Biz de abla abi yok geri kalani ayniBütün gün ek gıda mama hazırlamakla geçiyor diyebilirim kahvaltı hazırla nama yap uyut altını al çorbasını yap yedir tekrar uyut kısır döngü tabi evde abla da var onun ihtiyaçları da var oyun pek oynamıyoruz biz ya genelde yorganın üstünde oyuncaklarıyla oyalanıyor ben yaninda oluyorum sürünüyor zaten artık sağa sola gidiyor biz yemek yerken mama sandalyesinde genelde yada benim ufak illerinde mama sandalyesinde oluyor yada benim kucağında :) oyun dan daha çok konuşuyorum ben galiba :)))
Oyuncak tavsiyesi olarak ışıklı sesli oyuncaklar baya oyalıyor doğayıMerhabalar; tüm bebekler, anneler, babalar sağlıklı huzurlu olsunlar inşaallah. Bebeklerimiz artık çok hareketlendi yalnız da durmak istemiyorlar, siz kendiniz yemek yiyebiliyor musunuz, işlerinizi nasıl hallediyorsunuz, gününüz nasıl geçiyor. Bebeklerinizle neler oynuyorsunuz. Biz daha çok bultaklarla oynuyoruz, dokun hisset kitapları, yumusak pelus oyuncaklar. Var mı oyun, oyuncak tavsiyeleriniz.
Bir de bebeklerine et vermeye başlayanlar haftada kaç gün et veriyorsunuz. Hepimize kolaylıklar.
Bizimki çoı korkuyor bu aralar ya.hele anahtar sesinde çıldırıcak gibi oluyor yavrum.bu anahtarları birbirine bağlamam lazım ki ses çıkmasın :)Evet başka odada çalıştığında bile seviniyor
sagol canim
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün
Merhabalar; tüm bebekler, anneler, babalar sağlıklı huzurlu olsunlar inşaallah. Bebeklerimiz artık çok hareketlendi yalnız da durmak istemiyorlar, siz kendiniz yemek yiyebiliyor musunuz, işlerinizi nasıl hallediyorsunuz, gününüz nasıl geçiyor. Bebeklerinizle neler oynuyorsunuz. Biz daha çok bultaklarla oynuyoruz, dokun hisset kitapları, yumusak pelus oyuncaklar. Var mı oyun, oyuncak tavsiyeleriniz.
Bir de bebeklerine et vermeye başlayanlar haftada kaç gün et veriyorsunuz. Hepimize kolaylıklar.
Ah ah bizde ek gıdaya geçtikten sonra birde atağa yakalandık. Gündüz fena değil ama gece uyku çok kötü. Ben uyku eğitimide vermiştim hepsi yalan oldu. Dün akşam 8:30 da uyku belirtisi verince odaya götürdüm. Mızır mızır uyumadı. En sonunda saat 10:30 da pes ettim. Oturduğumuz odaya getirdim al otur o zaman dedim. Ondanda memnun olmadı. Baktı eşim ben yakında huniyi takıcam aldı benden koridorda gezdire gezdire uyuttu. Birşekilde çözmem lazım bu sorunu ama nasıl bilmiyorum.26.haftadan sonra uzun bir sure atak yoksaniyordum meger 28-29 arasi baslayan 2 hafta suren bir atal daha varmisgogsumde uyuyor tam yatagina birakiyorum bir agit ki sanki terkedilmis.elim belim boynum felaket.hic yapmadigim seyi yapip yanima yatirdim oglani simdi ins alismayiz ikimiz de
az daha sabir canim belki size soylemesi kolay diyorsundur ama sabir ve zaman her seyin ilaci. Yasayan bilir ne zor bize de dua etmek duser Allah yardimciniz olsun Allah'a emanet...sagol canim
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün
tam uzerine yazmışşın canım tarhanayı nasıl yapıyorsun kuzucuk için? Ben de yapayım diyorum artık..Ben tarhana çorbası yaparken koyduğum kıymaya çok minnacık doğrayıp koydum.Kıymayla birlikte pişti.Ama daha çiğ vermedim.
sagol canim
Çok az soğan, çok az sarımsak ve kıymayı zeytinyağında kıymanın rengi dönene kadar çeviriyorum. Sonra üstüne biraz su ekleyip kıymanın iyice pişmesini bekliyorum. Kıyma pişince biraz daha su ekleyip tarhanayı karıştırarak ekliyorum. Kıvam alana kadar karıştırıyorum.Biz organik bebek tarhanası kullanıyoruz. Bir su bardağına, 2 tatlı kaşığı tarhana yetiyor. Ama 1 su bardağı çok geldiği için ben yarım su bardağı koyuyorum. Arada su yerine kemik suyuda koyuyorum . Bu arada dün buharda hamsi pişirdim,verirkende kolay yemesi için biraz su ekledim. Bayıla bayıla yedi.tam uzerine yazmışşın canım tarhanayı nasıl yapıyorsun kuzucuk için? Ben de yapayım diyorum artık..
Tesekkur ederimÇok az soğan, çok az sarımsak ve kıymayı zeytinyağında kıymanın rengi dönene kadar çeviriyorum. Sonra üstüne biraz su ekleyip kıymanın iyice pişmesini bekliyorum. Kıyma pişince biraz daha su ekleyip tarhanayı karıştırarak ekliyorum. Kıvam alana kadar karıştırıyorum.Biz organik bebek tarhanası kullanıyoruz. Bir su bardağına, 2 tatlı kaşığı tarhana yetiyor. Ama 1 su bardağı çok geldiği için ben yarım su bardağı koyuyorum. Arada su yerine kemik suyuda koyuyorum . Bu arada dün buharda hamsi pişirdim,verirkende kolay yemesi için biraz su ekledim. Bayıla bayıla yedi.
Uyku egitiminin yakinindan gecmiyoruz.emerek uyuyacak.eli kolu basi duser o derece uykuya dalar yataga birakinca terkedilmis gibi aglar.hadi sarbasa.ama kucaga da gelince bir yapisiyor ki icim gidiyor.benim de egitilmem lazim hic dayanamiyorum aglamasinaAh ah bizde ek gıdaya geçtikten sonra birde atağa yakalandık. Gündüz fena değil ama gece uyku çok kötü. Ben uyku eğitimide vermiştim hepsi yalan oldu. Dün akşam 8:30 da uyku belirtisi verince odaya götürdüm. Mızır mızır uyumadı. En sonunda saat 10:30 da pes ettim. Oturduğumuz odaya getirdim al otur o zaman dedim. Ondanda memnun olmadı. Baktı eşim ben yakında huniyi takıcam aldı benden koridorda gezdire gezdire uyuttu. Birşekilde çözmem lazım bu sorunu ama nasıl bilmiyorum.
Bize doktorumuz dip balığı olmayanları yiyebilir dediği için verdim. Aslında 8. ayda başlanıyor ama alerjik olmadığı için mevsimi geçmeden faydalansın dedi.Tesekkur ederimhamsi yedi mi verebiliyor muyuz bu aylarda ? hic bakmadim balik turlerinin zamanina. iyi fikir biraz istahlansin deneyecegim en kisa zamanda
Üzülme cnm bu günler de geçecek en azından hastanede güvenli ellerde annesi babası dayısı yanında şifa önce Allah tan sonrada hastanelerde belki çok üzüleceksin. özliceksin ama Allah’ın izniylekollarına alacaksın işte o zaman kızlar çok güzel kilo aldı hızına yetişemiyorum çok yoruluyorum diyeceksin o günler çok yakında cnmsagol canim
Cnm yemeği sırayla yiyoruz eşimle kız kardeşimle çünkü sofra ilgisini çekiyor kırıp dönmemesi için tok olan doyanla yer değiştiriyor değiştiriyoMerhabalar; tüm bebekler, anneler, babalar sağlıklı huzurlu olsunlar inşaallah. Bebeklerimiz artık çok hareketlendi yalnız da durmak istemiyorlar, siz kendiniz yemek yiyebiliyor musunuz, işlerinizi nasıl hallediyorsunuz, gününüz nasıl geçiyor. Bebeklerinizle neler oynuyorsunuz. Biz daha çok bultaklarla oynuyoruz, dokun hisset kitapları, yumusak pelus oyuncaklar. Var mı oyun, oyuncak tavsiyeleriniz.
Ben avent kullanıyorum memnunum.Biberon kullananlar memnun oldukları markaları yazabşlirmi
Chicco kullanıyoruz bizBiberon kullananlar memnun oldukları markaları yazabşlirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?