Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece 1 adet perinatolog var ise yogun olabilir sen randevu sor bence... bizim gibi dusuk oykusu olan kisilerin hamilelikleri farkli oluyor burada normal kosullarda hamile olanlarin pozisyonlari ile kendimizi kiyaslamamamiz lazim özel durumlar söz konusu oldugu icin... bu nedenle ray topigine gel dedim oradaki arkadaslar daha iyi yonlendirir aslinda demem o ki buradaki risksiz gebelik yasayan arkadaslarin agrilari sizilari bize uymaz cnm burada kiyaslama yapmak dogru degil. bir an evvel bir perinatolog ile irtibatta olmalisin. Uyarilarim seni bir miktar endiselendiriyor farkindayim lutfen yanlis anlama tüm uyarilarimın sebebi benim gibi ikinci kaybini yasamani istememem sebebi bu...canım benim olduğum yerde bir tane varmış daha aramadım perşembe kalbini dinleyim önce onu bekliyorum
Benim de yeni yeni başladı, midem bulunmadıkça moralim bozuluyor.Kızlar bulantılarınız başladı mı? Benim ufaktan ufaktan başladı gibi.
Yanmış sigarayı söndürüp tüketmek çok daha zararlı bilginize...Teşekkürler düşük mg içiyorum zaten. İnce sigarayı ve tek sigarayı üç kere de içmeyi deniyicem
Daha dur erken senin 2 gün sonra görürüm seniBenim de yeni yeni başladı, midem bulunmadıkça moralim bozuluyor.
canım ben seni çok iyi anlıyorum çok haklısın hemen arayıp randevu istiycem ilgin için çok teşekkürlerSadece 1 adet perinatolog var ise yogun olabilir sen randevu sor bence... bizim gibi dusuk oykusu olan kisilerin hamilelikleri farkli oluyor burada normal kosullarda hamile olanlarin pozisyonlari ile kendimizi kiyaslamamamiz lazim özel durumlar söz konusu oldugu icin... bu nedenle ray topigine gel dedim oradaki arkadaslar daha iyi yonlendirir aslinda demem o ki buradaki risksiz gebelik yasayan arkadaslarin agrilari sizilari bize uymaz cnm burada kiyaslama yapmak dogru degil. bir an evvel bir perinatolog ile irtibatta olmalisin. Uyarilarim seni bir miktar endiselendiriyor farkindayim lutfen yanlis anlama tüm uyarilarimın sebebi benim gibi ikinci kaybini yasamani istememem sebebi bu...
Neden maalesef ne güzel işte mide bulaninca ne oluyor kiMalesef ben hamileliklerimi sıfır mide bulantısıyla geçiriyorum.
Canim benim sürekli olan iki belirtim göğüs ağrısı ve yorgunluktu ama mide bulantilarim yeni yeni başladı o da çok zorluyor öğlene kadar iştahım kapalı oluyor diğer arkadaşların nasıl bilmiyorm bende durum böyleCanlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim de 4+4 ken 282 çıktı. Bu bir problem mi yoksa katlanmasi mi önemli. Stres yapmak da istemiyorum ama kafama takılıyo niye bole az diyeBenimde degerim cok yüksek ozaman ama neyapıım Allahtan hayırlısı diyorum..4+4 ken 3250 cıktı
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de sigara kullanıyorum ve diger gebeliklerde azaltabilmistim 3 veya 4 gibi. Şimdi hiç azaltamadim da daha çok canım istiyor içmeyince içim daralıyor. Kendimi çok suçlu hissediyorum ama engel de olamıyorum. Doktora sorduğumda hiç birakamiyosan ve böyle stres yasiyosan en hafif olanı al ve 4 taneye kadar icebilirsin dedi. Tamamen karşı oldugunu da ekledi tabi kiHanımlar bir sıkıntım var. Ben günde bir paket sigara içen bir insanım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri 7 8 e kadar düşürebildim. Bugün hiç içmedim ama Pek bir haylaz bir oğlum var ve ben de gayet toleranslı bir anneyim. Bugün bütün sabrımı kaybettim. Oturup ağladım hanginize zarar vermeyi seçsem diye ((( Nasıl başaçıkabilirim bununla bilmiyorum. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben az iccem diyince daha cok içiorum kendime gün verdim kalp atsını duyayım 4 kesin gecmiycem.. Birbirimize bu konuda destek olalım hepimiz gün belirliyelim .. Ogünden sonra kesin kararlı olalım