canim hangi beze alistirirsan oyle gidiyor inan ...ama iste anneler olarak bebeğinizin kici rahat etsin diye... narin teni yumuşacık bezlere saralim diye en kalitelisini aliyoruz...tabiki bezin de en kalitelisi var...ama saglikli olmasi yeterli...emişi ve sizdirmazligi iyi olsa yeter...Kızlar dogmamis cocuga don bicmek gibi olacak ama tecrubeli annelere bir sey danisacagim. Netten cocuk bezlerine bakiyordum. Pampers diye bir marka var begenenler olmus. Prima uretiyormus ama primadan kaliteli diyenler var? Bir bilginiz var mi? Ya da hangi bebek bezi nasil ? bir de bana biraz sacma geldi ama A 101 bezden cok nemnunum diyenler var mümkün mü?
Bende sabahlari kalkinca bulanti oluyor bide ogurme yedigim zaman geçiyor. Aciktigim zaman cok yemek yiyorum kizimda midem birsey almazdi. Bu hamileligimde cok aci yedim cig kofteler tursular ama bu aralar firenledim kendimi .Suan 8. Haftadayim bundan sonra belirtiler baslarmi bilmiyorum. Herkes icin hayirlisi kimin gönlünde ne varsa o okur dedi insallahCanım hislerim çok kuvvetlidir benim normaldede. İçime doğan olur hep. İkinci de belirtiler aynıydı ordan kesin erkek diyodum. Midem sadece aç kalınca bulanıyo, istifra hiç yok, uykusuzluk hat safhada. Bi de çok yemek yiyorum. Meyve et kıyma döner peynir yoğurda ilgim arttı. Bi de acı yiyorum çok. Normalde pek sevmem. Yoğurdu da 1 tas zorla yerdim. Şimdi 3 4 tas yiyorum. Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler ama ben adını bile duymak istemiyorum. Eşim .... tatlısından yiyelim mi diyo ayyyy sus diyorum fikri bile başımı döndürüyor. Belirtilerim bunlardı.
Herkese teşekkürler darısı başınıza. Tahmin de olsa insan mutlu oluyo. Oğlummm diye seviyorum artık. Erkek ismi bakıyorum. Bi de kolu bacağı oluşmuş normal bebek gibiydi bu ultrasonda o yüzden bi değişik oldum. Çok güzel bir duygu. Rabbim kimseye aratmasın.
Bende sabahlari kalkinca bulanti oluyor bide ogurme yedigim zaman geçiyor. Aciktigim zaman cok yemek yiyorum kizimda midem birsey almazdi. Bu hamileligimde cok aci yedim cig kofteler tursular ama bu aralar firenledim kendimi .Suan 8. Haftadayim bundan sonra belirtiler baslarmi bilmiyorum. Herkes icin hayirlisi kimin gönlünde ne varsa o okur dedi insallah
Bizde 6 kardeşiz birbirimize çok duskunuz kardes ne demektir cok iyi bilirim. Benimde hayalim hep 4 cocuktu once hep kizim olsun istersin allaha şükür kizim oldu suan 2 yasinda. Sizin ufaklik kac yasinda. benim kizim hic dede nedir bilmedi ikiside rahmetli cok istiyorum bi oglum olsun iki dedesinin adida ali ismide ali olsun nasio artık rabbim hangisini verdiyse hepsi evlat. 1 ay sonra öğrenirim doktoeum soylerse tabi. Bunda farkli hissediyorum insallah bakalım nasibimde ne varsa artıkBence seninki de erkek. Aynı belirtileri yaşamışız. Ben çok çocuk severim. Hayalim hep 2 erkek sonra 2 de kız. Böyle çok güzel arkadaş olurlar. Benimde kocaman mutlu bi ailem olur İnşaAllah diye dualar ediyodum. Biz iki kardeşiz. Ablam var. Çok güzel arkadaşız. Ama çok az iki kardeş. Çünkü insana kardeşi kalıyo. Arkadaşmış komşuymuş yalan. O benim tek dert ortağım. Herşeyimi kıvırmadan olduğu gibi anlatabildiğim tek insan. Çocuklarımı bu nimetten alıkoymak istemiyorum. Yok daha iyi okulda okusun daha iyi gezsin diye 4 çocuk hayalimden vazgeçmicem. İnşaAllah Rabbim nasip eder.
Bnde ayni dusunce icindeyim cnm ilk 2 oglum olsun snra kızlarımBence seninki de erkek. Aynı belirtileri yaşamışız. Ben çok çocuk severim. Hayalim hep 2 erkek sonra 2 de kız. Böyle çok güzel arkadaş olurlar. Benimde kocaman mutlu bi ailem olur İnşaAllah diye dualar ediyodum. Biz iki kardeşiz. Ablam var. Çok güzel arkadaşız. Ama çok az iki kardeş. Çünkü insana kardeşi kalıyo. Arkadaşmış komşuymuş yalan. O benim tek dert ortağım. Herşeyimi kıvırmadan olduğu gibi anlatabildiğim tek insan. Çocuklarımı bu nimetten alıkoymak istemiyorum. Yok daha iyi okulda okusun daha iyi gezsin diye 4 çocuk hayalimden vazgeçmicem. İnşaAllah Rabbim nasip eder.
insallah bebeğini görürsün canm. İçini karartma .Allah güzel haberler verdirsin.Günaydın herkese. Uzun zaman yazamadım biz 6 hafta 2 günlük doktora gittik bebeği göremedik kalp atışı için 20 ocağa verdi gün doktorumuz ama pek memnun kalmadık doktordan. Başka doktora 20 ocağa randevu aldım bakalım. Bu arada bulantılar çok etkiliyor beni kendim aksama kadar hiç birşey yiyemiyorum zaten birde oğlum için de kahvaltı yemek hazırlamak çok zor oluyor ayakta zor duruyorum hem bulantı hem de baygınlık hissi çok oluyor. 12. Haftada geçiyormus bir An önce geçsin şu 1 ay
Inşallah canm. Az kalmış senin 12. Haftaya maşallah. Inşallah bıçak gibi kesilirGünaydın kızlar benimde aynı bulantı reflü bel ağrısı uyku hali umarım 12. Haftada geçer...
Ben hepsini birden kestim cnm oglum tam 2 yaşındayken aci surdum bant yapıştırdım yapmadgm sey kalmadi zorda olsa alistiİyi günler kızlar nasılsınız. Bulantilarim ağız tadimin bozukluğu hat safhada. İçim dışına çıkıyor artık. Hemen de yoruluveriyorum. Enerjik hiç yok sanki. Allah hepimize yardım etsin. Bel ağrım oluyor benimde. Çocuğu uyutrken kucakta tutmaktan bzen kollarm ağrıyor. Artık baza almayı o kadar istiyorum ki. Bende geçer yanına uzanirim hem. Tek korkum düşer mi acaba diye ama yastık minderden set yapi cam bir tarafa. Bir iki düssede alışır diyorlar.
Tecrubeli arkadaşlara sorum olacak emzirmeyi bırakırken nasıl bir yol izlemek lazım. Uyuturkeb ve gun içinde emziriuorum..gece sutu bitti artık ama kalkmaya devam ediyor uykuyada zor dalıyor .önce uyuturken emzirme yi mi kesmeliyim yoksa aralardaki emzirme yi mi. Emzirme kesilince nasıl bir uyutma yöntemi uygulamaliyim. Kizim bana çok düşkün şimdilik hep benimle uykuya gecti
Peki nasıl uyuttn cnn. Birden kesmeyi düşünmüyorum. 20.5aylik su an o kadar kiyamaiyorm .Bazen gece o bana çok kiysa daBen hepsini birden kestim cnm oglum tam 2 yaşındayken aci surdum bant yapıştırdım yapmadgm sey kalmadi zorda olsa alisti
Ben gunduz emzirme sayisini 3 e dusurdum ilk etapta. Gece uykusu arasinda hep verdim ama uykuya dalarken vermedim. Babasi kucaginda salliyordu tabi iki goz iki cesme agliyordu. Bazen tam pes edip emziricekken uyluya daliyordu. Sonra gunduzu de kestim. Ardindan geceyi de kestim . 15 gun civari surdu. Ama yazdi ve her gun denize gidiyorduk. Yorulup oglrn uykularinda arabada uyuya kaliyordu.Peki nasıl uyuttn cnn. Birden kesmeyi düşünmüyorum. 20.5aylik su an o kadar kiyamaiyorm .Bazen gece o bana çok kiysa da
Bende sade soda içiyorum çok olmasada işe yarıyor işte... Sağol canim inşallah sağlıklı bir şekilde 9 ayimizi atlatiriz..Kızlar belki sizin de işinize yarar . Bulantilariim için meyveli soda iyi geldi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?