• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar kızlar haftalardır bulantı ve kusma yaşıyodum tatlı yemek görmek bile gelmiyordu içimden herşeye kokulara kocama bile kokusundan rahatsız oluyorum şu bir kaç saattir nescafe içtim tatlı bişeyler istedi canım ve yiyebildim bulantı kesildi tedirgin oldum arada böyle ii olmak normal mi acaba kızımda doğurana kadar kustum bulandım bu kadar erken bitmesi normal mi ya geçen salı gittim doktora herşey normaldi böyle olan var mı hiç aranızda
Var canım bi gun iyiyim bi gün kötüyüm hafta ilerledikce arada bir nefes aldırıyor bebisler sağolsun ;)

Bez arastirmalarina devam... bu bebegin belinden kakasinin taşmasi olayi da ne ola ki:skandal: 1991 de kardesime hazir bez kullaniyordu annem ben hic böyle bir şikayeti oldugunu hatirlamiyorum:işsiz: ya harbi bu neden oluyormus ki yasayan varsa yazsin ltf...

Bez arastirmalarina devam... bu bebegin belinden kakasinin taşmasi olayi da ne ola ki:skandal: 1991 de kardesime hazir bez kullaniyordu annem ben hic böyle bir şikayeti oldugunu hatirlamiyorum:işsiz: ya harbi bu neden oluyormus ki yasayan varsa yazsin ltf...
Bebek küçükken bizde cook acemiyken bez belini çok sıkmasin diye uğraşırken bezi ayarında yapamamış olabiliyoruz. Yeni dogan büyük abdesti de oldukça cıvık olduğu için çıktığı durumlar olabiliyor. Beze göre de bağlayan kişiye gore de biraz değişen bir durum.

İlginç şekilde dr bana şunları dedi. Tamam kalp atışını duyduk su an çok iyi sağlıklı ilerliyor. Ama kalp atimi durmalri oluyor o yüzden ben her anneye 10-12 haftadan önce çok kaptırmayın diyorum diyo. İyi birşey herşeye hazır ol diyor da ne bileyim ilkinde bir düşük falan yasasam Allah korusun da. Bilmiyorum daha sonra giderim belkide yinede içime kuşku düşürdü diye vaktinde gitmemizi ister esim
Allah korusun canım
İnşallah hiçbir şey olmaz Rabbimin izniyle
Ben ikinci de 2 ayrı doktora gitmiştim 2 haftada bir gidiyordum şimdi tek doktora gidiyorum inşallah birsey olmaz tabi doktorun çağırdıysa git

Sancaktepe via hospitaldeki doktorum tugba gurbuze Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...
Rabbim sabırlar versin canım
İnşallah yeniden sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın bu her ne kadar senin imtihanınsa da doktorunun da imtihanıydi , Allah büyük

Haftaya carsamba ikili test... bir hafta sonrasinda da serklaj ameliyatim olacak onun stresine girdim simdiden... az bir ihtimal olsa da bu operasyonun riskleri var. Enfeksiyon kapmamam lazim bir de dogumu tetikleyebiliyor. Allah im esirgesin... ameliyat gunu sizden bolca dua isteyecegim buradan yazip :KK14:
Allah yardımcın olsun şimdiden inşallah kolaylıkla atlatirsin bol bol inşirah oku canım

Bulantilar Bulantilar hiç bitmiyor Bulantilar aman aç kalmayayım hemen başlıyor sabahtan aksama kadar
Bugün kasiklarimda ağrı var kızlar uzandım şimdi korkuyorum
Sizde de gebelik başında yaşanan tarzda ağrılar batma lar devam ediyor mu ?

Bulantilar Bulantilar hiç bitmiyor Bulantilar aman aç kalmayayım hemen başlıyor sabahtan aksama kadar
Evet kaşık ağrısı bende de devam ediyor, hatta oturma ve yatma pozisyonuma göre bazen sancı giriyor. rahim genişliyor tabi, bu sancılar bebekle birlikte devam edecek muhtemelen, sonuçta ufak bir armut büyüklüğündeki rahmin şuan portakal kadar ve bebişler büyüdükçe kocaman olacak

Bende de var kasık ağrısı gece uykudan bile uyandırıyor bazen tuvalete koşuyorum bişey mi
Var diye ağrı sancı hissettiğimde bi müddet uzanmaya çalışıyorum rahatlatıyorum kendimi inşallah kolayca atlatıcaz bugünleri hep beraber

Bende bel agrisi var hic geçmiyor migdem ve basimda hergün ağrıyor

hoşbuldum hanımlar...

Evet
bulantılar
bel ağrılar
kasık ağrıları
Aşırı yorgunluk bitkinlik bende de öylesine çok ki hayatım sekteye uğradı...
Çok şükür buna arkadaşlar bu bebeğimin sağlıklı olduğunu gösteriyor içim rahatlıyor...
içinizi karartmak istemem ama 5 başarısızlıkla sonlanan gebeliklerimden sonra bu işaretler bana çok iyi geliyor..
Rabbim sabrımızı versin.. Sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah..

Iyi aksamlar herkese, kasik ve bel agrisi gecen haftaya kadar bendede cok siddetliydi. birden azaldi . ancak mide bulantilarim son hiz devam diğer gebeliklerimde 5-6 kilo verirdim. 5 ay aç gezerdim. bunda simdilik yiyip bulanti çekiyorum. insallah ilerlemez. rabbim hepimize yardimci olsun. soda zencefil cok rahatlatiyo tavsiye ederim.

Kızlar o kadar bitkin haldeyim ki. Kizim da iki gündür geceli gündüzlü çok kalkar oldu. Köpek dişleri çıkıyor ama beni de epey yoruyor. Sizden dua bekliyorum. Sadece uyumak istiyorum. Biraz dinlenebilmek. Dün gece 1.5 max 2 saate bir kalktı. Sabaha karşı zaten yatmadi desem yeri. Babasını da istemiyor. Midem bulanıyor. Halsiz kalıyorum. Uyumak istiyorum sadece uyumak:kızgın::KK61: çok zormuş anne olmak.

hoşbuldum hanımlar...

Evet
bulantılar
bel ağrılar
kasık ağrıları
Aşırı yorgunluk bitkinlik bende de öylesine çok ki hayatım sekteye uğradı...
Çok şükür buna arkadaşlar bu bebeğimin sağlıklı olduğunu gösteriyor içim rahatlıyor...
içinizi karartmak istemem ama 5 başarısızlıkla sonlanan gebeliklerimden sonra bu işaretler bana çok iyi geliyor..
Rabbim sabrımızı versin.. Sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah..
Allah sağlıkla bu bebeginizi kucaginiza almanızı nasip etsin insallah. Yakında bu belirtiler geçip tekmeleri hissederek teselli oluruz insallah

Kızlar o kadar bitkin haldeyim ki. Kizim da iki gündür geceli gündüzlü çok kalkar oldu. Köpek dişleri çıkıyor ama beni de epey yoruyor. Sizden dua bekliyorum. Sadece uyumak istiyorum. Biraz dinlenebilmek. Dün gece 1.5 max 2 saate bir kalktı. Sabaha karşı zaten yatmadi desem yeri. Babasını da istemiyor. Midem bulanıyor. Halsiz kalıyorum. Uyumak istiyorum sadece uyumak:kızgın::KK61: çok zormuş anne olmak.
allah kolaylık versin tatlım. Ama sen şimdi böyle söyleyince birden kendimi senin yerine koydum ve çoook zor. Bende çocuk yok ona rağmen yorgunluktan ölüyorum ve sürekli uyumak istiyorum. Sen bir de çocukla ilgileniyorsun. Gerçekten bu yüzden ana hakkı ödenmiyor işte. Yardımcı olacak biri varsa belki bir iki gün yanına gelip yardımcı olsa sen de dinlenirsin.

Back