• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar 20lik dişim iltihap yaptı felaket ağrıyor antibiyotik verdi doktor. Baya emziriyorum ne tür bir etkisi olur :( bebeğim de hasta sütümden qsüzülmüş antibiyotik iyi gelir mi ona :P :) normalde zaruri olmadıkça ilaca başvurmam ama bu diş feci bir şey

Benim gibi bulundugu sehirde tek olup bebegine yalniz bakanlar siz nasil misafir agirliyorsunuz kalabalik sayilacak grup geldiginde...pazar gun evde temizlik vardi bugune eser kalmadi...pazartesi sali persembe ve bugun birer ikramlik yapip dolaba attim hazirladim hala yetisemiyorum sanki eksik bitmiyor ev toplanmiyor.aglicam ya:KK43: Tabii ki hayatta gercek skntilarin yaninda lafi olmaz ama paylasmak istedim.borek ve kisiri yarin oglene kadar yetistirebilir miyim acep

Kızlar 20lik dişim iltihap yaptı felaket ağrıyor antibiyotik verdi doktor. Baya emziriyorum ne tür bir etkisi olur :KK43: bebeğim de hasta sütümden qsüzülmüş antibiyotik iyi gelir mi ona :p :) normalde zaruri olmadıkça ilaca başvurmam ama bu diş feci bir şey
Buni en iyi doktorun bilir ama eli kulaginda benim 2lik dis de patlak verecek gibi.oysa kendisi 20li yaslarimdan bana kalan tek seydi:)) gecmis olsun

Benim gibi bulundugu sehirde tek olup bebegine yalniz bakanlar siz nasil misafir agirliyorsunuz kalabalik sayilacak grup geldiginde...pazar gun evde temizlik vardi bugune eser kalmadi..pazartesiden neri pazartesi sali persembe ve bugun birer ikramlik yapip dolana attim hazirladim hala yetisemiyorum sanki eksik bitmiyor ev toplanmiyor.aglicam ya:KK43: Tabii ki hayatta gercek skntilarin yaninda lafi olmaz ama paylasmak istedim.borek ve kisiri yarin oglene kadar yetistirebilir miyim acep

Ben gelen misafirlerimden yardım alıyorum. Samimiyet dereceleri nedir bilmiyorum ama geldikleri gibi yemeği dayamak zorunda değiliz :) en azından kısırı geldiklerinde yapabilir biri. zaten bebeğinizle sizi o halde görünce herhalde kendileri yardım eder. Ben başkası için de böyle düşünürüm. Şahsen bebeği olan birinden ikram bile beklemem o isterse istediği yardımı yaparım. Ama bu işi çok ciddiye alanlar da var tabi :D pek tatlış olmayan bir kaynananın insanın açığını bulmak için gelmiş ağır misafirleri gibi. :D Allah korusun. Hazır börek al marketten kızart ya da fırınla. Allah yardımcın olsun.

Benim gibi bulundugu sehirde tek olup bebegine yalniz bakanlar siz nasil misafir agirliyorsunuz kalabalik sayilacak grup geldiginde...pazar gun evde temizlik vardi bugune eser kalmadi...pazartesi sali persembe ve bugun birer ikramlik yapip dolaba attim hazirladim hala yetisemiyorum sanki eksik bitmiyor ev toplanmiyor.aglicam ya:KK43: Tabii ki hayatta gercek skntilarin yaninda lafi olmaz ama paylasmak istedim.borek ve kisiri yarin oglene kadar yetistirebilir miyim acep

Canım bu kadar kasma kendini.senin her an ilgi bekleyen bir bebeğin var.böreğini sarıp buzluğa at.misafirler gelmeden önce çıkar.üzerine yumurta sarısı sür at fırına.çokta güzel oluyor.ben öyle çok misafir ağırladım.

Kısırıda theteacher in dediği gibi misafirler geldiğinde yaparsın.yardım edicek tipler değilse çocuğu onlara verirsin sen yaparsın kısırını.
Ama samimiyseniz onlara malzemeleri doğratabilirsin ;)
Tatlınıda akşamdan yaparsın.onlar gelmeden evini toplarsın çocuğunla ilgilenirsin.

10 çeşit yapmana gerek yok 3 4 çeşit yap yeter.belki gelirken birisi bişey yapar gelir.
Ben olsam bi kek te olsa yapardım.yada menüde olan bi çeşidi ben yapıyım diye teklif ederdim.
Kolay gelsin sana :)

Canım kasma kendini. Ben de yalnızım, oğlum olalı çok misafir ağırladım.misafir gelmeden bir gün önce tatlıları yapıyorum, böreği sarıp dolaba atıyorum. Misafirin geleceği gün de salatayı yapıyorum işte bu kadar. Bence kısırla uğraşma yap makarna salatasını işte bu:) yetiştirirken bence sorun yok:)

Canım bu kadar kasma kendini.senin her an ilgi bekleyen bir bebeğin var.böreğini sarıp buzluğa at.misafirler gelmeden önce çıkar.üzerine yumurta sarısı sür at fırına.çokta güzel oluyor.ben öyle çok misafir ağırladım.

Kısırıda theteacher in dediği gibi misafirler geldiğinde yaparsın.yardım edicek tipler değilse çocuğu onlara verirsin sen yaparsın kısırını.
Ama samimiyseniz onlara malzemeleri doğratabilirsin :KK66:
Tatlınıda akşamdan yaparsın.onlar gelmeden evini toplarsın çocuğunla ilgilenirsin.

10 çeşit yapmana gerek yok 3 4 çeşit yap yeter.belki gelirken birisi bişey yapar gelir.
Ben olsam bi kek te olsa yapardım.yada menüde olan bi çeşidi ben yapıyım diye teklif ederdim.
Kolay gelsin sana :)
Ben gelen misafirlerimden yardım alıyorum. Samimiyet dereceleri nedir bilmiyorum ama geldikleri gibi yemeği dayamak zorunda değiliz :) en azından kısırı geldiklerinde yapabilir biri. zaten bebeğinizle sizi o halde görünce herhalde kendileri yardım eder. Ben başkası için de böyle düşünürüm. Şahsen bebeği olan birinden ikram bile beklemem o isterse istediği yardımı yaparım. Ama bu işi çok ciddiye alanlar da var tabi :KK70: pek tatlış olmayan bir kaynananın insanın açığını bulmak için gelmiş ağır misafirleri gibi. :KK70: Allah korusun. Hazır börek al marketten kızart ya da fırınla. Allah yardımcın olsun.
L lwyr03 canim alintilayamadim.etiketledim o yuzden.oncelikle cok tesekkur ederim paylasimlariniz bana moral oldu.biraz icime su serpildi.su saatten sonra hic birsey yapmasam bile 2 tatli 2 tuzlum var diye bir nefes aldim.boregi aksam oglan uyuyunca yaparim kisirin da malzemesini yikar dograr onlar gelince yogururum Allah nasip ederse o da.yoksa bu saatten sonra kasmam ve oglumu aglatarak misafire hazirlik yapamam.
Samimiyet dereceleri biraz belirsiz. Evlerimizde hic yardim edecek durumda olmadik.herhalde zorda birakmazlar..bankada calisirkenki is arkadaslarim.cok severim hepsini ve ozellikle bizim oralarin onlarin sevdigini bildigim yoresel yiyeceklerine odaklanirim bana gelecek olduklarinda.bu sefer de yetistirebildigim kadar olsun ne yapayim

L lwyr03 canim alintilayamadim.etiketledim o yuzden.oncelikle cok tesekkur ederim paylasimlariniz bana moral oldu.biraz icime su serpildi.su saatten sonra hic birsey yapmasam bile 2 tatli 2 tuzlum var diye bir nefes aldim.boregi aksam oglan uyuyunca yaparim kisirin da malzemesini yikar dograr onlar gelince yogururum Allah nasip ederse o da.yoksa bu saatten sonra kasmam ve oglumu aglatarak misafire hazirlik yapamam.
Samimiyet dereceleri biraz belirsiz. Evlerimizde hic yardim edecek durumda olmadik.herhalde zorda birakmazlar..bankada calisirkenki is arkadaslarim.cok severim hepsini ve ozellikle bizim oralarin onlarin sevdigini bildigim yoresel yiyeceklerine odaklanirim bana gelecek olduklarinda.bu sefer de yetistirebildigim kadar olsun ne yapayim
Yemekler konusunda arkadaşlara katılıyorum. Temizlik konusundada ben akşam biraz erken yatmaya çalışıyorum. Sabah bebek uyanmadan uyanıp evi hızlıca süpürüyorum. Misafirlerin en çok kullandığı salon ve lavaboyı düzenliyorum. Ev genel olarak temiz olduğu için bu işler en fazla 1 saati alıyor. Kolay gelsin şimdiden.

D dstn33 canım ben de valla gelenlerden yardım alıyorum genelde napayim ama Theteacher00 Theteacher00 'in dediği gibi samimiyet derece nedir bilemiyorum ama ben bebekli- çocuklu insanın kusuru olmaz sözünü kabullenmeye çalışıyorum yani biraz takıntılı biri olarak kabullendim insan zorlanabiliyor gercekten. Sen de canini sıkma gerekirse hazır bir şeyler al ya da yetiştiren edilgin bir şey olursa onlar geldiğinde bebekle ilgilenirken sen yaparsın bir yandan ben genelde öyle yapıyorum ;)

Kızlar 20lik dişim iltihap yaptı felaket ağrıyor antibiyotik verdi doktor. Baya emziriyorum ne tür bir etkisi olur :KK43: bebeğim de hasta sütümden qsüzülmüş antibiyotik iyi gelir mi ona :p :) normalde zaruri olmadıkça ilaca başvurmam ama bu diş feci bir şey
Doktorun emzirdiğini bilerek verdiğine göre çok etkilemez yavrunu. Benim hamileliğinin sonlarına doğru tutmuştu o ağrılar iltihap.. Dr lar ilaç falan vermedi sadece ağrı için Parol dediler çok zor geçti iki hafta zorladı sonra doğum yaptım hafifledi şimdi iyice duruldu bakalım ne zaman tekrar patlayacak :KK48: ben de korkuyorum çok . Geçmiş olsun canım

Back