• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi:110:
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
hemsire agrisi var,ondan aglar dedi. agrikesici yapacakti ben cikarken.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
dualariniz icin allah razi olsun:KK200:
Ay yavrum benim kıyamam kuzucuga Rabbim tez zamanda şifa versn inş sonuçları temiz çıkar

insallah su biyopsiden hicbir sey cikmasin ve o arada da kuzum iyice guclensin,biz de hayirli haberi verelim cikiyoruz diye.
Amin amin... şu mubarek günler geceler hürmetine Rabbim dualarımızi kabul etsin tüm kuzularımıza şifalar versin.
Sizden haber almak icin giriyorum cikiyorum foruma bir turlu yazmak nasip olmadı, herkesin kendince işi gücü dertleri var tabi ama hep aklımda dualarımdasınız.
ferb ferb Rabbim sifalar versin neyse ki uyum saglayabilecek gibi duruyor bebisin gozlüklere insallah da tez vakitte şifası olur.
prettybaby prettybaby Rabbim dermansiz dert vermesin insallah senin kuzuna da acilen sifalar nasib etsin.

kizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi:110:
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
hemsire agrisi var,ondan aglar dedi. agrikesici yapacakti ben cikarken.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
dualariniz icin allah razi olsun:KK200:

Kıyamaam kuzuma ama üzülme ağrı kesici rahatlatmıstır ve hepsi onun daha ii olması icin. Ve insallah o günlerde cok yakın.. çok sıkıntı cekti Emirimiz ama bi cıksın ordan miiisss gibi cekersin kokusunu icine. Gecen yazmıstın ya,cocuklara bakıyorum Oglumda böyle koşup oynayacak mı diye? Allahın izniyle o günleri göreceksin,hem de bir çok anneden daha da çok kıymet bilerek.. daha da doya doya yasayacaksın oglunla.Allah elini elinden ayırmasın hiçbir zaman❤️

Yaşadıkların cok ağır şeylermiş ama çok şükür yavrun iyileşmiş çok sevindim sende bıraktığı hasarı Tahmin edebiliyorum ve o 3 yılda yaşadığın duygu değişikliklerini...o güzel gönlüne sağlık umarım dualarımız kabul olur bizde senin gibi feraha çıkarız canım..kızım doğdu 4 ay sürekli uyudu uyanamıyordu çünkü kalbi yoruluyordu 24 saatin 23 saati uyudu çaldıracak gibi olurdum uyansın ağlasın diye başında yalvarırdım eşimi arardım uyanmıyor diye evimiz cenaze evi gibi sessizdi büyük kızım okuldan gelince kardeşini sevmek isterdi başında bekler bekler giderdi uyanmayınca ...şükür şuan normal bebekler gibi uyuyup uyanıyor aglıyor çok şükür .ilk 4 ay öpemedik bile enfeksiyon kapar diye . Grip olmaması gerekiyor kalbine hasar verir çünkü.misafir kabul etmiyorum 7 aydır.. her gün dolup taşan evim doğduğundan beri ıssız ..biz eşimle oturup kalkmayı evimizde sevdiklerimizi ağırlamayı çok severdik ...hiç bilmezdim bebekler hasta doğar doğuyormuş

Sana da cok cok gecmis olsun.. Allah saglık versin yavruna,insallah bir an once tamamen saglıgına kavusur..Bazen diorum ne kadr boş seyleri dert edip,canımızı sıkıyoruz..Allah saglık versin gerisi zaten hallolur.ınsallah sende evladın icin iyi haberleri alırsın,evinizin neşesi eskisinden de fazla olur❤️

B bursa_83 İnşallah hastalığı çözümü kolay bir hastalık olur da tedavisine bir an önce başlarsınız ve evde koynunuzda devam edebilirsiniz. Emir kuzusu kavuşur bir an önce nefesine, annesine, evine ve huzuruna :dua:

@Simge 84 siz de zor bir şey atlatmışsınız, inşallah tekrarlamaz bir daha ya da daha uzun sürmez o anlar. Çok geçmiş olsun.

ferb ferb erkenden teşhis konması ve tedaviye başlamanız inşallah bebeğinin ileride sıkıntısız, gözlüksüz, rahat bir şekilde yaşamasını sağlar. Gözlük kullanmanızın kolay olmasına sevindim.

Benim kız 1 haftadır kabızdı, herkeste gün kurusu işe yarar Defne muzda kabız olmadı gün kurusunda oldu. Her şeyi ters çocuğun.
4. Günden sonra demir ilacını, yumurtayı, irmikli mamayı kestim, kabız yapabilecek hiçbir şey vermedim hurma, zeytin ve ters etkisi denk gelmiştir diyerek gün kurusu verdim. Yarım-bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim. Gaz dönemine dönmüş gibiydik masaj ve egzersiz yapmaktan. En sonunda yedinci günde ılık banyoya oturtup sonra da masaj yaptım ve ağlaya zorlaya çığlıklarla yaptı. O ağladı ben ağladım. Neyse ki normale döndü ama benim de aklıma yer etti bir kere. Normalde kızım her gün hatta bazen günde iki üç kez yapardı, ek gıdaya geçtiğimizde de her gün yapmaya devam etti ama son 1 ayda 2-3 günde bire başlamıştı. Büyüdüğü için normal dedim ama yine de ek gıdayı fazla mı verdim diye düşünmeye başladım. Gerçi artık 8,5 aylık iki öğün veriyorum fazla değil makul aslında ama yine de yavaş geçişe dönmeye karar verdim. Bebeğin kabız olması ne kötü bir şeymiş ya, bunu görünce bebekleri çocukları hasta olan insanları daha iyi anladım. Kabız bile böyle zorsa anne için Allah şifa bekleyenlere şifasını versin, hastalık uğratmasın küçük çocukların evlerine.

Benim kız 1 haftadır kabızdı, herkeste gün kurusu işe yarar Defne muzda kabız olmadı gün kurusunda oldu. Her şeyi ters çocuğun.
4. Günden sonra demir ilacını, yumurtayı, irmikli mamayı kestim, kabız yapabilecek hiçbir şey vermedim hurma, zeytin ve ters etkisi denk gelmiştir diyerek gün kurusu verdim. Yarım-bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim. Gaz dönemine dönmüş gibiydik masaj ve egzersiz yapmaktan. En sonunda yedinci günde ılık banyoya oturtup sonra da masaj yaptım ve ağlaya zorlaya çığlıklarla yaptı. O ağladı ben ağladım. Neyse ki normale döndü ama benim de aklıma yer etti bir kere. Normalde kızım her gün hatta bazen günde iki üç kez yapardı, ek gıdaya geçtiğimizde de her gün yapmaya devam etti ama son 1 ayda 2-3 günde bire başlamıştı. Büyüdüğü için normal dedim ama yine de ek gıdayı fazla mı verdim diye düşünmeye başladım. Gerçi artık 8,5 aylık iki öğün veriyorum fazla değil makul aslında ama yine de yavaş geçişe dönmeye karar verdim. Bebeğin kabız olması ne kötü bir şeymiş ya, bunu görünce bebekleri çocukları hasta olan insanları daha iyi anladım. Kabız bile böyle zorsa anne için Allah şifa bekleyenlere şifasını versin, hastalık uğratmasın küçük çocukların evlerine.

Çok geçmiş olsun cnm sana da... armut suyu da iyi gelir derler,denemedim hiç ama aklında olsun.

B bursa_83 İnşallah hastalığı çözümü kolay bir hastalık olur da tedavisine bir an önce başlarsınız ve evde koynunuzda devam edebilirsiniz. Emir kuzusu kavuşur bir an önce nefesine, annesine, evine ve huzuruna :dua:

@Simge 84 siz de zor bir şey atlatmışsınız, inşallah tekrarlamaz bir daha ya da daha uzun sürmez o anlar. Çok geçmiş olsun.

ferb ferb erkenden teşhis konması ve tedaviye başlamanız inşallah bebeğinin ileride sıkıntısız, gözlüksüz, rahat bir şekilde yaşamasını sağlar. Gözlük kullanmanızın kolay olmasına sevindim.

Çok teşekkür ederim ,Allah kimseye yaşatmasın.

yavrunun cani yaninca insan hic dayanamiyormus.aglayinca alip goturmek istiyosun ama elinden bir sey gelmiyor. bir asiyi bile nasil dusunuyorduk cani cok yanar mi ki diye,simdi...:110:
Oyy canımm benim anlayabiliyorum çok doğru söylüyorsun.:KK43: Allah sana dayanma gücü versinnnn, çok şükür ki adı tedavisi bile belli olmayan bişey değil :dua:tedavisi belli onuda yapınca Emirimz annesiyle bol bol oyunlar oynar, parklara gider. :anne:Güzel günleri düşün canım Emir senden güç alacak :KK200:

emir kuzusu hala cihaza bagli canim. dun ayirmaya calistilar ama basarili olunamadi malesef. kaslarında bir gucsuzluk var sanirim. onumuzdeki hafta yeniden deneyecekler. insallah o zaman basarabilir kuzum.

insallah su biyopsiden hicbir sey cikmasin ve o arada da kuzum iyice guclensin,biz de hayirli haberi verelim cikiyoruz diye.

Canım çok geçmiş olsun allah acılarını dindirsin şifa versin emir kuzusuna.

Geçmiş olsun kabızlık sıkıntılı oluyor ek gıdaya geçtiğimizde bizim de ilk bir ay haftada bir yapabiliyordu :( şükür şuan daha iyi 2-3 gün en fazla ama o bile zorluyor bazen. Bize zeytinyağlı ıspanak pişiriyorum arada o iyi geliyor suan ve sabahları elma çayı ya da ıhlamur iciriyorum hem seviyor hem yumuşatıyor karnını.. kuru kayısıyı kaynamış suyla yumuşatıp hem posasını hem suyunu iciriyordum öyle yapabiliyordu ilk zamanlar... Haklısın bu bile ne zor onlar için ya daha zor durumdakiler... Allah şifa versin tüm yavrulara...

Selam hanımlar.. yahu bizim oğlanın kafası su gibi terliyor bakıyorum atleti falan kupkuru sadece kafası.. bir şeyin belirtisi mi ki? Diş sıkıntıdan mi bilemedim üstten de iki diş patlattik diğerleri de sıraya girmiş gibi patladı patlayacak sürekli saldırı halinde kolumu ısırıyor bazen iz bırakıyor sıpa :KK17:

Benim oğlan da 8. Günde fitil le yaptı bir kere bu zamana kadar hiç kabiz olmamıştı bende armut verdim sonrasında ve yulaf wzmesini ekledim omlwtlwrine vs şimdi daha iyi .

Kizlar bebekleriniz neler yapabiliyor benim kızım bu zamanlarında siralıyordu oğlum tembel çıktı emeklemiyor bile . :KK12:

Kizlar bebekleriniz neler yapabiliyor benim kızım bu zamanlarında siralıyordu oğlum tembel çıktı emeklemiyor bile . :KK12:

Cnm her bebek bir deil ki:) bizimki totosunu kaldırıp yarım yamalak sıralıyor,sonra hoop oturuyor poposunun üstüne:D emekleme mümkün deil yok :) saglıklı olsunlarda varsın 2-3 ay gec yürüsün:)

Bizimkide sıralamıyor.bende hiç sıralatmıyorum galiba :)
Emekliyor bi yerlere tutunup kalkmayı istiyor ama daha beceremiyor.
Ellerinden tutup yürütüyorum.biraz parmak ucuna basıyor inş kalıcı değildir.

Bizimki emeklerken ayaklarından destek alıp poposunu havaya kaldırıyo.biraz güç alabilse ayağa kalkıcak sonrada düşücek haberi yok :)

Daha dişlerimiz çıkmadı ama ağız kenarlarında 2 3 tane kırmızı nokta belirdi alt dudak kenarlarında.
Bu diş çıkarıcağınamı alamet yoksa alerjiyemi bilemedim.

Arkadaşlar diş ağrısı için ne yapıyorsunuz? Biz ilk dişimizi çıkardık ama çok sancılı oldu. Sabaha kadar uyumuyoruz. Soğan,pırasa, havuç,soğuk emzik veriyorum ama sizin kullandığınız ilaç falan var mı?

Back