• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anneler Bu ara haşlanmış yemedigi için yumurta sarısı ceviz ve tuzsuz lordan omlet yapıyorum. Bu şekilde de yumurta tüketmesi iyi midir? Birde benim ki kahvaltida başka bir şey yemedigi için yumurta oluyor her gün bu bir sıkıntı olur mu? Siz neler veriyorsunuz kahvaltıda?
Not:Ceviz alerjik biliyorum ama tepkisini ölçtüm bayadir veriyorum çok şükür bir sıkıntı yok .
Canım bende haşlanmış vermiyorum ne zaman haşlanmış yese sürekli bi kusma oluyor omlet şeklinde yapınca bişi olmuyor. Haşlanmış dokundu galiba midesine. Ama sonuçta ikiside yumurta sarısı . Bende hemen hemen her gün yediriyorum yumurtayı. Eğer kahvaltıda yemediyse akşam yada öğken yemeğinde mücver yapıyorum onuda çok sevdi. (Yağda kızartmadan tabi)
Kahvaltıda ne yedircem sorusu benimde çok aklımı bulandiriyor. Hele ki yumurta vermediysem o gün sadece peynir zeytin ve pekmez yediyorum. Aç bırakıyor gibi hissediyorum :KK43:

Kızlar benim bebiş 29 ağustos doğumlu 7800 persantil çizgileri arasında ama alt çizgiye yakın ne yapabilşrşm ek gıdayı da sevmedi yumurta almıyor yoğurt yemiyor
Korkma kilosunda bişey yok. Benim arkadasın bebeğide aynı maşallah çok sağlıklı ama. Kilo sınırın altına inmediği sürece sıkıntı yapma.

Ağzı kocaman ağlıyor kaşığı ağzına götürüyorum kilitliyor resmen tatlı şeyler istiyo hep meyve püresini yiyor mesela. Bi de kv sağolsun göz açıp kapatıncaya kadar reçeli dayıyo çocuğa kaç kere verme dedim anlamıyor. Geçen gün eline çıcuk kreker vermiş onda kırmış ağzında son anda aldım
Reçel verilirmi hiç bebeğe. Valla anlamıyorum ben bunları benim kide bardakla su içirmeye çalışıyor kasıklarına kadar su içinde çocuk iki defa yakaladım kızdım. Komsusu bunu yedir dese tek yakalayınca yedirmeye çalışıyo görünce delirdim tersledim sonunda. 1hafta trip attı hiç umursamadım şimdi benden korkusuna yapamıyo bana soruyo. Deneme tahtasımı canım benim çocuğum
Yılma, zorlamadan önüne sunmaya devam et yavaş yavaş alışır yemeğe. Bende meyve yediremiyorum sebze pürelerini seviyor ama meyve asla zehir vermişim gibi davranıyor. Bende vitaminini alsın vari diye suyunu sıkıp enjektörle iki oyun bi damla meyve suyu şeklinde içiriyorum. Alışıcak nasılsa.işin içine et soğan sarımsak girince dahada lezzetleniyo yedikleri, o zaman daha güzel yiyolar sabret

Son düzenleme:
Canim okudum ama yazamadim.hava degisimi maduruyum.mersindeyim hala bir anda cok fazla insana karisinca bagisiklik sistemim coktu galiba.oglani korumaya calisiyorum maske takiyorum.
Emir kuzumu Allahim korusun insallah.eylul bebegi kaan onca ameliyat ve tedavi surecinden sonra bin masallah taburcu oldu:)) darisi guzel oglusumuz emire olsun tez zamanda hayirla saglikla insallahhh.

aman dikkat et kendine de kuzuna da.
darisi basimiza olsun insallah tez zamanda.
malesef bugun de tolere edemedi emir,ayiramadilar. 1-2 gun denemeyeceklermis. sabır sabır sabır.

Allah iyiligini versin senin de. Cok sukur kotuye gitmiyor. Sabrinizin sonunda dilediginiz her sey size nasib olsun. Allah Emir’e kuvvet versin..
Hareketli dedin ya.. yatirdiginiz zamana gore hareketleri degisti mi kucuk prensin? Dis de cikarmisti..Size surprizlerle gelecek demek ki minik kus..

Canım bende haşlanmış vermiyorum ne zaman haşlanmış yese sürekli bi kusma oluyor omlet şeklinde yapınca bişi olmuyor. Haşlanmış dokundu galiba midesine. Ama sonuçta ikiside yumurta sarısı . Bende hemen hemen her gün yediriyorum yumurtayı. Eğer kahvaltıda yemediyse akşam yada öğken yemeğinde mücver yapıyorum onuda çok sevdi. (Yağda kızartmadan tabi)
Kahvaltıda ne yedircem sorusu benimde çok aklımı bulandiriyor. Hele ki yumurta vermediysem o gün sadece peynir zeytin ve pekmez yediyorum. Aç bırakıyor gibi hissediyorum :KK43:
Aynı bende yemedigi zaman senin gibi düşünüyorum :( bir de öğlen çorba akşam yemek versem midesine dokunur mu diyorum sıra degistirsem bu seferde doyar mi Diyorum .deneme yanılma yapmak lazım galiba.

Et kıyma konusunda diş olmayınca yiyebilir mi diyorum çünkü bizimki hala kalıpı bile görünce direk emiyo gibi yapıyo sebzeleri ben buharda haşlıyorum zeytinyağı ekleyip veriyorum. Sadece havuç patates balkabağı verdim şimdilik çorba neler versem bilemiyorum. Tarhana ağır gelirmi ki?

Aynı bende yemedigi zaman senin gibi düşünüyorum :KK43: bir de öğlen çorba akşam yemek versem midesine dokunur mu diyorum sıra degistirsem bu seferde doyar mi Diyorum .deneme yanılma yapmak lazım galiba.
Az da olsa veriyorum ben yediği kadar. Çorba dlyurucu olmuyor yani ben doymuyorum ondan öyle düşünüyorm :)

Az da olsa veriyorum ben yediği kadar. Çorba dlyurucu olmuyor yani ben doymuyorum ondan öyle düşünüyorm :)
Sade bende vermiyorum evde ona ekmek yaptım içine ondan dogruyorum yoksa boş boş su geliyor bana da ekmekte çeşitli ttahillarin unundan kullandigim için o ihtiyacı da öyle gideririm diyorum

iyi olmaya kendimi zorluyorum canim ama iyi degilim aslinda.
emir paşa da ayni,kotuye gitmiyor en azindan. dun bacaklarini belini baya attırıyordu,kaldiriyordu ve yuzunden hortumlardan sıkıldığı cok belliydi.
Masallah kuzumuza nasıl da dirayetli... Allah ona saglık,guc kuvvet versin,sana da sabır,dayanma gücü..cok zor ama dayan cnm,gececek insallah bugünler.
Gece her yattıgımda duamdasın inan ve burdaki herkesin duasında da Emir var eminim... güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Anneler Bu ara haşlanmış yemedigi için yumurta sarısı ceviz ve tuzsuz lordan omlet yapıyorum. Bu şekilde de yumurta tüketmesi iyi midir? Birde benim ki kahvaltida başka bir şey yemedigi için yumurta oluyor her gün bu bir sıkıntı olur mu? Siz neler veriyorsunuz kahvaltıda?
Not:Ceviz alerjik biliyorum ama tepkisini ölçtüm bayadir veriyorum çok şükür bir sıkıntı yok .
Ben de hergun yumurta veriyorum ya haslayip bir parca tereyagi ve peynirle birlikte veriyorum ya da minik omlet yapiyorum taze soganli yaptim sevdi sade yapiyorum.. Yani kahvalti olarak yumurta peynir ve pekmez ( bazen tahin pekmez seklinde veriyorum az daha cok seviyor ) ve icecek olarak da ihlamur. Bazen de portakal suyu (yarim portakal). Zeytin bal recel gibi seyler verilemiyor henuz zaten baska ne vereviliriz ki ...

Masallah kuzumuza nasıl da dirayetli... Allah ona saglık,guc kuvvet versin,sana da sabır,dayanma gücü..cok zor ama dayan cnm,gececek insallah bugünler.
Gece her yattıgımda duamdasın inan ve burdaki herkesin duasında da Emir var eminim... güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

biliyorum,dualarinizi hissediyorum ve emire de söylüyorumHoppa

allahim tez vakitte hayirli haberler vermeyi nasip etsin.
cok sagolun hepiniz:KK200:

Back