yok gibi bide poğaçalar yarışmasına katıldım
Bu arada benimkide aynı atakta galiba gece uyanmaları arttı çıldırıcam .
Tatil demişken 3 günlüğüne 23 nisan tatilinden faydalandık . Ruhum bedenim dinlendi resmen evden uzaklaşmak o kadar iyi geldi ki. Hep korkarak rezil eder şimdi bizi oralarda dedim. Ama oğlum sağolsun beni utandırdı. varsa fırsatınız mutlaka gidin bi yerlere. Doğum sonrası ilk tatilimzdi . Küçük kavanozlara çorba yaptm ve yoğurt mayaladım. Yemek saatlerinde onunla idare ettik 2 gün.
Fazla kilolarını verirsin inş zaten yürüsün bişey kalmaz :) Bende tam tersi eksik kilolarımı tamamlamaya uğraşıyorum
Neyse bizdede durumlar böyle
Canım önce çorbayı piştikten sonra sıcakken , kavanozlarada sıcak su döküp ısıttım. O şekilde koyup kapattım kapağını . Soğuyunca buzdolabına koydum. Otele giriş yapıncada yoğurtla ikisini minibara koydum hemen.Tatilde yemek konusu bendede sıkıntı yaratıyor. Madem sen deneyim kazandın bikaç sorum olacak. Birincisi çorbaları sıcak kavanozlara, sıcak bir şekilde koyupmu muhafaza ettin? İkincisi yoğurdun ısısını korumak için demir termos mu kullandın?
Merhabalar Nasılsıniz? Yazmıyordum bir süredir.Müthiş bir atakla uğraşıyorum B bursa_83 canım emir nasıl? Kendimi ev işine verdim biraz.Sadece Keremle ugrasinca daha çok yoruluyorum.Sevmediğim ütü yu sever oldum :) koyuyorum onu yanıma artık hangi işi yapmama izin verirse.Ek gıda maratonu yoruyor beni .Bütün günüm vicdan muhasebesi ile geçiyor aa şundan yedi mi ?Dengeli beslendi mi? Biraz domates verdim bir şey olur mu? Lor u bittiği için evdeki süzme peynirden koydum yoksa dünyanın sonu mu?bla bla.Kafamda deli sorularBeynimin yoruldugunu hissediyorum .İyi bir tatil istiyorum ama gitmeye de korkuyorum .Ha tatil demişken kılo vermek yerine almaya devam ediyorum .Herkes yöö almamissin dese de totomdan içeri girmeyen pantolon dan ben acı gerçeğin gayet farkindayimAra ara eşimin değişik esprilerine maruz kalmam da cabasi. Var mı diyetisyen e giden? Her ay regl olduğum için zaten o 1 hafta öncesi tatlı krizi ile geciyorKrizleri hiç sevmem anında bastiririmUnutmadan oğlum emme süresini iyice azalttı sadece uykuya geçişte emiyor aklı fikri oyun da.Baya uzattım kusura bakmayın böyle uzun zamandır yazmayincaicimi dökmek istedim kilodan mağdur anneler duyun sesimi
bence külotlu corap çok gibi yanii evin sıcaklığına göre tabii ama bizim 22-23 dereceydi kışın da.kısa kollu cıtcıtlı badi üzerine uzun kollu badi giydirdim hep hiç uzun kollu 2 kat giydirmedim sadece kısın giydirdigim uzun kollu biraz daha kalındı,simdi incelere gectik... sadece yatarken geceleri tek corap giydiriyorum cunku gece emmeye kalkıyor 2 saatte bi üsür gibi geliyor :/ ama gündüz coraplarını cıkartıp yatırıyoruz.Merhaba hanımlar.