2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok gecmis olsun ...

Evet bugun bi pazar durgunlugu var ... Sanirim tek atak sahibi biz degiliz herkes yorgun yogun ben de zar zor uyuttum az once dakika tutuyorum sen de calisiyorsundur herhalde canim kolay gelsin
Galiba atak günü bugün evet Cnm çalışıyorum son 20 dk

Evet bugun bi pazar durgunlugu var ... Sanirim tek atak sahibi biz degiliz herkes yorgun yogun ben de zar zor uyuttum az once dakika tutuyorum sen de calisiyorsundur herhalde canim kolay gelsin
Gunduz uykusu nedir bilmeyen oglum uyuyor saskinlik icine giremeden bir koşu temizlige verdim kendimi.

Bizim de ikea minderi ile küçük gelmeye başladı 7 aylık oldu seninki ne kadarlık ?
6 ay 1 hafta. Ben sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum malesef o yüzden az tontik benimki. Mama sandalyesi minderle biraz küçük gibi sıkmıyor onu ama rahatsız oluyor. Mindersiz denicem bakalım

Son düzenleme:
Ek gıda işleri arttırdı ama giderek daha keyifli oluyor sanırım. Büyüyorlar ya
Bizim ek gida macerasi baslamadi sayilir basta cok istahliydi ama bu hafta tek lokma yemedi sadece filesine koydugum muzu armudu emiyor ordan. Haricinde verdigim her seye oguruyor ne yapmaliyim problem mi var gecici mi bilemedim

Bizim ek gida macerasi baslamadi sayilir basta cok istahliydi ama bu hafta tek lokma yemedi sadece filesine koydugum muzu armudu emiyor ordan. Haricinde verdigim her seye oguruyor ne yapmaliyim problem mi var gecici mi bilemedim
Atak olabilir, dişleri rahatsız ediyor olabilir, sen öner yine, günde birkaç kez vermeye çalış yerse yesin yemezse kendi bilir. Alışır diye umuyorum eninde sonunda. Kolay gelsin zor oluyor reddetmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…