2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar dogmamis cocuga don bicmek gibi olacak ama tecrubeli annelere bir sey danisacagim. Netten cocuk bezlerine bakiyordum. Pampers diye bir marka var begenenler olmus. Prima uretiyormus ama primadan kaliteli diyenler var? Bir bilginiz var mi? Ya da hangi bebek bezi nasil ? bir de bana biraz sacma geldi ama A 101 bezden cok nemnunum diyenler var mümkün mü?

Ccokik tedekkurler arkadaslar Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi tarif edemem yasayan bilir... Istanbul anadolu yakasinda iyi doktor onerebilecek varmi varsa yazin lutfen...

Canm her bebeğin tenine yarayan bez ayrı olabiliyor. Baştan stok yapma gibi birşey dusunuyorsan bence yapma. Bir paket alıp denemek sonra devam etmek lazım. ben bim in kullanıyorum doğdu dogali.Gerçekten memnunum ve ucuz yani. Akrabalarım ve yakın arkadaşlardan kullananlarda memnun. Neticede çöp oluyor bir zararı da yok. Bimin evyap üretimi zaten Çok şükür sıkıntı yaşamadık. Canbebe bize yaramadı mesela.

Cnm bn oğlumda molfix kullaniydum gayet memmendum

Ben kizimda bütün bezleri kullanmış biri olarak soyliyim Molfix igrencti tabi bu sekiz yıl önce :) şimdi nasıldır bilemem haggis biraz kalın bir bez can bebe Evi bayb hepsini kullandim memnun kaldım Molfix hariç Prima da kullandım uzun süre özellikle bebek büyüdükçe Prima daha emici oldu pampers primanin yurt dışı için ürettiği marka yengem Almanya'dan geldiğinde bir koli getirdi yeğenim küçükken burdan bez almamak için burda satilmiyordu ozamanlar ama ben primadan farklı olucagini düşünmüyorum şimdi nasip olursa yine bütün bezleri denemeyi düşünüyorum Komili bez çıkarmış onuda denicem bütçe işi birazda aslında bezler malum hem pahalı hemde mecburi alinicaklar arasinda

Ayy ben daha bunları hiç düşünmedim bileeee.. internetten çocuk kıyafetleri ne de bakmıyorum hiç cinsiyet oğrendikten sonra bakarım herhalde :))

Şu an sadece yatmakla ve mide bulantilariyla geçiyor zaman

İlk 1 yıl prima kullandık. Çok pahalı niye para veriyorsun bim in bezi çok güzel diyenler oldu. Yeookkk artık daaa neler dedim. Sonra primanın içine hormon bozucu kısırlaştırıcı bişeyler kattıklarını duydum. Son 1 yıl BİM'in bezini kullandım. Sonuçta bez yani anlatabiliyo muyum kaka çiş kaçırmasın yeter ama prima birdaha asla almam. Huggies dende memnun kalmıştım bi ara kullanmıştım. En azından Alman malı. Hile olmaz.

Bugün doktora gittim. 11 haftalık olmuş bebeğim. İkili test yapıldı ense kalınlığı ölçüldü. Hastanenin çalıştığım kurumla anlaşması olduğu için ücretsiz yapıldı. Ama 250 lerden falan bahsedince merak ettim sorucam. Öyle bişeyler derlerse kuruma teşekkür etmeliyim sadece bir tahmin kaptırma kendini ama erkek gibi dedi. Oğlumda da öyle söylemişlerdi bu haftada. Ben çok güçlü bi şekilde erkek hissediyorum zaten dedim doktora. Oğlumda da başlamıştım mavileri almaya ilk aydan velhasıl herşey güzel Elhamdulillah. Rabbim herkese sağlıklı güzel hayırlı evlatlar, sağlıklı gebelikler, kolay doğumlar versin.

Ne güzel hayırlısı olsun ben hiç hissediyorum nedense kizimdada hissetmedim sanırım hislerim pek kuvvetli değil

Bende bu hamileligimde çok yoğun erkek hissediyorim kizimda boyle degildim. Kizimla belirtiler bununla cok farkli bunda cok uyku hali var surekli uyumak istiyorum. Kizimda hicbirsey yiyemezdim bunda yiyorum simdiklik baskada bi belirtim yok bulanti kusma gibi. Kizimda nadirde olsa mide bulantısı, kusma oluyordu. Sizin belirtileriniz nasil acaba nasil hissettiniz??

Ccokik tedekkurler arkadaslar Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi tarif edemem yasayan bilir... Istanbul anadolu yakasinda iyi doktor onerebilecek varmi varsa yazin lutfen...
Canım anadolu yakasında pınar tokatlıoğlu var benim ilk doğumumda takip etti ve doğal normal doğum yanlısı bir doktor ataşehirde muayenehanesi muayene ücretide 165 di geçen yıl güvenilir bir doktor her zamanda telefonlara döner

Bende Pampers cilardanim oglumda hic pisik problemim olmadi ya bez kalitesinden yada duzenli almaktan bilmem ama lastik sistemi vs baya konforlu islak mendilleride alkolsuz kesinlikle oneririm .

Bende Pampers cilardanim oglumda hic pisik problemim olmadi ya bez kalitesinden yada duzenli almaktan bilmem ama lastik sistemi vs baya konforlu islak mendilleride alkolsuz kesinlikle oneririm .
Bende ilk 4-5 ay pampers kullandım uzub zamandır da prima aktif bebek kullanıyorum çok çok memnunum

Ben onerebilirim cnm ama benim dr umun hastahanesi sgk anlasmali degil eger ozel saglik sigortasi yaptirmayi dusunuyorsan veya ozel sigortan varsa ozaman uygun a gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…