- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günlercok sagolun kizlar,allah razi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günlercok sagolun kizlar,allah razi olsun.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günler
Canim rabbim teyzene sifa versin bende cok yogunum meme sorunu bizdede ayni benimde zoruma gidiyor biberon gorunce cildiriyorlar memeden kacmaya yer ariyorlar zoruma gitmiyor degil bizim kilo sorunumun dogdugundada yoktu simdide iyiler 6 aylik olduk bizde ek gida iki cocukla cok zor ilerliyor evde bir curcuna sabahi aksami bilmiyorum basildan beri birlikte yatiriyorum yan yana ayni saatte uyutmaya calisiyorum uyku baslibasina bir sitres zaten birini uyuturken digeri agliyor birbirlerinin sesinede alismis oluyorlar bende sinir sitres tavan yapiyor ninni caliyorum benide sakinlestiriyor benim kizlar biraz tembel donme emekleme konusunda kizimin biri bazen donuyor birbirlerine simdiden satasiyorlar sac cekmeler vurmalar basladi bile gittikce dahada zor oluyor cok yorgun tukenmis hissediyorum bazen ogluma zaman ayirmakta zorlaniyorum zaman su gibiyor akiyor rabbim saglik versin butun cocuklarimiza mama olarak sen ne kullaniyorsun canim ne kadar gidiyor 1 paket 900 gr en fazla 5 en fazla dayaniyor genelde gece emiyorlar bazen gunduz uykusund alip emzirebilirsem uzun emebiliyorBu arada bir ikiz annesi daha gordum yanilmiyorsam E Ebruemir sen de ikiz annesisin okuduğum kadarıyla bir de büyük var sizde, senin işin daha zor Allah kolaylık versin. Daha tecrübeli annesin, ikizlere dair tuyolarin varsa paylaş lütfen, sizde nasıl kilo vs durumları, doğumda nasıllardı, mama ek gıda nasıl gidiyor ay ne çok sordum ya
Valla bizim evde ikiz durumu var.buhar pisirme aparatinda havuc hazirladim oglan icin babasi bize de bundan sonra boyle yap dedielmayi da dilimlenmis istiyor aranizda avukat var mi?Sensitivewitch E Ebruemir Allah kolaylik versin hanimlar tekiyle zor basediyorum ikiz dusunemedim Allah guc kuvvet kolaykik versin bebisleriniz de saglikla buyusun insallah ... B bursa_83 cok merak ediyorum herkes gibi insallah iyi haberlerinizi bekliyoruz var mi bir gelisme? Musait olamazsin tabi ki ama bir an bulursan yaz lutfen ... Allah'a emanet...
Allah iyiligini versinValla bizim evde ikiz durumu var.buhar pisirme aparatinda havuc hazirladim oglan icin babasi bize de bundan sonra boyle yap dedielmayi da dilimlenmis istiyor aranizda avukat var mi?
Ayy annem senin isin daha da zor valla... cok yüz verme valla Allah muhafaza istekleri bitmezValla bizim evde ikiz durumu var.buhar pisirme aparatinda havuc hazirladim oglan icin babasi bize de bundan sonra boyle yap dedielmayi da dilimlenmis istiyor aranizda avukat var mi?
Herkese merhaba güzel anneler uzun süredir gelemiyordum çok yoğun zamanlar geçiriyoruz. Ama şimdi okuyorum ve Emirin rahatsızlığını gördüm çok ama çok üzüldüm B bursa_83 Rabbim şifa versin gerçekten dua etmekten daha anlamlı bir teselli sözü kalmıyor söylemek için. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim doğumunu hatırla ne kadar zor bir doğumdu, ardindan Emiri eve ilk getirdiğin zamanı hatırla ne kadar küçüktü ve bir prematüre bebeğe bakmak ne kadar zordu. Ama siz o günleri aştınız çünkü sen de cok güçlü bir annesin, Emir de savaşçı ve güçlü bir bebek. Bunu da aşacaksınız buna inancım her yönüyle tam. Ben de dahil, burda hepimiz duamizi eksik etmeyeceğiz. Rabbim şifasını verecek sen içini ferah tut lütfen.
Bizler napiyoruz kızlar onu da anlatayım. Benim de ailede tatsız hastalık durumları oldu. Gencecik bir teyzem var, anne yarisi derler ya teyze icin, benim icin hakkaten anne yarisi bir teyze. Gectigimiz gunlerde uc ayri hastanede beyincik sarkması teşhisi konuldu ve apar topar ameliyat oldu felç kalma riski vardı. Çok zor bir ameliyattı, arkasından yoğun bakım, servise alınma gunlerce hastanede kalma falan derken şükür şimdi evde ama hala tabiki risk devam ediyor bir süre çok onemli, enfeksiyon oluşmasın diye dikkat ediyorlar çok. Bu süreç çok zor geçti, annem çoğunlukla yanındaydı. Ben çok yanında olmak istesem de tabi sık gidemedim malum bebekler. Bu süreçte diğer yakınlarımız da hep bu konuyla ilgilendikleri için ben çoğunlukla iki canavarla yalnız kaldım. Bazı günler arkadaşlarım destek oldular, ama zordu hakikaten her anlamda. Şükür ki teyzem atlatıyor, gerisinde kalan zorluğun işte o noktada hiç önemi kalmıyor.
Benim canavarlar napiyorlar teyzeleri, onlardan da bahsedeyim şöyleki oğlanı sünnet yaptık işlem çok ama çok zordu cunku bacaklarını ve kollarını sabitlediler diye benimki uyuz oldu başından sonuna kadar ağladı. Doktor bile dedi ki genelde ağlarlar ama bu kadar uzun surmez sizinki maşallah çok inatçı çıktı. Ve bu ağlama seansında babası da ben de yanında olmamıza rağmen ne yaptıysak hiç etki edemedik. Oyuncaklar, telefonlar, videolar neler neler yok ağladı ,ağladı, ağladı bir ara tansiyonum düştü bi yanda operasyon oluyor bakmak istemiyorum bir yanda deli gibi ağlıyor. Doktor dedi ki iyi görünmüyorsunuz iyi misiniz? Iyi degildim kendimi cok aciz hissettjm bitmedi bana o kisacik operasyon resmen. Ama şükür toparladık sünnet sonrası çok ama çok rahat geçti ve cok kolay atlatti hic agri sizi olmadi operasyonda uyuz olma durumundan oturu daha fazla ağladı yani düşünün. yalnız bu operasyon bize bir adet doktor ve sedye fobisi hediye etmiş oldu. Üzerinden 10 gün sonra asiya gittik sedyeye yatar yatmaz ayağa kaldırdı odayı aşılar bitene, giyinip ordan kalkana kadar da susmadı. Bu arada asilar bizi mahvetti ve ben ilk defa iki bebegi ayni anda asi yapma hatasini yaptim cok kotu bir gece gecirdik hem ateş hem de huzursuzluk bir arada, biri benim kucagimdan biri babasinin kucagindan inmeden sabahladik ancak öyle uyudular. Takip eden bir kac gun huzursuzluk da tavan yapti. Ardından dermatolojiye gittik doktor fobisi sonucu orda da aynı. Bakalım ne zaman atlatacağız. Dermatolog atopik dermatit için özel karışım bir krem yazdı kullanmaya başladık bakalım fayda edecek mi zira vücudundaki kızarıklıklar artmaya başladı. Atopik arkadaşlara sesleniyorum bizim doktor sabun tozundan başka hiç bir deterjan kullanmayi önermedi aklınızda olsun.
Daha daha neler var anlatacak bir bilseniz, oğlanı yataktan düşürdük hem annem hem ben evdeydik hem de. Kiz aşırı hareketli onu hiç bir yerde yalnız asla bırakmıyoruz besiklerin on bariyeri kaldırdık park yatağı indirdik falan filan ama oğlan daha az hareket ediyordu bende biraz daha rahattım. Yatağın ortasındaydı kenarda yastık vardi içeri gidip gelene kadar hani derler ya gerçekten kaşla göz arasında bir ses duydum arkasından ağlama ay aklım çıkacaktı kızlar. Hemen en yakın acile koştur koştur doktor muayene etti kustu mu, gözleri kaydı mı, bilinç gitti mi falan filan muayene sonrası hemen cekmeyelim film, her şey normal gözüküyor biraz takip dedi şükür bir şey çıkmadı. Ama vicdan azabımi ve yaşadığım korkuyu atlatmak kolay olmadı.
Bunların haricinde ek gıdaya başladık keçi sütü ile yoğurt yapıyoruz çok yavaş yavaş ilerledim ben ve klasik başladım. Mama sandalyesi bu hafta alicam ondan sonra ellerine de bir şeyler vermeyi düşünüyorum. Tamamen blw yapamayacağım şu anda biraz tırsıyorum desem yeridir açıkçası ama yavaş yavaş klasikle blw birleştirmeye çalışacağım bakalım. Doktor karışık yemeyi onerse de ben biraz kendi planımıza gore ilerledim açıkçası. Tek tek tadımlar yaptık çok az az şimdi kahvaltıyı da ekleyerek arttırmayı planlıyorum bakalım. Bizim için özellikle anne sütü ve mama hala daha on planda, öyle de olmalı çünkü kilomuz hala geride. Persentil falan bakmiyoruz, bırak bakmayi yanından dahi geçemiyoruz. Kız daha 6 kilo olmadı düşünün. Neyse kiloya takılmiyoruz varsın olmasın sağlık olsun gerisi bos
drucilla ve Gretchen Grundler o beni etiketlediginiz video var ya acaip popüler benim ortamımda bir suredir herkes bahse giriyor yakında bu görüntülerin bizde de yaşanacağına dair. Hem de bu görüntülerin başını kız çekecek diyorlar. Üç yakın arkadaşım var ucunun de oğlu var. Tezleri bizim kızın o üç oğlanı ve bizim oğlanı da dahil ederek bu dördünü birden hizaya sokacağı yolunda o kadar cadı görünüyor şu anda durum.
Günler çok ama çok yoğun geçiyor, kız emeklemeye başladı ve o zamandan beri durum çok fena tutamıyorum resmen her yere girip çıkmak istiyor hep de kardeşinin üzerinde gözüne dokunmak istiyor, kafasını elliyor vs vs birbirlerine zarar verecekler diye korkuyorum yalnız bırakamıyorum hiç. Yalnızken birini uyutmaya götürüyorum diğeri kıyameti koparıyor, aynı anda uyusunlar diyorum gündüz o senkronu hiç tutturamiyorlar daha çok birbirlerini sabote ediyorlar. Çok komedi halimiz var gerçekten izlenip bol bol gülünesi durumda. Memeye olan durum da aynı bir alıyorlar bir almıyorlar şimdi bi de etrafa olan ilgi başladı ikide bir emiyorsa bile kafayı kaldırıp kaldırıp bakmalar. Çok gücüme gidiyor emmedikleri zaman bütün yorgunluğun, karisiklikligin karşısında duruyor sinirlerim demir gibi de emme konusuna gelince sakinliğimi koruyamiyorum. Kendimi bu konuda motive etmem gerekiyor bakalım nasıl olacak.
Bu arada bir ikiz annesi daha gordum yanilmiyorsam E Ebruemir sen de ikiz annesisin okuduğum kadarıyla bir de büyük var sizde, senin işin daha zor Allah kolaylık versin. Daha tecrübeli annesin, ikizlere dair tuyolarin varsa paylaş lütfen, sizde nasıl kilo vs durumları, doğumda nasıllardı, mama ek gıda nasıl gidiyor ay ne çok sordum ya
Deterjan konuşulmuş yakın zamanda, ben de uni baby kullanıyorum ondan ben de cok memnundum ama şimdi bu atopik mevzusu yüzünden dalan roxy e geçicem. Bir de utu konusunda ben de rahatsızlık seviyesindeyim maalesef. Birakmak istiyorum ama olmuyor batıyor resmen bana. Coraplarina kadar utuluyorum kıyafetlerini iç dış utuluyorum. Arkadaşlarım bırak artık yeter 7 ay oldu daha uzatma deseler de bırakamıyorum hoş bu onlara özel değil kendimizin de nevresim dahil her şeyi ütülerim ama kabul ediyorum bir nevi delilik yani...birakmaya bahane lazım ama bulamıyorum kendimi ikna edecek bahaneler
Daha sık takip edicem bu ara, sürekli dua ile, sürekli merakla, Emir hep aklımda olarak takip edecegim ve güzel haberini duyup oh diyeceğimiz mesajı okuyacağız ona da çok cokkk eminim. B bursa_83
Butun bebelerimizin de minnak ayaklarının minnak serçe parmaklarından opuyorum,
Sevgiler.. ( bu arada gene kaptirdim yazdım sayfayı kapladım. Hakkınızı helal edin)
Bende çekerim canımKızlar birer tesbih Ya Şafi cekelim mi Emir için?
Çekebilecek olanlar bana burdan yazsınlar ya da aşağıdaki konuya yazsınlar. Cuma günü duasını edeceğim. Allah kabul etsin inşallah. Şifa olsun bebegimize.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-bebegi-emir-icin-ya-safi-cekiyoruz.1061549/
Allah kabul etsin canım ♡Bende çekerim canım
Kızlar birer tesbih Ya Şafi cekelim mi Emir için?
Çekebilecek olanlar bana burdan yazsınlar ya da aşağıdaki konuya yazsınlar. Cuma günü duasını edeceğim. Allah kabul etsin inşallah. Şifa olsun bebegimize.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-bebegi-emir-icin-ya-safi-cekiyoruz.1061549/
Canim rabbim teyzene sifa versin bende cok yogunum meme sorunu bizdede ayni benimde zoruma gidiyor biberon gorunce cildiriyorlar memeden kacmaya yer ariyorlar zoruma gitmiyor degil bizim kilo sorunumun dogdugundada yoktu simdide iyiler 6 aylik olduk bizde ek gida iki cocukla cok zor ilerliyor evde bir curcuna sabahi aksami bilmiyorum basildan beri birlikte yatiriyorum yan yana ayni saatte uyutmaya calisiyorum uyku baslibasina bir sitres zaten birini uyuturken digeri agliyor birbirlerinin sesinede alismis oluyorlar bende sinir sitres tavan yapiyor ninni caliyorum benide sakinlestiriyor benim kizlar biraz tembel donme emekleme konusunda kizimin biri bazen donuyor birbirlerine simdiden satasiyorlar sac cekmeler vurmalar basladi bile gittikce dahada zor oluyor cok yorgun tukenmis hissediyorum bazen ogluma zaman ayirmakta zorlaniyorum zaman su gibiyor akiyor rabbim saglik versin butun cocuklarimiza mama olarak sen ne kullaniyorsun canim ne kadar gidiyor 1 paket 900 gr en fazla 5 en fazla dayaniyor genelde gece emiyorlar bazen gunduz uykusund alip emzirebilirsem uzun emebiliyor