Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh canımmmguzel dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkür ederim hepinize,allah razi olsun.
insallah kuzumum testleri temiz cikacak ve hicbir hastaligi yok diyecekler.
Tüm dualar Emir kuzusu için.guzel dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkür ederim hepinize,allah razi olsun.
Alerji sanki bizimkinin de çıkmadı disiDaha dişlerimiz çıkmadı ama ağız kenarlarında 2 3 tane kırmızı nokta belirdi alt dudak kenarlarında.
Bu diş çıkarıcağınamı alamet yoksa alerjiyemi bilemedim.
Emekliyor bayadır diş yok bizdede henüzKizlar bebekleriniz neler yapabiliyor benim kızım bu zamanlarında siralıyordu oğlum tembel çıktı emeklemiyor bile .
İnşallah emir kuzusu iyi olucak allah hüç kuvvet versin sabır versin canımguzel dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkür ederim hepinize,allah razi olsun.
Bizim oğlan da çabalıyor ama yok. Totoyu kaldırıp yay gibi ileri geri sallıyor kendini sonra küt yere daha beceremiyor olsun geç olsun güç olmasın yaparlar inşallahKizlar bebekleriniz neler yapabiliyor benim kızım bu zamanlarında siralıyordu oğlum tembel çıktı emeklemiyor bile .
Etkisi var mı yoksa yapı meselesi mi bilmiyorum ama kehribar kolye bizde işe yaradı gibi iki dişte de. Önerebilirim o yüzden.Arkadaşlar diş ağrısı için ne yapıyorsunuz? Biz ilk dişimizi çıkardık ama çok sancılı oldu. Sabaha kadar uyumuyoruz. Soğan,pırasa, havuç,soğuk emzik veriyorum ama sizin kullandığınız ilaç falan var mı?
İnşallahBizim oğlan da çabalıyor ama yok. Totoyu kaldırıp yay gibi ileri geri sallıyor kendini sonra küt yere daha beceremiyor olsun geç olsun güç olmasın yaparlar inşallah
Biz besafe izi comfort x3 kullanmaya başladık yaklaşık 1 aydır. Kilo olarak daha var ama çok sevdi ve çok rahat etti kızım. 3 kademe yatışı var ve yatırdığında yukarı kalkıyo camdan çok rahat dışarıyı izleyebiliyorHerkes oto koltuğu aldımı? Biz hala 0-13 kg olanı kullanıyoruz.hem çocuk rahat etsin hem fiyatı makul olsun diyorum ama ne alıcağıma karar vermedim.
13 kiloya kadar kullanamıcaz sanırım.ayakları dışarı sarkıyo çocuğun.arabanın koltuğunu ittiriyor ayaklarıyla :)
Varmı tavsiyeniz?
Biz besafe izi comfort x3 kullanmaya başladık yaklaşık 1 aydır. Kilo olarak daha var ama çok sevdi ve çok rahat etti kızım. 3 kademe yatışı var ve yatırdığında yukarı kalkıyo camdan çok rahat dışarıyı izleyebiliyor
Yok normal bağlanıyor ama bağlanma şekli diğerleri gibi değil daha emniyetli. Eşim daha hamile olduğunu öğrendiğimizden beri araştırıyordu en son bunda karar kıldıkİnceledim şimdi.görüntüsüde çok rahat görünüyor.isofixlimi senin aldığın?
İnşallah emir kuzusu iyi olucak allah hüç kuvvet versin sabır versin canım
Yok normal bağlanıyor ama bağlanma şekli diğerleri gibi değil daha emniyetli. Eşim daha hamile olduğunu öğrendiğimizden beri araştırıyordu en son bunda karar kıldık
Aynen öyle. Biz bu konuda şanslıydık sanırım indirime girsin alırız dedik. 1 günlüğüne bir indirim yakaladık 850 TL ye aldık. İnşallah sizde gönlünüze göre bişey bulursunuz canımOto koltuğu seçmek çok zor geldi bana.
Hem rahat olsun terletmesin.yatış poziyonu rahat olsun.güvenli olsun fiyatıda uygun olsun istiyorum ama hepsini bir arada bulmak mümkün değil :)
Sağol canım
Biz büyük oğlumuza cybex almıştık. Cok uzun yıllar kullandık. İki yaşından üçüncü sınıfa kadar. Hala taş gibi. Ama arkadaşıma verdigim icin tekrar alacağım. Yine cybex almayi düşünüyorum. Ama bu sefer 15-36 kg değil 9-36 kg olanindan. Cunku Alper daha küçük.Oto koltuğu seçmek çok zor geldi bana.
Hem rahat olsun terletmesin.yatış poziyonu rahat olsun.güvenli olsun fiyatıda uygun olsun istiyorum ama hepsini bir arada bulmak mümkün değil :)
Sağol canım