Allah yardimcisi olsun Emir’in. Guc versin kucuk savasciya, acisini hafifletsin. Uzun suren bir islem mi acaba?amin canim. aldilar simdi ameliyathaneye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcisi olsun Emir’in. Guc versin kucuk savasciya, acisini hafifletsin. Uzun suren bir islem mi acaba?amin canim. aldilar simdi ameliyathaneye.
Allah yardimcisi olsun Emir’in. Guc versin kucuk savasciya, acisini hafifletsin. Uzun suren bir islem mi acaba?
Hadiiii insallah agrısız sızısız atlatsın kuzumuz... İyi haberlerini de alırız umarım Aklım sizinle..
Günaydın canım normalde benim de hiç gününü şaşırmadan olurdu şimdi olmayınca telaşlanmaya başladım açıkçasıGünaydın cnm bende ilk adete ocakta ikincisinde şubat 20 üçüncüde da 14 nisan oldum gecikti bu ay epey ki benimkisi bile geciktiyse senin ki de gayet normal. Ki benim gününü asla geçmeden hemen olurum Emzirmeden dolayı gecikmeler oluyor araştırdım kadarıyla bence düzensizlik korkma
Rabbim ağrısını sızısını dindirsin inşallah canım sağlıcakla güzel sonuçlarını da alırsınız inşallahkizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
sonuclar 1 hafta 10 gune cikiyor sanirim ama belli de olmuyor bu tür testler,insallah uzamaz.
allahim hayirli sonuc almamizi nasip etsin.dualariniz icinallah razi olsun
Hadi hayırlısı cnm için rahat olsun Emir'in. Çok güçlü bi bebek sağlıkla çıkacak oradan birde şu belirsizlik sonuçlansa. herşeyin yoluna gireceğinin bi işareti. Olacak Rabbim hayırlı bir şekilde sonuçlar iyi çıkar inşkizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
sonuclar 1 hafta 10 gune cikiyor sanirim ama belli de olmuyor bu tür testler,insallah uzamaz.
kizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
Canımmm hayırlısıyla ağrısız sızısız geçsin inş. Dualarm sizinleamin canim. aldilar simdi ameliyathaneye.
Evet kan değeri düşük çıkmış alt sınır 12'dir sizinkinde. 10 çıkmış bizde cuma verdik bugün çıkmış 11.5. Ben hiç kullanmadım kan ilacını siz kullandınız mı acaba ? Çünkü Dr muz damla sayısını artırarak ver dedi tabii nerden bilsin ki hiç vermediği mi bu açığı et vb yiyeceklerle kapatabiliriz bence( tabii bu bizim için geçerli siz biraz daha kan ilacını kullanabilirsiniz.)Kızlar tahlil sonucu yorumlayı bilen var mı :) sanki kan düşük biraz
Sanırım düzensizlik oluyor canim ben de geçen gün oldum sandım hala olup olmadığından emin değilim bir kere hatta disardaydim geldi fazlaca sonra bir daha yok 2 gündür anlamadım anca düzene girecek sanırım ... Ama şüphen varsa sen tedbirini al canimKızlar selamlar, Doğumdan sonra Adet düzensizliği yaşayan var mı? İlk 7. ayda adet oldum şimdi tekrar olmam lazım ama gecikti, düzensizlik mi yoksa korkmaya başlamalı mıyım
Tekrar geçmiş olsun en azından çaresi var şükür zorluk da çıkarmamış kuzunuz.. Allah yardımcınız olsun ...Biz de göz doktorundan geldik. Bu doktorda kuzumun kesinlikle gözlük kullanması gerektiğini söyledi. Hatta diğer doktor henüz kayma yok demişti. Ama bu doktor bizim farkedemedigimiz düzeyde hafif bir kaymanin basladigini söyledi. Giderken yanımıza gözlüğümüzü de almıştık. Hastaneden gözlüğünü takarak çıktık. Allahtan gözlüğe karşı tepkisel yaklaşmıyor.
Gecmis olsun cnm ama erken farkedilmesi cok iyi... ne kadar erken gözlüğe baslarsa o kadar erken düzelir bnce.Allah dermansız dert vermesin.Biz de göz doktorundan geldik. Bu doktorda kuzumun kesinlikle gözlük kullanması gerektiğini söyledi. Hatta diğer doktor henüz kayma yok demişti. Ama bu doktor bizim farkedemedigimiz düzeyde hafif bir kaymanin basladigini söyledi. Giderken yanımıza gözlüğümüzü de almıştık. Hastaneden gözlüğünü takarak çıktık. Allahtan gözlüğe karşı tepkisel yaklaşmıyor.
Hayırlısiyla temiz sonuclar alın inşallah canım rast gelsin işiniz de ... Allah a emanetkizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
Birkaç gün daha geçsin test yapıcam artık Rabbim isteyenlere ver nolurSanırım düzensizlik oluyor canim ben de geçen gün oldum sandım hala olup olmadığından emin değilim bir kere hatta disardaydim geldi fazlaca sonra bir daha yok 2 gündür anlamadım anca düzene girecek sanırım ... Ama şüphen varsa sen tedbirini al canim