• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dualarınız,desteğiniz icin teşekkürler kızlar. allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin inşallah. allahim beterinden korusun. saglikli bir sekilde evimize gitmeyi nasip etsin. rabbim tümmmm bebeklere şifa versin.
Çektiğinizbunca sıkıntılara karşılık , Rabbim sizi Emir'in sağlığı ile mukafatlandırsın insallah

Kuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?

Kuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?
Canım takip edin, hastaneye kac kez ates icin gittik takip yapın dediler eger dusmezse tekrar gidersiniz

Kuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?[/Q
Bizde gitmedik daha. Kuzum çok halsiz. Takipteyim. Bu gece uyku yok
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah

Diş cikariyor olabilir mi

Ates takibi yap sık sık.calpol ya da paranox s fitil verebilirsin (tabii doktoruna da sorabilirsin) grip belirtileri yoksa eger 6.hastalık olabilir su ara salgın var.bizde gecen hafta atlattık. 3-4 gün ates sonra kırmızı döküntü.aklında olsun antibiyotik fln kullanılmıyor,çünku hastalıgı geriletip,uzatıyor
Cok gecmis olsun...

Diş cikariyor olabilir mi
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
Ates takibi yap sık sık.calpol ya da paranox s fitil verebilirsin (tabii doktoruna da sorabilirsin) grip belirtileri yoksa eger 6.hastalık olabilir su ara salgın var.bizde gecen hafta atlattık. 3-4 gün ates sonra kırmızı döküntü.aklında olsun antibiyotik fln kullanılmıyor,çünku hastalıgı geriletip,uzatıyor
Cok gecmis olsun...
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Biz dayanamadik hastaneye gittik. Kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullanacagiz

Back