- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
normalde çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı çok enteresan dimi,kendimi de çirkin hissediyorum ben
Ya aynen bende pek sivilce olmazdı normalde. İnsan kendini bi kötü hissediyor ama yapıcak bir şey yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde çıkmayan sivilceler şimdi çıkmaya başladı çok enteresan dimi,kendimi de çirkin hissediyorum ben
ewett sağlık olsun napalımmbacak ağrısı konusunda bir fikrim yok maalesef canm, bilgisi olanlar yazacaktır mutlaka, olmadı dr una sor mutlaka rahatsız edicek kadar çoksa eğerYa aynen bende pek sivilce olmazdı normalde. İnsan kendini bi kötü hissediyor ama yapıcak bir şey yok :)
Zayıf değilim ama bende çok az yiyorum. Bir yediğim kahvaltı o kadar. Hep iki parça, iki lokma fazlası geçmiyor boğazdan. Hele aksam oldu mu midemi döndürüyor tüm kokular ağzıma sürmeyi bırak mutfağa giremiyorum artik.
Ben yiyorum, ama yedikten sonra midem bulanıyor yemezsemde bulanıyor ortasını bulamadım
al bendende okadar canım ya peki kansılık için ilaç verdimi doktorun benimki vermedi şimdilik bebeğe bi zararı olmaz inşallahBendede kansizlik var malesef
Ben hic yiyemiyorum
Bir dilim börekler akşam oluyo onuda çıkarıyorum bişey yemeden yatiyorum
Mide bulantısı çok kötü yaptı beni
Hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz. Ben kizim da çok çok şiddetli yaşadım o dönemi. Çok şükür saglikli doğdu. Bir sorun yaşamadık. Ama o an endişeler oluyor. Allahım ne zaman bitecek diye aglardm. Gücüm takatim hiç yoktu. Bazen mekan değişikliği bir ortama girmek çok iyi geliyor. Ben evimi 15 haftalikken taşıdım ve ondan sonra bir daha çıkarmadım çok şükür. Bir arkadaşım yakınım geldigindede bu bulanmalar çok azalıyor bende. Sadece ağzıma pek birşey suresim yok.bende çok kötüyüm bu aralar yedimi geri kusuyorum bebeğe bişey olucak diye korkuyorum canım ya
Kan ilacı benimkide başlayacakmış ama 16 haftadan önce vermiyoruz dedicanm.Senin depolarindan kullanmaya devam eder bebisin hiç uzulme. Sen demir içeren şeyler ye ic elinden geldiği kadar. Pekmezci portakal suyunun içine koy ve ic icebilirsen cnn. Daha çabuk kana kariisral bendende okadar canım ya peki kansılık için ilaç verdimi doktorun benimki vermedi şimdilik bebeğe bi zararı olmaz inşallah
Hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz. Ben kizim da çok çok şiddetli yaşadım o dönemi. Çok şükür saglikli doğdu. Bir sorun yaşamadık. Ama o an endişeler oluyor. Allahım ne zaman bitecek diye aglardm. Gücüm takatim hiç yoktu. Bazen mekan değişikliği bir ortama girmek çok iyi geliyor. Ben evimi 15 haftalikken taşıdım ve ondan sonra bir daha çıkarmadım çok şükür. Bir arkadaşım yakınım geldigindede bu bulanmalar çok azalıyor bende. Sadece ağzıma pek birşey suresim yok.
Kan ilacı benimkide başlayacakmış ama 16 haftadan önce vermiyoruz dedicanm.Senin depolarindan kullanmaya devam eder bebisin hiç uzulme. Sen demir içeren şeyler ye ic elinden geldiği kadar. Pekmezci portakal suyunun içine koy ve ic icebilirsen cnn. Daha çabuk kana kariisr
Meyve yiyebilmekte güzel inanki. Bende acikinca ya peynir ekmek yada meyve yer oldum. Bebeğe Allah can verdikten sonra nasibi bu dünyada varsa ınan hiç birşey olmaz. Bulantilarin geçmeye başlayınca telafi edersin insallah. Düzenli beslenirsin ceviz süt yoğurt balık sebze çokça tuketirsn açığı kapatirsin. İlk üç Ay zaten kanimizdaki vitaminleri alır bebekler. Zaten o aldığı için halsiz kalıyorsun. Yiyebilsen takviye edersin illa ki. Ama su an için miden ne alıyorsa onu ye canm. Kokusuz icini ferahlatan ne varsa onu ye. Inan ben kizim da günlerce acur yediğini hatırlıyorum yaz sonuna denk gelmişti kızımın hamileliği. İki uç aya güzel güzel meyveler sebzeler çıkar oh mis.o zaman çokça yersin.benimkide aynı dedi canım şuan vermeyelim biraz geçsin dedi elimden geldiğince öyle yapıyorum meyve yiyebiliyorum onun üstüne gidiyorum aklıma geldikçe inşallah ondanda tiksinnmem en yakın zamanda pekmeze başlıycam inşallah
inşallah sende yemeye başlarsın tez zamanda inşallah aynı sıkıntıda olanlarda tabi inşallah geçer bu bulantılarnegüzel yiyebiliyosun ben yesem şükredicem canım ya yerken nefret ediyorum estağfurullah sonra kusuyorum zaten çoğunlukla
ayy bende kg aldım sanırım tartılmadım ama daha şimididen pantolonlarımı kapatamıyorum sıkıyorlar artık rahatsız edıyorlarsivilce ben de var kızlar, normalde hiç olmadı ama şimdi baya ergenler gibi sivilce çıkartıyorum. "hamilelikte kilo" başlığını karıştırdım biraz baya moralim bozuldu, 26. haftada hiç kilo almayan mı dersin, 2 kg alan mı dersin... ben daha şimdiden 2 kg aldım sayılır sakın açıp okumayın, moralinizi bozmayın iştahı açık hanımlar
bende son günlerde bulanma gibi bir memnuniyetsizlik var ama aç kalınca da oluyor yemek yiyince de anlamadım
Birazcık kg alırsın insallah canm. Sana enerji verecek şeyler tuketcanm. Dediğim gibi pekmez özellikle keçi boynuzu pekmezi çok iyi gelebilir. Ben ınan pekmezi bir ara sisesiyle içtiğini bilirim. Tabi başlarda değil. Bana iyi gelenleri soyleyyeim belki sana fikir olur. Kahvaltililarda sorunun yok şükür. Yoğurt. Yoğurt çorbası, cacık, dediğim gibi meyve. Havuç. Marul. Bunları midemi bastırmak için salata yapmadan yemek niyetine yiyorum ınan. On gündür ilk defa doğru düzgün tatlı olarak puding yedim dün. O da aksam yemeği niyetine oldu zaten.valla baktım bende çok şey uemiyormusum.çok sağol canım ya içimi rahatlattın biraz bende çok ama çok halsizlik oluyo bazen bayılcak gibi oluyorum çalıştığım içinde çok zorlanıyorum önceden de hep zayıf ve halsizdim zaten tek duam bebeğe bişey olmaması inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bebeğini görmek iyi gelicektir darısı dr için gün sayanlara günler hemen geçsin inşallahhAyy sivilce bende de var makyaj yapıyorum acaba ondan mi diye düşünüyor dum.. bende yoldayım şimdi doktora gidiyorum bakalım inşallah herşey yolundadir... Ayy bende tiksindigim şeyleri düşünüyorum devam ediyorsa hıh tamam diyorum :))
Ben kg almadım ama o göbek var ya o göbek şimdiden çok fena gözüme sis gibi geliyor. Kizim da 5 aylık karnım böyleydi diyorum eşime. Hiç unutmuyorum kizim da gördüğümde ne hissettiğimi. Bir gün bir kalkıp aynaya baktığımda yandan tombis birşey çıkmış Allahım dedimm. Sonra zaten aldı başımı gitti. Bu hamilelikte şimdiden yaşıyorum. Sonunu merak ediyorum demiyorum hiç merak etmiyorum ama sadece bebeğim nasıl olacak kime benzeyecek. Ablası ne hissedecek ne maceralar bekliyor bizi onu merak ediyorumayy bende kg aldım sanırım tartılmadım ama daha şimididen pantolonlarımı kapatamıyorum sıkıyorlar artık rahatsız edıyorlar