• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Surekli kabus göruyorum sizlerde de oluyor mu? Bilinc alti ruyasi midir nedir dun de elimde kanli pecete ile dr a gidiyordum :KK43: hic tanimadigim bir dra ustelik...inşallah gebelik hormonlarindandir....
Ben de geçen gece o tarz bir rüya gördüm. Tedirginlik etkiliyor bilinçaltını ister istemez..

Surekli kabus göruyorum sizlerde de oluyor mu? Bilinc alti ruyasi midir nedir dun de elimde kanli pecete ile dr a gidiyordum :KK43: hic tanimadigim bir dra ustelik...inşallah gebelik hormonlarindandir....
Ay evet ben de renk rüyaları görüyorum çok :KK43: eski kayıbın verdiği bir psikoloji herhalde, allah tekrar yaşatmasın ama kabuslarım devam ediyor hamileliği öğrendiğimden beri

Huhuuu nasılsınız kızlar benim alt karın bildiğin şişti ben Şubat gibi gideceğim doktora daha çok zaman var gerçi hiç anlamicaz Ağustos hemen gelicek zamanın tadını cikaralim

Huhuuu nasılsınız kızlar benim alt karın bildiğin şişti ben Şubat gibi gideceğim doktora daha çok zaman var gerçi hiç anlamicaz Ağustos hemen gelicek zamanın tadını cikaralim
Benimde 1 haftada bile belli oldu, geçen hafta ve bu hafta foto çekmiştim karnımın, bildiğin bu hafta şişmişim :anneadayı:

Benimde 1 haftada bile belli oldu, geçen hafta ve bu hafta foto çekmiştim karnımın, bildiğin bu hafta şişmişim :anneadayı:
Ay masallah sizlere ya. Olsun sizlerin3. Ay bitecek yakında o kadar olsun.ne güzel buyuyor bebişler. Allah sağlıkla kucağına aldirsin

Bu arada benim 4. bebisim olacak nasip olursa. bu biraz sürpriz oldu. 10-8- ve 1 yasinda kizlaeim var. bu hamileligimde çok zor geçiyor.
Ay maşallah 3 kızınız var ne kadar güzel. Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin. Büyük kızlar eminim çok yardımcı oluyordur size. Çocuklar biraz büyüdükten sonra anne olmak illa ki zordur ama özellikle kız çocukları çok yardımcı oluyor diye düşünüyorum .

Bende geçen hafta sürekli adet olduğumu gördüm ya gerçek gibiydi bayağı etkisinde kalınıyor ama normal diye biliyorum böyle rüyalar

Ay masallah sizlere ya. Olsun sizlerin3. Ay bitecek yakında o kadar olsun.ne güzel buyuyor bebişler. Allah sağlıkla kucağına aldirsin
Ayh tatlım teşekkürler :KK15: darısı başına, ama ben sigara kullanıcısıydım, hamileliğimi öğrenince bıraktım tabi, o yüzden de hızla kilo alıyorum sanırım 10+2 bugün ama 1,5-2kg aldım bile :halay::halay: bu hızla gitmem umarım

Haftaya carsamba ikili test... bir hafta sonrasinda da serklaj ameliyatim olacak onun stresine girdim simdiden... az bir ihtimal olsa da bu operasyonun riskleri var. Enfeksiyon kapmamam lazim bir de dogumu tetikleyebiliyor. Allah im esirgesin... ameliyat gunu sizden bolca dua isteyecegim buradan yazip :KK14:

Haftaya carsamba ikili test... bir hafta sonrasinda da serklaj ameliyatim olacak onun stresine girdim simdiden... az bir ihtimal olsa da bu operasyonun riskleri var. Enfeksiyon kapmamam lazim bir de dogumu tetikleyebiliyor. Allah im esirgesin... ameliyat gunu sizden bolca dua isteyecegim buradan yazip :KK14:
Canım benim dualarım seninle, nolur kötü düşünme, çağırma kötü olanı, iyi düşün emin ol çooook güzel olacak herşey bu sefer :anneadayı::KK200: Allah bebeğini sana bağışlayacak, sağlıkla kucağına alacaksın bıdığı :KK200:

İyi akşamlar kızlar haftalardır bulantı ve kusma yaşıyodum tatlı yemek görmek bile gelmiyordu içimden herşeye kokulara kocama bile kokusundan rahatsız oluyorum şu bir kaç saattir nescafe içtim tatlı bişeyler istedi canım ve yiyebildim bulantı kesildi tedirgin oldum arada böyle ii olmak normal mi acaba kızımda doğurana kadar kustum bulandım bu kadar erken bitmesi normal mi ya geçen salı gittim doktora herşey normaldi böyle olan var mı hiç aranızda

Peki nasıl uyuttn cnn. Birden kesmeyi düşünmüyorum. 20.5aylik su an o kadar kiyamaiyorm .Bazen gece o bana çok kiysa da
bi hafta cok zorlandik cnm babasi uyuttu genelde o uyutur zaten bir sekilde oluyir ama once sen kendini hazır hissetmelisin bn 3 kere denedim kiyamadm yapamdm verdim 3 tamam busefer kesin karaliym dedim zorda olsa kestim

Günaydın herkese. Bulantıların en yoğun olduğu dönemdeyim sanırım. Gece uykularım bölünüyor sabah bulantıyla uyanıyorum. Ve aksama kadar hiçbir şey yiyemiyorum endişelenmeye başladım. Bir An önce geçsin şu sıkıntılar ben tadını çıkarmak istiyorum hamileliğin.

Hepinize güzel pazarlar 5 günlük bir rapor ve serum macerasindan sonra artık normal bir insan gibi yiyebiliyorum benim kusmalarim ve aşırı kilo kaybı olduğu için sön care serum du çok şükür iyi geldi bulantı devam etmez umarım çok ama çok zor bir durum bu arada herkesin bebeğinin cinsiyetini doğru tahmin eden ben kendiminki hakkında hiçbir tahmin yapamıyorum

Günaydın kızlar benimde bir gün iyi oluyorum bir gün mide bulantısı kusma bas ağrısı yani yerimden bile kalkamıyorum nasıl olacağım belli olmuyor

Bendr de oluyor yaa geçen söylenerek zipladim yataktan...

Back