- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Allah kuvvetini artirsin.valla misafirden korkmuyorum esimin hastalanmasindan korktugum kadar.intiharin esigine getiriyor beni hastaya hizmet anlayisiyla.Yarın kalabalık misafirim var sağolsun komşular yardima geldi ama temizliğin çoğu duruyor.Bugün hiçbir şey yemedi benimki de.Eşim de hasta.Yoruldum
Normal zamanda evet yapardım ama şimdi en kolayına kaçtım 'Makarna salatasi'Allah kuvvetini artirsin.valla misafirden korkmuyorum esimin hastalanmasindan korktugum kadar.intiharin esigine getiriyor beni hastaya hizmet anlayisiyla.
Misafir bir antakyaliya viz gelir yaparsin bir kisir:) parmaklarini yerler
Canim bir annenin yasayabilecegi en zor şeyi yasamissin. Acını üzüntünu anlatamam ama hissetmeye çalışırım inan benim de yüreğim acıdı kendi yavrum gibi.Rabbim aynı korkuyu yasatmasin bir daha.Allahım tez zamanda Sifa versin Emir yavruya. Dediğin gibi dili yok ki konuşup derdini anlatsa güzel yavrum.Allahım hep güzel günlerini göstersin.Sağlıklı ,uzun,mutlu ömrü olsun.Bu son olsun bitsin inşallah .arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
7 bolum birden arastiriyor. beyinde bir sey olabileceginden supheleniyorlar.ayrica diyaframda buyume varmis. bu da akcigere baskı yapip yukari ittiriyormus ve hem nefes almasini zorlastiriyor hem de beslenmeyi. belki de 3 aydir bu sorun var ve belki de cocugum meme reddi yasamadi. emmek istese de ememedi. hicbir doktor onemsemedi,bir sekilde besle dedi.
tedavisi olmayan bir hastalik cikmasin diye dua ediyoruz.
Canım benimm çok üzüldüm senin adına. Hiçbir şey çıkmaz inşallah. Herşeyde vardır bi hayır. Senin üzüntünde gelip geçsin hemen. Tez vakitte kucağına al Emirini evinize musmutlu dönün inşallah. Biliyorum çok zor ama güçlü ol yavrun için canım . Allah acil şifalar versin .arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
7 bolum birden arastiriyor. beyinde bir sey olabileceginden supheleniyorlar.ayrica diyaframda buyume varmis. bu da akcigere baskı yapip yukari ittiriyormus ve hem nefes almasini zorlastiriyor hem de beslenmeyi. belki de 3 aydir bu sorun var ve belki de cocugum meme reddi yasamadi. emmek istese de ememedi. hicbir doktor onemsemedi,bir sekilde besle dedi.
Canim ne kadar zordur soyleyecek soz bulamiyorum Rabbim yardimciniz olsun elimden gelen tek sey dua etmek keske fazlasi gelse canla basla yardim ederdimarkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsum cnm Zor cok bir anne için dualrmz sennle inş iyişecek emir yavrunu sağlıklı sıhhatli sana bagıslasın yavrun içim bırakma inan bir an olsun aklımızdan çıkmıyor senden gelecek hayrlı haberleri bekliyoruz Allah yardımcın olsunarkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim Emir'in yar ve yardımcısı olsun bi an önce sağlığına kavuşur inş sana gelince Cnm içini ferah tut rabbimin yardımıyla emir bunları atlatacak oğlunda sende çok güçlüsünüz birbirinizin elinden tutup üstesinden gelirsiniz emirimiz önce yoğumbakımdan çıkar sonrada hastalıksız bi şekilde hastaneden çıkar inş dualar sizinlearkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Hersey gelip gececek.su hayatta hicbisey ayni kalmiyor bu da gececek ins.yazip sildigim tesellu sozleri beni tatmin etmiyor.o yuzden sadece Allah yardimcin olsun diliyorum.zaman su gbi aksin ve emir kuzusunu en sifali eller tez zamanda teshis tedavi etsin.yarin daha iyi olsun insalllah..biz Emiri Allah'tan nasil olursa olsun bir evlat olsun diye yanlis dualarla istemedik vakti zamaninda.Allahim hayirlisini sagliklisini ver dedik en zor giden negatif souclanan tedavilerimizde bile.O yuzden sabredip dua edip tevekkul edip gorelim mevla neyle neylerse guzel eyler.Her an aklimizda dualarimizdasin.Allah gonlune ferahlik versin.arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Allah şifa versin Emir’e, sağlık versin güçlensin de aşsın o camı kollarına gelsin yüzünde gülücüklerle, inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreci. Çok zor yaşadığın, dayanmak çok zor. Umarım hastalık bir an önce bulunur çaresi de kolaydır ve biter sıkıntılarınız da.arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Cok tesekkur ederim canim insallah...makarna salatasi hayat kurtarir.Normal zamanda evet yapardım ama şimdi en kolayına kaçtım 'Makarna salatasi'Ay sorma benimki de pek Nazlı. Ama misafir olduğu için iş olduğunu biliyor pek sesini çıkarmıyor O değilde yolun düşerse o taraflara yaparım sana bir kısır bak çok ciddiyim tekliflerimde
Canım yaşadıklarınız çok zor, Rabbim bu süreçte yar ve yardımcınız olsun inşallah. İnşallah en kısa zamanda mutlu günlerinize dönersiniz. Emir paşada bir an önce toparlanır, sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür geçirir inşallaharkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Cnmm benim.. kıyamam... Allah tez zamanda saglıkla kollarında oldugu gunu göstersin insallah... hep aklımdasın,hep duamdasın... Emir güçlü bi bebek.. bunları da atlatacak insallah,bi daha oyle bi gun yasatmasın Allah sana ve hic bir anneye.arkadaslar emir dun bir anda nefessiz kaldi ve hemen yogun bakima aldilar. dün hayatimin en zor gunuydu. durumunun agir oldugunu soylediler. ama bugun tedaviye cevap vermis ve daha iyiydi,gorduk camın arkasindan,dokunamasak da
Evt bende de takintiValla cnm takıntı oluca yapysn bir şekilde:)
Normal cnm desteksiz oturmak icin 9. Ay a kadar bile beklemek normal...Herkese iyi geceler hanımlar. Umarım herkes iyidir. Yarın 6 ayı dolduruyor oğlum. Destekli oturuyor da desteksiz oturaniyor normal mi. Yuvarlanarak gitmeye başladı yavaştan. Çok tehlikeli oldu böyle sanki ya. Bir bakiyorum iki üç tur dönmüş. Dişler de geliyor sanırım. Max huysuzluk,min uyku gidiyoruz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?