• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebitomun alt dudağında ve dilinin ucunda pamukçul var sanırım yeni fark ettim . Ne yapabilirim ilk kez oldu

Bizim ek
Bebitomun alt dudağında ve dilinin ucunda pamukçul var sanırım yeni fark ettim . Ne yapabilirim ilk kez oldu
Bizim ek gıdaya ilk başladığımızda olmustu dilinin üzerinde kendiliğinden 3 gün içinde geçti canım midesini bulandiriyordu bişey yiyememisti. Zeytinyağı surerlermis eskiler annemler öyle diyordu dene istersen işe yarayabilir..

kizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi:110:
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
hemsire agrisi var,ondan aglar dedi. agrikesici yapacakti ben cikarken.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
dualariniz icin allah razi olsun:KK200:

kizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi:110:
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
Kıyamam küçükte olsa can herkesin kendi cnaı derler ya aynen öyle işte. Geçecek annesi son günleri inşallah hastanedeki. Kavuşmanıza az kaldı hayırlısıyla sonuçlarıda çıksın inş:KK200::KK200:

Kiyamam baloglana...ay annesi bir iyilessin var yaaa hic indirme kucagindan varsin kucaga alissin totosu biraktiginiz yeri begenmesin emir kuzusunun:) az kaldi Allahin izniyle hersey guzel olacak
Bu arada boyle baya bir zaman once norologa gitmistiniz emir hastaneye yatmadan once...o zaman alinan kan test sonuclari cikti mi.belki ben yanlis da hatirliyor olabilirim

Amin canım amin ah bir çıkıyoruz çok şükür kuzum iyi desen nasıl mutlu olucam Allah'im nasip etsin en kısa zamanda çok istiyorum... Rabbim tüm yavrulara şifa versin ...

Kiyamam baloglana...ay annesi bir iyilessin var yaaa hic indirme kucagindan varsin kucaga alissin totosu biraktiginiz yeri begenmesin emir kuzusunun:) az kaldi Allahin izniyle hersey guzel olacak
Bu arada boyle baya bir zaman once norologa gitmistiniz emir hastaneye yatmadan once...o zaman alinan kan test sonuclari cikti mi.belki ben yanlis da hatirliyor olabilirim

ahh bi gelse o gunler,koynumdan cikarmicam:anne:
cok ozledik cok:anne:

evet canim,hastaneye yatmadan 1 hafta once nöroloğa gitmistik ama o zaman kan testi istemedi. eeg,mr vs istemisti.
ameliyata ragmen makinadan ayrilamadigi icin yogunbakimcilar sma icin kan testi yapmak istedi. hoca sma dan suphelenmemisti ama istiyorsaniz yapin demis. haftaya 1 ay olacak sma icin kan alinali.
daha en az 2 ay var,onun sonuclarinin cikmasina.

bir de 7 subatta kistik fibrozis icin kan aldilar. kromozom kadar (3 ay)uzun surmez,1 ay en gec 1.5ayda cikar dediler. haftaya 2.5 ay olacak,hala cikmadi:sinirli:

Kıyamam küçükte olsa can herkesin kendi cnaı derler ya aynen öyle işte. Geçecek annesi son günleri inşallah hastanedeki. Kavuşmanıza az kaldı hayırlısıyla sonuçlarıda çıksın inş:KK200::KK200:

yavrunun cani yaninca insan hic dayanamiyormus.aglayinca alip goturmek istiyosun ama elinden bir sey gelmiyor. bir asiyi bile nasil dusunuyorduk cani cok yanar mi ki diye,simdi...:110:

Amin canım amin ah bir çıkıyoruz çok şükür kuzum iyi desen nasıl mutlu olucam Allah'im nasip etsin en kısa zamanda çok istiyorum... Rabbim tüm yavrulara şifa versin ...

insallah su biyopsiden hicbir sey cikmasin ve o arada da kuzum iyice guclensin,biz de hayirli haberi verelim cikiyoruz diye.

Back