• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
VuslatimLee VuslatimLee Günaydın canım sen bi hastaneye mi gitcektin ben mi öyle hatırlıyorum
Canim pazartesi gunu gittim tahlil oldum sali sonucu aldik degerim 2 kati olmamis 4 gunde 2 kat artmis doktor beklemekten baska birsey yapamayiz dedi 1 hafta sonrasina gun verdi bende oyle bekliyorum :) sali gunu gidicez tekrar

Merhaba arkadaşlar
8 aralıkta regl olmam lazımdı fakat bir gün kahverengi lekelenme geldi sonra 2 gün hiçbişi gelmedi sonraki günlerde de sadece peçeteye kahverengi lekeler geldi.
Dün dr a gittim hamile olma ihtimalini pek düşünmeyerek . Daha önce de çikolata kistim var yinelemesinden korktum. Usg de hiçbişi görünmedi ama kan tahlilinde 31 çıktı değerim . Oldukça düşük bir değer . Daha önce de 1 düşük 1 kürtaj olmuştum bir tane de kızım var . Hepsinde de değerler düşükle başlamıştı geç döllenme olduğunu söylemişti dr. um
Kızımda 56 idi değerim ama bu hem daha düşük hemde hala lekelenmelerim devam ediyor. Lafı çok uzattım kusura bakmayın Yarın yine kan vericem ama hiç ümitli değilim. Umarım aranıza katılabilirim

Merhaba arkadaşlar
8 aralıkta regl olmam lazımdı fakat bir gün kahverengi lekelenme geldi sonra 2 gün hiçbişi gelmedi sonraki günlerde de sadece peçeteye kahverengi lekeler geldi.
Dün dr a gittim hamile olma ihtimalini pek düşünmeyerek . Daha önce de çikolata kistim var yinelemesinden korktum. Usg de hiçbişi görünmedi ama kan tahlilinde 31 çıktı değerim . Oldukça düşük bir değer . Daha önce de 1 düşük 1 kürtaj olmuştum bir tane de kızım var . Hepsinde de değerler düşükle başlamıştı geç döllenme olduğunu söylemişti dr. um
Kızımda 56 idi değerim ama bu hem daha düşük hemde hala lekelenmelerim devam ediyor. Lafı çok uzattım kusura bakmayın Yarın yine kan vericem ama hiç ümitli değilim. Umarım aranıza katılabilirim
Insallah cnm bende bir gün kala 39 degerle öğrendim hayitli haberle gelirsin.umarim

Merhaba kizlarr 4 günüm geçti dün evde test yaptım ve pozitif bugün Dr gideceğim inşallah dualarınızda bana da yer verin olur mu?
Ben çok zor süreçlerden geçmiş 5 tüp tedavisi sonucu 2 evladım var Rabbim bağışlasın. bu minik mucizem habersizce gelmiş hosgelmis inşallah herşey yolunda gider ve Rabbim onu bize sağlıkla sihhatle bağışlar.

Günaydın kızlar migren i olan varmı benim gibi iki gündür başımın bir tarafı agriyor kizimdada ilk aylarda çok ağrı çekmiştim minoset iciyordum ama şimdi içmek istemiyorum ne gibi çözüm bulabilirim bilmiyorum
Canım migren bantları var onlardan alabilirsin bana çok iyi gelmişti.

mrb kızlar güzel anne adyları inşaallah ağustos 2017 annesi olmak nasip olur hcg değerlerim güzel geldi şükür hamileyim ama dündeen beri nezle grip gidiyorm... :( ptesi keseyi görmeye çağırdı doktr ama günler geçmiyor ya
peki kalp atışını ne zaman duyarız :anneadayı::KK200:

BeyazBulut BeyazBulut
ilik bir duş al ...karanlik sessiz bir odada uyumaya çalış..kendini ac birakma acikmadan ye birşeyler surekli...cok geçmiş olsun

doktor keseyi gördü 4+3 çıktı haftasi...sat a gore 4+6 oluyordu bu gün 10 gun sonra kalp atisi icin çağırdı

Merhaba arkadaşlar
Ben kızımı 113 değerle öğrenmiştim bu sefer 32 değerle öğrendik dunki tahlili 101 yükselmiş inşallah sizinde yükselmiştir

Canim bi arkadasim var temmuz annesi olacak ayni senin gibi duvarlardan midem bulaniyor diyor.cok normal bazilarinda böyle belirtiler.ilk 3-4 ay biraz sıkıntılı ama en rahati 5 6 7.aylar gececek insallah bu hallerde:KK15:
Sagol cnm cevap icin...Benim gebelik hep yatarak gececeginden o aylar da pek rahat olmayacak benim icin... onceki iki gebeligimde boyle olmamistim ondan bu sefer bir tuhaf....

Merhaba arkadaşlar,Allah nasip ederse ben de ağustosta anne olacağım.Gerçi çok yeni ama insanın içi içine sığmıyor.Doktor 10 gün sonra gel, kalp atışını dinleriz dedi ama kese var mı yok mu bakmadı.Değer 830 çıktı.>Gögüslerim çok ağrıdığı için geceleri uyumakta zorlanıyorum,sizde de oluyor mu?

Agzimin tadı yok hersey kokuyor ;( bulantilar da cabası... kendim bile kokuyorum gibi geliyor :KK43: cok keyifsizim sanki hasta gibi :KK43: benim gibi olan var mi ?
Benim koku problemi yok ama mide ekşimesi ve yanması var. Birde hasta gibiyim dediğin gibi. Yorgun halsiz umutsuz çirkin ve de :) geçse de şu zamanlar doğum tarihlerini hastaneleri falan konuşmaya başlasak :))

Merhaba arkadaşlar,Allah nasip ederse ben de ağustosta anne olacağım.Gerçi çok yeni ama insanın içi içine sığmıyor.Doktor 10 gün sonra gel, kalp atışını dinleriz dedi ama kese var mı yok mu bakmadı.Değer 830 çıktı.>Gögüslerim çok ağrıdığı için geceleri uyumakta zorlanıyorum,sizde de oluyor mu?
Göğüs ağrısı bende de hat safhaya ulaştı sorma. Benim doktorumda keseye bakmadı direk 7. Haftaya randevu verdi 1200 iken hcg

Her doktor farklı bir yol izliyor benim gittiğim doktor da 32 değerle goremiyecegiz ama yinede kontrol edelim diye baktı 10 gün sonra tekrar çağırdı ben o zamanda sadece keseyi görürüz diye dusunuyorum

Çok şiddetli göğüs ağrısı yok bende arada sizliyorlar okadar gün gün değişiyor belirtiler dün kaldıklarında sızlama var dı bugün yok mesela

Back