- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
bana hic oyle demedi Dr ama icin almiyorsa Yemek icin zorlana. Ama yiyebiliyorsanda ye yani. Gelişimine illaki artı katkısı olur. Ben sunu biliyorum hamilelikte ne yersen çocuk benzer şeyler tüketiyor. Kizim da çok fazla acılı seyelrr yedim. Kizim su an pilavin üstüne dahi pulbiber atar. Bazen kahvaltıda da istiyor. Ceviz et çok yedim aynen devam eder. Bilmiyorum doğru mudur ama ilerleyen zamanlarda yediklerinizden örnek alıyorlar gibi geliyor. Ve 4 hamile arkadastik bizzat onlarda aynısını söylüyor.Ya aklıma takılan sorular var kızlar... Doktorum bana ilk üç ay yoğurt süt yumurta için kendini çok zorlama yemesen de olur zaten bebeğe yaramıyor dedi öyle dediğinde beri bende iyice saldım valla yemiyorum... Aslında doktora bebek benden besleniyorsa benim depomu boşaltiyor o zaman ben güçsüz kalmazmiyim dedim yok dedi.. size de böyle diyen doktorlar oldu mu acaba...
Çok zor yaa. Dediğin gibi yazin daha kolay bu sütten kesme işleri. Çok düşkün olmasa da istedi mi unutmayan bir çocuk. Kış soğuk hep evdeyiz. Şimdi son demlerinde diye o istemeden ben teklif ediyorum. Keyfini çıkarıyorum azıck. Disardaysam çok bende teklif etmiyorum artık büyüdü zaten içtiği ona türk kahvesi gibi birşey. Bakalım nasıl olacak allah yrdim eder bir şekilde ama biraz aglayacagi kesin. Kolay değil iki yıllık alışkanlık nerdeyse. Ama hamdolsun büyüdü bu yasa kadar endorfin ya zafer kazanmış gibiyim. Cunki sutum kızıma 6 ay yetmedi. Mama verdim diye çok ağladım. Atak dönemlerinde reddetti bırakacak diye korktum ama bugünleri gördük ya çok şükür. Duygusallastim. Ay çok yazdım .. neyse ben agliyimBen gunduz emzirme sayisini 3 e dusurdum ilk etapta. Gece uykusu arasinda hep verdim ama uykuya dalarken vermedim. Babasi kucaginda salliyordu tabi iki goz iki cesme agliyordu. Bazen tam pes edip emziricekken uyluya daliyordu. Sonra gunduzu de kestim. Ardindan geceyi de kestim . 15 gun civari surdu. Ama yazdi ve her gun denize gidiyorduk. Yorulup oglrn uykularinda arabada uyuya kaliyordu.
Ay Ne güzel anlatmışsın, ben de turşu olsun, acı olsun, sürekli yiyorum tatlıekmez canım hiç ama bildiği peynir ve tosta aşeriyorum. Erkek mi oldu seni. Bu belirtiler sonrasında yani?Canım hislerim çok kuvvetlidir benim normaldede. İçime doğan olur hep. İkinci de belirtiler aynıydı ordan kesin erkek diyodum. Midem sadece aç kalınca bulanıyo, istifra hiç yok, uykusuzluk hat safhada. Bi de çok yemek yiyorum. Meyve et kıyma döner peynir yoğurda ilgim arttı. Bi de acı yiyorum çok. Normalde pek sevmem. Yoğurdu da 1 tas zorla yerdim. Şimdi 3 4 tas yiyorum. Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ama ben adını bile duymak istemiyorum. Eşim .... tatlısından yiyelim mi diyo ayyyy sus diyorum fikri bile başımı döndürüyor. Belirtilerim bunlardı.
Herkese teşekkürler darısı başınıza. Tahmin de olsa insan mutlu oluyo. Oğlummm diye seviyorum artık. Erkek ismi bakıyorum. Bi de kolu bacağı oluşmuş normal bebek gibiydi bu ultrasonda o yüzden bi değişik oldum. Çok güzel bir duygu. Rabbim kimseye aratmasın.
bende hic yogurt peynir sevmezdim....simdi aklimdan cikmiyor...aci turşu peynir et ozellikle meyve...portakal mandalina limonlu seyler...kizimda hep tatli yedim...Ay Ne güzel anlatmışsın, ben de turşu olsun, acı olsun, sürekli yiyorum tatlıekmez canım hiç ama bildiği peynir ve tosta aşeriyorum. Erkek mi oldu seni. Bu belirtiler sonrasında yani?
Benim doktorum yoğurdunu aksatma, paketli ürünler, tatlı ve sağlıksız karbonhidrat yani börek poğaça yeme. Dengeli beslen, yemen içmen önemli dedi.Ya aklıma takılan sorular var kızlar... Doktorum bana ilk üç ay yoğurt süt yumurta için kendini çok zorlama yemesen de olur zaten bebeğe yaramıyor dedi öyle dediğinde beri bende iyice saldım valla yemiyorum... Aslında doktora bebek benden besleniyorsa benim depomu boşaltiyor o zaman ben güçsüz kalmazmiyim dedim yok dedi.. size de böyle diyen doktorlar oldu mu acaba...
Cok sevindim canm hadi gözün aydın maşallah minnosuna. Allah sağlıkla kucağına aldirsinKizlarrr merhaba
Biz bugun doktora gidebildik sonunda veee cook sukur hersey yolunda bebegim 7+6 haftalikmis iki aylik dedi sat 23 kasim di 20 kasim olarak one aldi tarihi erken olmuş.
Kalp atisini da duyduk. 3 hafta sonra kontrole cagirdi kan testi yapicaz dedi bugun yapmadi.
Decavit e ve demir hapina dewam et dedi. 5 hafta sonrada ikili test icin randewu aldik. Gecmisi okuyamadim ama umarim herkes bebisleri ile iyi durumdadir.
Benim oglan durmuyor uykusu geldi onu uyutucam simdi coook mutluyum:))) gorusuruz kizlarr
Rabbim sabır versin tez zamanda size tesellisini gondersin çok zor.ne desek boş yaşayan bilir. Ama Rabbim çok büyük size yeni hayırlı bir gebelik nasip etsin en kısa suredeBen kaybeettim bebegimi kurtjala aldilar kalbi durmus yavrumun.
Benimde bir kızım var onda daha çok miyde bulantim oluyordu bunda yine var ama daha az ve daha çok yemek yiyorum tatlı arada canım istiyor genelde hamur işi tuzlu şeyler bilmiyorum nasip erkek kız hiç farketmezCanım hislerim çok kuvvetlidir benim normaldede. İçime doğan olur hep. İkinci de belirtiler aynıydı ordan kesin erkek diyodum. Midem sadece aç kalınca bulanıyo, istifra hiç yok, uykusuzluk hat safhada. Bi de çok yemek yiyorum. Meyve et kıyma döner peynir yoğurda ilgim arttı. Bi de acı yiyorum çok. Normalde pek sevmem. Yoğurdu da 1 tas zorla yerdim. Şimdi 3 4 tas yiyorum. Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ama ben adını bile duymak istemiyorum. Eşim .... tatlısından yiyelim mi diyo ayyyy sus diyorum fikri bile başımı döndürüyor. Belirtilerim bunlardı.
Herkese teşekkürler darısı başınıza. Tahmin de olsa insan mutlu oluyo. Oğlummm diye seviyorum artık. Erkek ismi bakıyorum. Bi de kolu bacağı oluşmuş normal bebek gibiydi bu ultrasonda o yüzden bi değişik oldum. Çok güzel bir duygu. Rabbim kimseye aratmasın.
Bence miyde bulantin yoksa yiyebiliryorsan yemelisin saydigin besinleri hamile olmasanda düzenli tuketmen gerekiyor özellikle yoğurt bir nimet benceYa aklıma takılan sorular var kızlar... Doktorum bana ilk üç ay yoğurt süt yumurta için kendini çok zorlama yemesen de olur zaten bebeğe yaramıyor dedi öyle dediğinde beri bende iyice saldım valla yemiyorum... Aslında doktora bebek benden besleniyorsa benim depomu boşaltiyor o zaman ben güçsüz kalmazmiyim dedim yok dedi.. size de böyle diyen doktorlar oldu mu acaba...
aynı his bendede oluyor yumurtlama zamanından beri hep solda hissettim şimdi o kelebek kanadinida solda hissediyorum :))bende hic yogurt peynir sevmezdim....simdi aklimdan cikmiyor...aci turşu peynir et ozellikle meyve...portakal mandalina limonlu seyler...kizimda hep tatli yedim...
gerci ben bu minigimide allah bagislarsa kiz hissediyorum hep...
yasim 37 yani eli ayagi duzgun bir bebek dunyaya getireyimde daha ne isterim
benimde sol kasigimda arada bir ..sanki kelebek ucuyormusta kanadı dokunuyormus gibi bir his oluyor...
kizimda 20 haftaya kadar bir sey hissetmemistim...
allah sabır versin canım hep dua et bebeğin için ve rabbim onun ömründen yeni olacak bebeğine sağlık eylesin inş.Ben kaybeettim bebegimi kurtjala aldilar kalbi durmus yavrumun.
11-12 haftada en erken başlar canm. 15-16 ve sonrası 20. Haftaya doğru tam net belli olur. Ben hiç anlamıyorum bu belirtilerden. Kizim da çok bulanmistim sürekli yatiyordm o kadar halszidim. Hep aci yedim cikolata yiyebiliyordum . Bu kez çok başka gibi. Bir gün iyiyim bir gün berbat. Bir gün canmin istemediğini ertesi gün yiyorum çok tuhaf oldum. Bugün içtiğim iki şişe soda mi ise yaradı bilmiyorum. Ama çok daha enerjik hissediyorumkızlar şu cinsiyet tahminlerinde ne zaman başlar ve sizce benim ki nedir çok merak ediyorum yaaa mide bulantılarım hep var hele sabah kalkınca daha çok vücuduma ve yüzüme sivilce çok attı tatlı yiyemiyorum falan
Canım cok zor hele ki daha ilkse daha da zor. Dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsun. Üstelik sebebini de bilmiyorsun. Ama hepsi geçecek. Sağlıksız bir gebelikti. Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin Inşallah. Kendine zaman ver. Sıcak tut kendini ve en önemlisi kontrollerini aksatma. Ilk reglden sonra rahatlayacaksin. Bi kac ay sonra da tekrar isteyeceksiniz..Ben kaybeettim bebegimi kurtjala aldilar kalbi durmus yavrumun.
Cok ilginc bir sekilde yiyebildigim cok az gıdanın arasında yumurta var hatta bazen peynir yiyemiyorum diye iki yumurta haşlayıp yiyordum. Dr a dedim cok şaşırmışti yiyebildigime ama ben yumurtaya hep duskunumdur. Cok iyi o zaman demisti dr..Ya aklıma takılan sorular var kızlar... Doktorum bana ilk üç ay yoğurt süt yumurta için kendini çok zorlama yemesen de olur zaten bebeğe yaramıyor dedi öyle dediğinde beri bende iyice saldım valla yemiyorum... Aslında doktora bebek benden besleniyorsa benim depomu boşaltiyor o zaman ben güçsüz kalmazmiyim dedim yok dedi.. size de böyle diyen doktorlar oldu mu acaba...
Palmiye yaginin kanserojen oldugunu soyluyorlar ama urunlerin bazilarinda icerigi farkliymis palmiye yagi kullanilmiyormus italyada palmiye yagi ile uretilenleri raflardan indirmisler...Kızlar nutella ile ilgili haberlere denk geldiniz Mi. Aman dikkat edelim hamileyiz. Yasaklanan ülkeler varmış.
Allah sabır versin tatlım, tez vakitte sağlıklıca al kucağına inşallah yeni bebeğini.Ben kaybeettim bebegimi kurtjala aldilar kalbi durmus yavrumun.
Gebeliktendir hiç stres yapma canm. İster istemez endişeler taşıyoruz. Ben bugün düne göre daha iyiyim diye acaba kalbi mi durdu diye düşünüyorum. Salı günü falan bur dr a gideceğim gakibaSurekli kabus göruyorum sizlerde de oluyor mu? Bilinc alti ruyasi midir nedir dun de elimde kanli pecete ile dr a gidiyordumhic tanimadigim bir dra ustelik...inşallah gebelik hormonlarindandir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?