- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
bana hic oyle demedi Dr ama icin almiyorsa Yemek icin zorlana. Ama yiyebiliyorsanda ye yani. Gelişimine illaki artı katkısı olur. Ben sunu biliyorum hamilelikte ne yersen çocuk benzer şeyler tüketiyor. Kizim da çok fazla acılı seyelrr yedim. Kizim su an pilavin üstüne dahi pulbiber atar. Bazen kahvaltıda da istiyor. Ceviz et çok yedim aynen devam eder. Bilmiyorum doğru mudur ama ilerleyen zamanlarda yediklerinizden örnek alıyorlar gibi geliyor. Ve 4 hamile arkadastik bizzat onlarda aynısını söylüyor.Ya aklıma takılan sorular var kızlar... Doktorum bana ilk üç ay yoğurt süt yumurta için kendini çok zorlama yemesen de olur zaten bebeğe yaramıyor dedi öyle dediğinde beri bende iyice saldım valla yemiyorum... Aslında doktora bebek benden besleniyorsa benim depomu boşaltiyor o zaman ben güçsüz kalmazmiyim dedim yok dedi.. size de böyle diyen doktorlar oldu mu acaba...
Bence zorlamadan ye icin alıyorsa bizim yerimizede ye hatta. İlla ki sana faydası olur.doğum zamanı güce kuvvete ihtiyacımız olur. Yediklerimiz bize ilerde fayda sağlayacak.