2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ewet sakınan göze çöp batar misali, çocuk bu sonuçta yanlışlıkla birşeye çarpar eder canın sıkılır, böyle insanlara sinir oluyorum

amin amin canım, kaybı olanlara gerçekten dua ediyorum sabırlar diliyorum ve başıma gelmiş kadar çok üzülüyorum ama işte dediğin gibi yapıcak başka bişeyimiz olmuyor kader kısmet engel olamıyoruz...
Herşey Allah tan...
ayyy inşallah canım bana kalsa hemen giderdim ama bir türlü kısmet olmadı hep birşeyler çıktı bak buda kısmet işi :)

Icini ferah tut cnm bide evham yapiyoruz etrafimizda goruyorz ya bisey olduysa diye Allah in izniyle bisey olmaz ins bebislerimize

Icinden nasıl geliyorsa oyle yap cnm sonucta insan gittiği yerde rahat etmek ister ben sahsen dikkat ederim gittigim yerde cocuguma ama cocuk belli olmuyor bunu anlamsi m ev sahibinin be kendime misafirlige gelenleri rahat ettrmk icin caba gosteririm cocuklra asla kısıtlamam kndi cocugu yokmu bayanın

Sancaktepe via hospitaldeki doktorum tugba gurbuze Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...

Her işte bir hayır vardır canım çok şükür ki sen iyisin, ve böylece kötü bir tecrübe ile dr un iyi olmadığını öğrenmiş oldun.
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile ayrıca çok iyi bir doktorla karşılarsın

Aynen canm valla herşey nasip kısmet. Rabbim güzel haberler duyursun. Çok doğru diyorsun insan derinden etkileniyor

Rabbim sabır
versin. Çok zor bir durum. Gerçekten dr çok önemli. Ama insan olmak dr olmaktan daha önemli. Malesef bir bayan olmasına rağmen sizi anlayamamış. Zararindan neresinden dönerseniz kar. Rabbim yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin.

Cnm bnde o hastaneye gitmeyi dusunydm bn saygi hastanesi sukran hanima gidiyorum vok memnunm ilk cocugumada onda dogurdum ama cok kalbalk devlet hastanesi gibi diye via ya gitmeyi dusunydm ama bn yine doktoruma devam edim en iyisi

Cnm yeni yasadin bu olayı ben daha once yasadim sandim basin saolsun

Kızlar ağzımda sürekli metalik bir tat var. Hiç geçmiyor, yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Ne olucak bu durum böyle

Kızlar ağzımda sürekli metalik bir tat var. Hiç geçmiyor, yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Ne olucak bu durum böyle
sanırım 12 haftadan sonra geçicektir. benim de sürekli midem bulanıyor yiyorum yine bulanıyor yemiyorum yine ben de bu durumun geçmesini bekliyorum hele iki gündür bulantı daha çok arttı sanki

sanırım 12 haftadan sonra geçicektir. benim de sürekli midem bulanıyor yiyorum yine bulanıyor yemiyorum yine ben de bu durumun geçmesini bekliyorum hele iki gündür bulantı daha çok arttı sanki

İnşallah canım. Benim bulantılarım çok hafiften azalır gibi oldu, şimdi de bu tuhaf tat başladı. Hamilelik cidden baya değişik bir süreçmiş.

Kadın dogum doktoru bence erkek tercih edilmeli cok daha ilgili hosgorulu ve nazik oluyorlar. Kadin drlar genelde hoyrat davraniyorlar. Benim dr umu 7 24 arayabiliyorum pazar günü bile gelir benim icin 10 numara bir dr. Istersen yonlendirebilirim.

Başın sağolsun canım Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…