• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün doktora gittim. 11 haftalık olmuş bebeğim. İkili test yapıldı ense kalınlığı ölçüldü. Hastanenin çalıştığım kurumla anlaşması olduğu için ücretsiz yapıldı. Ama 250 lerden falan bahsedince merak ettim sorucam. Öyle bişeyler derlerse kuruma teşekkür etmeliyim:KK28: sadece bir tahmin kaptırma kendini ama erkek gibi dedi. Oğlumda da öyle söylemişlerdi bu haftada. Ben çok güçlü bi şekilde erkek hissediyorum zaten dedim doktora. Oğlumda da başlamıştım mavileri almaya ilk aydan:olamaz: velhasıl herşey güzel Elhamdulillah. Rabbim herkese sağlıklı güzel hayırlı evlatlar, sağlıklı gebelikler, kolay doğumlar versin. :KK15:
Maşallah ne güzel haberler ne güzel tahminler duymuşsun . darısı bizlere. Gönlünden geçen hayırlısıyla doğrudur insallah. Allah şimdiden bağışlasın

Canm her bebeğin tenine yarayan bez ayrı olabiliyor. Baştan stok yapma gibi birşey dusunuyorsan bence yapma. Bir paket alıp denemek sonra devam etmek lazım. ben bim in kullanıyorum doğdu dogali.Gerçekten memnunum ve ucuz yani. Akrabalarım ve yakın arkadaşlardan kullananlarda memnun. Neticede çöp oluyor bir zararı da yok. Bimin evyap üretimi zaten Çok şükür sıkıntı yaşamadık. Canbebe bize yaramadı mesela.
Stok yapma luksum yok 2 kayiptan sonra bu da gider mi korkusuyla önden bir cöp almayacagim. Ama nasip olurda muhim aylari atlatirsam hastane cantasi icin alacagim. Arastirmalara simdiden basladim gezip dolasip alamayacagim icin her ne alacaksam aklimda bulunsun istiyorum.

Stok yapma luksum yok 2 kayiptan sonra bu da gider mi korkusuyla önden bir cöp almayacagim. Ama nasip olurda muhim aylari atlatirsam hastane cantasi icin alacagim. Arastirmalara simdiden basladim gezip dolasip alamayacagim icin her ne alacaksam aklimda bulunsun istiyorum.
Allah korusun pozitif düşün insallah. Bu ilk üç ay çok zor gerçekten hep bir soru işareti. Allaha emanet yavrularimiz artık. Rabbim bir aci daha yasatmasin ınşallah. Kimi anneler stok yapıyor diye söyledim yanlış anlamamissindir umarım. Allah izin verirse 5 ayı geçtik mi yavaş yavaş birşeyler alırız artık doğum çantası için.

bana da kız çıktı:KK16: bakalım tutucak mı :21:benim ilki tutmuştu erkek yazıyordu takvimde cinsiyet için yapılan tüm testler de yüzük testi kafaya çaktırmadan tuz dökme yöntemi v.s hepsini iş yerimdeki arkadaşlar denemişti erkek çıkıyordu onalr tabiki bende erkek hissediyordum rüyasını da görmüştüm:KK37: bunda henüz birşey hissedemedim :KK64:bakalım yarın dr gidicem kızlarrr biraz korku war içimdee inşallahh herşey yolunda olur ve bende kalp atışlarını duyabilirimm:dua::dua:
İnşallah duyarsın ve rahatlarsın canım. Pıtırcıkları duymak insana çok iyi geliyor.

Sancaktepe via hospitaldeki doktorum tugba gurbuze Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...
Çok zor hele de böyle bir durumda doktora güvenememek. Kaybının için üzüldüm. Dediğin gibi doktor seçimi çoooook önemli.

Kadın dogum doktoru bence erkek tercih edilmeli cok daha ilgili hosgorulu ve nazik oluyorlar. Kadin drlar genelde hoyrat davraniyorlar. Benim dr umu 7 24 arayabiliyorum pazar günü bile gelir benim icin 10 numara bir dr. Istersen yonlendirebilirim.
Doktorun hangi ilçede canım?

Allah korusun pozitif düşün insallah. Bu ilk üç ay çok zor gerçekten hep bir soru işareti. Allaha emanet yavrularimiz artık. Rabbim bir aci daha yasatmasin ınşallah. Kimi anneler stok yapıyor diye söyledim yanlış anlamamissindir umarım. Allah izin verirse 5 ayı geçtik mi yavaş yavaş birşeyler alırız artık doğum çantası için.
Cnm benim endise 9 ay maalesef... benim kayiplarim rahimagzi yetmezliginden... 2 hafta sonra dikis atilacak... sonra da cogunlukla yatak istirahatli bir donem maalesef :(

Bugün doktora gittim. 11 haftalık olmuş bebeğim. İkili test yapıldı ense kalınlığı ölçüldü. Hastanenin çalıştığım kurumla anlaşması olduğu için ücretsiz yapıldı. Ama 250 lerden falan bahsedince merak ettim sorucam. Öyle bişeyler derlerse kuruma teşekkür etmeliyim:KK28: sadece bir tahmin kaptırma kendini ama erkek gibi dedi. Oğlumda da öyle söylemişlerdi bu haftada. Ben çok güçlü bi şekilde erkek hissediyorum zaten dedim doktora. Oğlumda da başlamıştım mavileri:KK49::KK49: almaya ilk aydan:olamaz: velhasıl herşey güzel Elhamdulillah. Rabbim herkese sağlıklı güzel hayırlı evlatlar, sağlıklı gebelikler, kolay doğumlar versin. :KK15:
Ay Ne güzel yaa, maşallah sana :KK49: darısı başımıza, inşallah doktor randevumda bana da cinsiyeti söylet, yoksa bir sonraki randevu için 1 ay sonraya gün veriyor doktor, çatlarıııı :kk77::bicak:

ayni
Durumdayız canm. Uyku uyku diye bayilcam artık. Gecede sürekli kesik yatıyorum yoruldum simdiden
Aynen bir de öyle bir durum var, sürekli uyku hali var ama gece 2-3 kez bildiğin ayılıyorum uykumdan, sanki sabah olmuş gibi kaçıyor uykum en az yarım saat dolanıyorum yatakta

Bu uyku hali bende de var koltukta uyukluyorum çoğu zaman. Bebek bezi kızıma bi kaç marka değiştirdim en son prima kullandık prima saha ince olan vardı adını hatırlayamadım o da pisik yaptı yeşil prima kullandık

Bugün doktora gittim. 11 haftalık olmuş bebeğim. İkili test yapıldı ense kalınlığı ölçüldü. Hastanenin çalıştığım kurumla anlaşması olduğu için ücretsiz yapıldı. Ama 250 lerden falan bahsedince merak ettim sorucam. Öyle bişeyler derlerse kuruma teşekkür etmeliyim:KK28: sadece bir tahmin kaptırma kendini ama erkek gibi dedi. Oğlumda da öyle söylemişlerdi bu haftada. Ben çok güçlü bi şekilde erkek hissediyorum zaten dedim doktora. Oğlumda da başlamıştım mavileri almaya ilk aydan:olamaz: velhasıl herşey güzel Elhamdulillah. Rabbim herkese sağlıklı güzel hayırlı evlatlar, sağlıklı gebelikler, kolay doğumlar versin. :KK15:
Masallah cnm

Ne güzel hayırlısı olsun ben hiç hissediyorum nedense kizimdada hissetmedim sanırım hislerim pek kuvvetli değil
Bende bu hamileligimde çok yoğun erkek hissediyorim kizimda boyle degildim. Kizimla belirtiler bununla cok farkli bunda cok uyku hali var surekli uyumak istiyorum. Kizimda hicbirsey yiyemezdim bunda yiyorum simdiklik baskada bi belirtim yok bulanti kusma gibi. Kizimda nadirde olsa mide bulantısı, kusma oluyordu. Sizin belirtileriniz nasil acaba nasil hissettiniz??

Canım hislerim çok kuvvetlidir benim normaldede. İçime doğan olur hep. İkinci de belirtiler aynıydı ordan kesin erkek diyodum. Midem sadece aç kalınca bulanıyo, istifra hiç yok, uykusuzluk hat safhada. Bi de çok yemek yiyorum. Meyve et kıyma döner peynir yoğurda ilgim arttı. Bi de acı yiyorum çok. Normalde pek sevmem. Yoğurdu da 1 tas zorla yerdim. Şimdi 3 4 tas yiyorum. Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ama ben adını bile duymak istemiyorum. Eşim .... tatlısından yiyelim mi diyo ayyyy sus diyorum fikri bile başımı döndürüyor. Belirtilerim bunlardı.

Herkese teşekkürler darısı başınıza. Tahmin de olsa insan mutlu oluyo. Oğlummm diye seviyorum artık. Erkek ismi bakıyorum. Bi de kolu bacağı oluşmuş normal bebek gibiydi bu ultrasonda o yüzden bi değişik oldum. Çok güzel bir duygu. Rabbim kimseye aratmasın.

Kızlar gece boyu süren kasık ağrım oldu sanki regl olacakmışım gibi bir ağrıydı sebebini bilmiyorum ve korkuyorum acaba bebişe bir şey mi oldu

Back