2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bende aksine hiç yemek yiyemiyorum zaten çok zayıfım kansızlıkta var zorla yiyorum yemek benim gibi olan varmı kızlar ya
Bendede kansizlik var malesef
Ben hic yiyemiyorum
Bir dilim börekler akşam oluyo onuda çıkarıyorum bişey yemeden yatiyorum
Mide bulantısı çok kötü yaptı beni

Çok midem bulaniyor anlatamam ya gitcem bende doktora

Günaydın hamişlerrr... ya şu acaba kalbi atıyor mu acaba durdu mu düşüncesi hepinizde mi var yoksa sadece bende mi....??
bende de var canim..
cok bilmekten oluyor bunlar...inernet falan filan durmadan okuyoruz...
buraya uye olmadan once bunlari bilmiyordum ilk bebegimde kalp durmasi gibi şeyler bilmeyince insan daha rahat geciriyor daha olumlu bakiyor...
durmadan okuyoruz okudukca ogrendikce evham yapiyoruz....
internet gibi bir firsatimiz varken yararlaniyoruz dogal olarak ama evhamimiz da artiyor paralelinde

Son düzenleme:
Ben yiyorum, ama yedikten sonra midem bulanıyor yemezsemde bulanıyor ortasını bulamadım
aynen benimde....yesem midem bulanıyor sonrasinda...neyedigimi bile anlamiyorum agzimdaki iğrenç tattan...yemesem daha kötü bulanıyor...
sanki mideme biri hamur mayalamis da boğazıma kadar mayalanmis gibi bir his...

bende aksine hiç yemek yiyemiyorum zaten çok zayıfım kansızlıkta var zorla yiyorum yemek benim gibi olan varmı kızlar ya
Zayıf değilim ama bende çok az yiyorum. Bir yediğim kahvaltı o kadar. Hep iki parça, iki lokma fazlası geçmiyor boğazdan. Hele aksam oldu mu midemi döndürüyor tüm kokular ağzıma sürmeyi bırak mutfağa giremiyorum artik.

aynen benimde....yesem midem bulanıyor sonrasinda...neyedigimi bile anlamiyorum agzimdaki iğrenç tattan...yemesem daha kötü bulanıyor...
Ay o iğrenç tat bende de var ve beni alt üst ediyor. Bir meyve iyi geliyor. Bazen de hemen portakalli limonlu şeker ativeriyorum ağzıma sırf o koku yuzjnden

Aman dikkat canm çok yeme yinede. Bende eskiden cikolata severdim. Ama gunlrdir ağzıma surmuyorum eşim kendisine almış bende yerim diye cift er çifter almış. Hayatta dolapta iki gün beklemezdim çikolatalar gofretler. Allahım ne hale geldik görüyor musun diyorum eşime.gülüyor. ona kaldı diye de az seviniyor

Ya canım sorma. Çok korkuyorum çok kilo alıcam diye. Ama içimde inanılmaz bir tatlı yeme isteği var. Nasıl durdurabilirim bilmiyorum

Ewett ewet tamda böylee, yaa bide yüzünde sivilce çıkan war mı acaba

Günaydınlar o bulantılar bende de öyle yesem de yemesemde bulanıyor ne yesem de bastırsam derdindeyim geçicek inşallah

Günaydın hamişlerrr... ya şu acaba kalbi atıyor mu acaba durdu mu düşüncesi hepinizde mi var yoksa sadece bende mi....??
O dusunce bende cok var bir kalp durmasindan dolayi kayibim var bundanda korkuyorum yine durur diye aklimdam çıkmıyor her hafta doktora gidesim var ama olmuyor

Neredeyse her an var. Dün midem bulanmadı, çok korktum. Bu sabah yeniden midem bulanmaya başladı, nasıl sevindim anlatamam . Daha doktor kontrolüme 2 hafta var nasıl geçecek zaman???
Bende bulantı yok sigara kokusundan ve cif kotu koyuyor bana arada onu kokluyorum baktim kotu kokuyor bana rahatliyjorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…