2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz de abla abi yok geri kalani ayni

Oyuncak tavsiyesi olarak ışıklı sesli oyuncaklar baya oyalıyor doğayı

Canım zaman herşeyin ilacı.sanma ki bu sözler sadece seni teselli etmek için.
Mesela bi örnek veriyim.instagramda takip ettiğim bi bebek vardı.kartal bebek.
Doğduğundan beri kalp hastası.kalp nakli yapıldı.hayati riski vardı.2 yıldır çok büyük sıkıntılar çektiler.kalbi düzeldi.solunum cihazına bağlıydı en son.ve ondan da kurtuldu evlerine döndüler çok şükür.

Bunun gibi ne ümit dolu hikayeler var.sizde evinize dönüceksiniz.oğluşunla güzel vakitler geçiriceksiniz.sadece zaman ve dua...

Oyuncak olarak iki oyuncağından çok memnunuz.biri piyanolu ve hayvan sesleri çıkaran bi oyuncağımız var.diğeride davul.
Kızım bulduğu her yere pat pat vuruyodu.davul oyuncağı tam ona göre.vurdukça sesler ve ışıklar çıkıyor.tavsiye ederim.
Et değilde kıyma verdim ama çok nadir verdim.sulu top köfte denicem yarında.

Ah ah bizde ek gıdaya geçtikten sonra birde atağa yakalandık. Gündüz fena değil ama gece uyku çok kötü. Ben uyku eğitimide vermiştim hepsi yalan oldu. Dün akşam 8:30 da uyku belirtisi verince odaya götürdüm. Mızır mızır uyumadı. En sonunda saat 10:30 da pes ettim. Oturduğumuz odaya getirdim al otur o zaman dedim. Ondanda memnun olmadı. Baktı eşim ben yakında huniyi takıcam aldı benden koridorda gezdire gezdire uyuttu. Birşekilde çözmem lazım bu sorunu ama nasıl bilmiyorum.

az daha sabir canim belki size soylemesi kolay diyorsundur ama sabir ve zaman her seyin ilaci. Yasayan bilir ne zor bize de dua etmek duser Allah yardimciniz olsun Allah'a emanet...

Ben tarhana çorbası yaparken koyduğum kıymaya çok minnacık doğrayıp koydum.Kıymayla birlikte pişti.Ama daha çiğ vermedim.
tam uzerine yazmışşın canım tarhanayı nasıl yapıyorsun kuzucuk için? Ben de yapayım diyorum artık..

hifanur un dediği gibi durumu Emirden çok daha ciddi olan bebekler evlerine çıktılar. Onlarında ümitsizliğe kapıldığı zamanlar oldu. Herzaman dik durmak kolay değil ama çok şanslısınki yanında sana tam destek olan bir eşin var. Ben inanıyorum beraberce bu günleri yeneceksiniz.

tam uzerine yazmışşın canım tarhanayı nasıl yapıyorsun kuzucuk için? Ben de yapayım diyorum artık..
Çok az soğan, çok az sarımsak ve kıymayı zeytinyağında kıymanın rengi dönene kadar çeviriyorum. Sonra üstüne biraz su ekleyip kıymanın iyice pişmesini bekliyorum. Kıyma pişince biraz daha su ekleyip tarhanayı karıştırarak ekliyorum. Kıvam alana kadar karıştırıyorum.Biz organik bebek tarhanası kullanıyoruz. Bir su bardağına, 2 tatlı kaşığı tarhana yetiyor. Ama 1 su bardağı çok geldiği için ben yarım su bardağı koyuyorum. Arada su yerine kemik suyuda koyuyorum . Bu arada dün buharda hamsi pişirdim,verirkende kolay yemesi için biraz su ekledim. Bayıla bayıla yedi.

Tesekkur ederim hamsi yedi mi verebiliyor muyuz bu aylarda ? hic bakmadim balik turlerinin zamanina. iyi fikir biraz istahlansin deneyecegim en kisa zamanda

Uyku egitiminin yakinindan gecmiyoruz.emerek uyuyacak.eli kolu basi duser o derece uykuya dalar yataga birakinca terkedilmis gibi aglar.hadi sarbasa.ama kucaga da gelince bir yapisiyor ki icim gidiyor.benim de egitilmem lazim hic dayanamiyorum aglamasina

Tesekkur ederim hamsi yedi mi verebiliyor muyuz bu aylarda ? hic bakmadim balik turlerinin zamanina. iyi fikir biraz istahlansin deneyecegim en kisa zamanda
Bize doktorumuz dip balığı olmayanları yiyebilir dediği için verdim. Aslında 8. ayda başlanıyor ama alerjik olmadığı için mevsimi geçmeden faydalansın dedi.

Üzülme cnm bu günler de geçecek en azından hastanede güvenli ellerde annesi babası dayısı yanında şifa önce Allah tan sonrada hastanelerde belki çok üzüleceksin. özliceksin ama Allah’ın izniylekollarına alacaksın işte o zaman kızlar çok güzel kilo aldı hızına yetişemiyorum çok yoruluyorum diyeceksin o günler çok yakında cnm

Cnm yemeği sırayla yiyoruz eşimle kız kardeşimle çünkü sofra ilgisini çekiyor kırıp dönmemesi için tok olan doyanla yer değiştiriyor değiştiriyooyuncağa gelince de biz en çok hoppalayı seviyoruz tabi uzun gagalı .penguenmiz var onu görünce mutlu oluyor bol Bol ısırıyor gagasını müzikli oyuncakları da seviyor en çok sevdiği oyunlar .saklanıp ceee eee dediğimizde ve özellikle yürüttüğümüzde .havalara uçuyor

Forumumuz uzun süredir çok sessizdi şimdi hareketlenmeye başladığını görmek çok sevindirici .Hep güzel şeyler paylaşmak mümkün olmasada dertlesiyoruz en azından.Emir bebegimizden de bol bol güzel haberler alırız inşallah@_Bayankus_ geçmiş olsun canım suçlama kendini olacak oluyor ışte.Bizde maşallah hasta olmadı derken oğlanı hasta ettik .Çok oksuruyor iki gündür uykudan uyanacak derecede.Daha önce birşeyler yazmistiniz kızlar oksurukle ilgili tekrar paylaşır mısınız ?Ne yapalım hemen doktora gitmek istemiyorum artık.

Kızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…