• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba bende sizinle ayni haftadayim bende progestan kullaniyorum gece yatmadan once vajinal bende sabahlari kalkinca ilac erimis oluyor hepsi elime geliyor sizdede oluyor mu cok rahatsiz olmaya başladım acaba gerimi geliyor
Acaba yeterince derine itemiyor musun? Bir miktar geri gelmesi normal ama buyuk cogunlugun emilmis olmasi gerekiyor. Aslinda medikal eldiven ile esinin yapmasi daha iyi olabilir. 1 isaret parmagi kadar derine itilmeli..

Acaba yeterince derine itemiyor musun? Bir miktar geri gelmesi normal ama buyuk cogunlugun emilmis olmasi gerekiyor. Aslinda medikal eldiven ile esinin yapmasi daha iyi olabilir. 1 isaret parmagi kadar derine itilmeli..
Isaret parmagi kadar itiyorum sanirim ve gece boyunca hic kalkmiyorum nerdeyse sabaha karsida erimis oluyor yogun bi kismi anlamadım bende daha derinede itmekten çekiniyorum acikcasi

ewet canm benimde oğlum war:KK68: annem benim içime kız doğuyor senin kızın olucak diyor ama bakalım benim henüz içime bişey doğmadı:KK48: gidip göremedğim için sanırım :olamaz:, oğlumda hissetmiştim ama rüyasını bile görmüştüm:KK24:
Hayırlısı olsun cnm hepimiz için ben ilkten daha çok merak ediyorum

Cnm kizlar iyi dusunduklerinden boyle diyolar ama bende bi onceki gebeligimde cok ama cok kucuk bi kanama oldu etrafimdaki herkes bisey olmaz olur oyle bazen dediler hic bi sorunum yoktu baska ama ben gittim doktora ve bebegimin kalbi durmustu kurtaj oldum insallah kotu bisey degildir ama bence ihmal etme cnm rabbim kotktugumuza ugratmasin insallaj
Ben doktorumu ihmal etmiyirum her zaman da irtibat halindeyiz neden boyke2 olumsuz yazıp ekstradan telaslandiriyirsunuz ki beni doktorum bisey olmaz dedi zaten Allah korusun hepimizin bebeklerini böyle olumsuz dusuncelerinizi de kendinize saklayin her kanamasi olanin bebeginin kalbi mi duruyor.ayrica benim ilk defa lekelenme gibi oldu progestan bile kullanmana gerek yok dedi doktorum.

ewet canm benimde oğlum war:KK68: annem benim içime kız doğuyor senin kızın olucak diyor ama bakalım benim henüz içime bişey doğmadı:KK48: gidip göremedğim için sanırım :olamaz:, oğlumda hissetmiştim ama rüyasını bile görmüştüm:KK24:
Ne kadar güçlü hislerin var maşallah. Ben de hissettim kızımı. Ama hep oğlan olarak :ıslık: oglusim diye gezdim 15 hafta. Ama baktım kızımı oğlan diye demişim 4 ay . Uzuldumm. :KK61:

Ben doktorumu ihmal etmiyirum her zaman da irtibat halindeyiz neden boyke2 olumsuz yazıp ekstradan telaslandiriyirsunuz ki beni doktorum bisey olmaz dedi zaten Allah korusun hepimizin bebeklerini böyle olumsuz dusuncelerinizi de kendinize saklayin her kanamasi olanin bebeginin kalbi mi duruyor.ayrica benim ilk defa lekelenme gibi oldu progestan bile kullanmana gerek yok dedi doktorum.

Cnm kotu niyetle bisey yazmadim kusura bakma canini sikmak hic istemedim basima gelen bi olayi paylastim etrafimdakilerin gitme demesine tatmin olup gitmeseydim daha kotu olacakti sadece iyi niyetimle git doktora dedim yoksa burdada cok fazla var kanamasi olupda cok sukur bebegi saglikli olan. Kotu tecrubemi goz onune alarak fikrimi soyledim ama sen bana bakma icin rahatsa gitme bitanem.
Ha bide zaten dr gitmiyosun ihmal ediyosun gibi bisede demedim sana.
Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin

Cnm kotu niyetle bisey yazmadim kusura bakma canini sikmak hic istemedim basima gelen bi olayi paylastim etrafimdakilerin gitme demesine tatmin olup gitmeseydim daha kotu olacakti sadece iyi niyetimle git doktora dedim yoksa burdada cok fazla var kanamasi olupda cok sukur bebegi saglikli olan. Kotu tecrubemi goz onune alarak fikrimi soyledim ama sen bana bakma icin rahatsa gitme bitanem.
Ha bide zaten dr gitmiyosun ihmal ediyosun gibi bisede demedim sana.
Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin
Haklisin evet belki ben cok alindim sana kusura bakma arkadasim sende insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavrumuzu bide benim ilk gebeligim cok tedrginim sende oyle diyince iyice korktum dun gidecektim doktra doktorumu aradim gerek yok arada olur boyle seyler dedi tekrar kusura bakma canim

Bu arada aramizda 5 gun falan var muhtemel dogum tarihimiz olarak cuma doktora gitcez tekrar dinletcek ve tahlil sonuçlarımi gostercegim insallah bi sıkıntı olmaz dua edin lutfen

Selam bugün doktoru aradım tahliller için temiz olduğunu sadece bol su icmem gerektiğini söylemiş bende aksine su icemiyordu :(

Bu arada aramizda 5 gun falan var muhtemel dogum tarihimiz olarak cuma doktora gitcez tekrar dinletcek ve tahlil sonuçlarımi gostercegim insallah bi sıkıntı olmaz dua edin lutfen

Onemli degil cnm bibirimizin halinden anlicaz bende panikatak baslangici var diger bebegimi kaybedinde dahada artti gun icinde o kadar cok aklima geliyorki ya bunuda kaybedersem diye oyle cok korkuyorumki her tuvalete cikisimda peceteyi inceliyorum normalden cok daha fazla panik yasiyorum ister istemez etrafimada yansitiyorum rabbim saglikla kucagimiza almayi anali babali buyutmeyi nasip eder insallah guzel dusunelim guzel olsun insallah isteyen herkesede anneligi tatdirsin rabbimm

Kızlar yaklaşık bi haftadır baş ağrım var dayanamıyorum ne yapabilirim

Bende oğlumu kucağıma alıyorum bazen:KK43: İnşaAllah birşey olmaz. Allahım sana emanet diyorum napayım. Yavrum o kadar içli bi çocuk ki uykusunda taşırken uyanıp anne bırak beni unuttun mu hamilesin diyo :KK200::KK200: bişey olmaz o kadardan annecim Allah korur kardeşini diyorum .. off çok duygusal. Nasıl olcak sevgisini nasıl bölüşcez o nasıl karşılıcak çok merak ediyorum

Kızlar yaklaşık bi haftadır baş ağrım var dayanamıyorum ne yapabilirim
Uyku :) tek cözüm... bir de yemeni gibi birseyle basini sarabilirsin. Maalesef baska bir cozum yok diye biliyorum. Uyumak iyi geliyor. Ama tabi cok aşırı siddetli ise dr un verdigi bir ilaci alabilirsin

Bende oğlumu kucağıma alıyorum bazen:KK43: İnşaAllah birşey olmaz. Allahım sana emanet diyorum napayım. Yavrum o kadar içli bi çocuk ki uykusunda taşırken uyanıp anne bırak beni unuttun mu hamilesin diyo :KK200::KK200: bişey olmaz o kadardan annecim Allah korur kardeşini diyorum .. off çok duygusal. Nasıl olcak sevgisini nasıl bölüşcez o nasıl karşılıcak çok merak ediyorum
Arada kac yas var ?

Merhaba,
Herkesin bebekleri hayırlı olsun.
SAT 2 kasım ama geç döllene olduğu için doktor 14 kasım olarak alacağız dedi. Bu durumda da 21 ağustos beklenen doğum tarihi Çok şükür keseyi gördük. Çok zayıf da olsa kalp atışını duyduk ama cuma tekrar gideceğiz kalp atışını duymak için.

Back