- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Amin .. telaş yapma sen düzensizlik olması normal. Testini yap için rahat etsinBirkaç gün daha geçsin test yapıcam artık Rabbim isteyenlere ver nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin .. telaş yapma sen düzensizlik olması normal. Testini yap için rahat etsinBirkaç gün daha geçsin test yapıcam artık Rabbim isteyenlere ver nolur
Canim karbonatli suyla sil ezmiriyor yada mama veriyorsan arkasindan su icir hemen gecmezse mukostatin alabilirsin eczanedenBebitomun alt dudağında ve dilinin ucunda pamukçul var sanırım yeni fark ettim . Ne yapabilirim ilk kez oldu
Amin. Çok teşekkür ederim. Evet çok şükür gözlük takma işi sandığım kadar bizi zorlama da yine de bebekte gözlük olayı zormuş.Tekrar geçmiş olsun en azından çaresi var şükür zorluk da çıkarmamış kuzunuz.. Allah yardımcınız olsun ...
Cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi erkenden farkedilmesi çok iyi oldu. Gözü kaydiktan sonra tedavisi daha zor olacaktıGecmis olsun cnm ama erken farkedilmesi cok iyi... ne kadar erken gözlüğe baslarsa o kadar erken düzelir bnce.Allah dermansız dert vermesin.
Bizim ek gıdaya ilk başladığımızda olmustu dilinin üzerinde kendiliğinden 3 gün içinde geçti canım midesini bulandiriyordu bişey yiyememisti. Zeytinyağı surerlermis eskiler annemler öyle diyordu dene istersen işe yarayabilir..Bebitomun alt dudağında ve dilinin ucunda pamukçul var sanırım yeni fark ettim . Ne yapabilirim ilk kez oldu
Kıyamam küçükte olsa can herkesin kendi cnaı derler ya aynen öyle işte. Geçecek annesi son günleri inşallah hastanedeki. Kavuşmanıza az kaldı hayırlısıyla sonuçlarıda çıksın inşkizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
hemsire agrisi var,ondan aglar dedi. agrikesici yapacakti ben cikarken.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
dualariniz icin allah razi olsun
Kiyamam baloglana...ay annesi bir iyilessin var yaaa hic indirme kucagindan varsin kucaga alissin totosu biraktiginiz yeri begenmesin emir kuzusunun:) az kaldi Allahin izniyle hersey guzel olacakkizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi
ben de cok yormayim diye fazla egzersiz yapmadim. daha cok sacini oksayip optum,elini tuttum.
allahim artik bitsin kuzumun cektigi sıkıntılar,acilar. saglikla ciksin,nolur diye ediyorum.
Amin canım amin ah bir çıkıyoruz çok şükür kuzum iyi desen nasıl mutlu olucam Allah'im nasip etsin en kısa zamanda çok istiyorum... Rabbim tüm yavrulara şifa versin ...kizlar kosturmacali bir gundu,yazamadim. parcayi aldik gittik. saat 1de istanbul capadaydik. hemen teslim edip geri donduk ki ziyaret saatine yetisebilelim. sansimiza bugun gec aldilarve yetistik. kuzumun yatagini iyice bize dogru cevirdi hemsire ki yuzunu gorebilelim. tabiki bacaginin agrisindan keyifsizdi. yanina girdim egzersiz icin.hep agladi
Kiyamam baloglana...ay annesi bir iyilessin var yaaa hic indirme kucagindan varsin kucaga alissin totosu biraktiginiz yeri begenmesin emir kuzusunun:) az kaldi Allahin izniyle hersey guzel olacak
Bu arada boyle baya bir zaman once norologa gitmistiniz emir hastaneye yatmadan once...o zaman alinan kan test sonuclari cikti mi.belki ben yanlis da hatirliyor olabilirim
Kıyamam küçükte olsa can herkesin kendi cnaı derler ya aynen öyle işte. Geçecek annesi son günleri inşallah hastanedeki. Kavuşmanıza az kaldı hayırlısıyla sonuçlarıda çıksın inş
Amin canım amin ah bir çıkıyoruz çok şükür kuzum iyi desen nasıl mutlu olucam Allah'im nasip etsin en kısa zamanda çok istiyorum... Rabbim tüm yavrulara şifa versin ...