• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayırlısı olsun cnm hepimiz için ben ilkten daha çok merak ediyorum
amin canım, bende hiç merak yok nedense bir görsem belki başlıyacak merakım, ayy inşallahh artık bu haftasonu gidebilirim bebişimi görmeye:dua: yollar çok kötü yaa nereye basıcağımı şaşırıyorum kar var sanıyosun bir basıyorum suyun içindeyim, kar erir inşallah tamamen:KK51:

Günaydin kizlar... bu saatte bile hala zifiri karanlik icim bunaliyor valla... hic memnun degilim bu saat uygulamasindan cok sacma oldu...
günaydınn, bendee memnun değilim insanın bütün enerjisini alıyor,karanlıkta çıkıyoruz karanlıkta eve giriyoruz yarasalar gibi oldukk:olamaz:

Bende oğlumu kucağıma alıyorum bazen:KK43: İnşaAllah birşey olmaz. Allahım sana emanet diyorum napayım. Yavrum o kadar içli bi çocuk ki uykusunda taşırken uyanıp anne bırak beni unuttun mu hamilesin diyo :KK200::KK200: bişey olmaz o kadardan annecim Allah korur kardeşini diyorum .. off çok duygusal. Nasıl olcak sevgisini nasıl bölüşcez o nasıl karşılıcak çok merak ediyorum
aynen canm Allah a emanetler, bazen bende düşünüyorum oğluma istemeden haksızlık yapar mıyım farkında olmadan kırar mıyım acaba diye bunlar sanırım hamilelik hormonlarından ve tabii anne oluşumuzdan kaynaklanıyor ama eminim ki eşit bir şekilde davranıcaz:KK9: bebişler doğunca hamileyken yaşadığımız bu tedirginliklerin yersiz olduğunu anlıyacağız:KK39:

Kızlar bi hafta önce 6 tüp kan aldılar herşey normal demişlerdi.
Bu hafta bulantı yüzünden başka hastaneye gidince onlarda kan aldı
Endokrinoloji ye gitcen dediler
Sizce sonuclarim nasıl Eki Görüntüle 1937370
TSH değerin çok düşük. Benim de böyle bir sorunum var. 7 ay önce sonlanan bir hamileliğim olmuştu. Doktor bu kadar düşük değer fena mide bulantısı yapar demişti. Endokrinoloji ye yollamıştı o da. Bu sefer yine takip altına alınacak.

Günaydın hamişlerrr... ya şu acaba kalbi atıyor mu acaba durdu mu düşüncesi hepinizde mi var yoksa sadece bende mi....?? :110::KK200::dua:

Neredeyse her an var. Dün midem bulanmadı, çok korktum. Bu sabah yeniden midem bulanmaya başladı, nasıl sevindim anlatamam :halay:. Daha doktor kontrolüme 2 hafta var nasıl geçecek zaman??? :işsiz:

amin canım, bende hiç merak yok nedense bir görsem belki başlıyacak merakım, ayy inşallahh artık bu haftasonu gidebilirim bebişimi görmeye:dua: yollar çok kötü yaa nereye basıcağımı şaşırıyorum kar var sanıyosun bir basıyorum suyun içindeyim, kar erir inşallah tamamen:KK51:
Ins cnm bn iki kere gordm duydum bebisi

Günaydın artık ruyalarimda bile yemek yiyorum halimi siz düşünün

Benim normal yemeklerde gözüm yok ama fırsatım olsa bütün gün tatlı yerim. Gözümün önünden sürekli pastalar, çikolatalar geçip duruyor. Gece mutfağa nutella kavonozuna gizli saldırılar düzenliyorum sürekli. Valla ben böyle biri değildim :KK54:

bende aksine hiç yemek yiyemiyorum zaten çok zayıfım kansızlıkta var zorla yiyorum yemek benim gibi olan varmı kızlar ya

Back