Bende hic bulantı olmadi kizalar bi sıkınti varmidir ???? bide daha kalp atisi icin gitmedik persembe gidicez insalllah duyariz
Idrar testi disinda vajinadan kultur ve vajinit antijen testi var yaptirmak lazim bu testleri enfeksiyon takibi yapilmali duzenli olarak akinti durumunda. Evt akinti siradan da olabilir ama olmayadabilir. Nasilki diger testler yapiliyor bu testler de yapilmaliKızlar hamilelikte akıntı ıslaklık olması normal diye biliyordum
Adet günüm geçtiğinden beri hiç kuru olmadım ben.
Bazen beyaz bazen sarı gibi akıntım oluyor
Bugün doktora gittim idrar testinde enfeksiyon falan yoktu.
Yinede kesedenmi geliyordur bu akıntılar
Baska belirtileri var mi peki enfeksiyonunKizlar vucutta enfeksiyon var ise keseden su sizmasi oluyor ve maalesef bebekler kaybedilebiliyor bu da 10. Haftadan sonra oluyor eger enfeksiyon supheniz varsa dr a danisarak testlerinizi yaptirin onlem alinsin tedavi edilsin. erken membran rüpturü diye bir hadise var netten bilgi alabilirsiniz. Olay gerceklestikten sonra hicbir geri donusu yok maalesef
Canim enfeksiyon bazen kanda bazen idrarda bazen de vajinada kisacasi vucudun her yerinde olabiliyor. Aslina bakarsan akinti bir suphe konusu ama akinti var demek enfeksiyon var demek degil tabiki en guzeli hamilelik basladiginda vajinal testlerin yapilmasi zira vajinada olusan bir enfeksiyonun teshisi ardindan cesitli fitillerle bu gideriliyor ve dikkatli olundugu taktirde vajinal olan tekrarlanmaz. Mesela kondomla iliski wc sonrasi iyi bir temizlik vajinal anlamda enfeksiyonun olusmasini buyuk olcude engeller. Ayda 1 de idrar tahlili yaptirmak lazim. Bunun disinda hamilelik ilerledigi zaman camasirda cok islaklik hissediliyorsa amniquick tarzi testlerle bu gelen sivinin amnion sivisi mi yoksa akinti mi oldugunu anlayabiliyorsun.Baska belirtileri var mi peki enfeksiyonun
Ne kadar cok detay varmis. Isin icine girmeden once hamile kalip hop dogum yapiliyor saniyordum:) tesekkurler degerli bilgiler icin..Canim enfeksiyon bazen kanda bazen idrarda bazen de vajinada kisacasi vucudun her yerinde olabiliyor. Aslina bakarsan akinti bir suphe konusu ama akinti var demek enfeksiyon var demek degil tabiki en guzeli hamilelik basladiginda vajinal testlerin yapilmasi zira vajinada olusan bir enfeksiyonun teshisi ardindan cesitli fitillerle bu gideriliyor ve dikkatli olundugu taktirde vajinal olan tekrarlanmaz. Mesela kondomla iliski wc sonrasi iyi bir temizlik vajinal anlamda enfeksiyonun olusmasini buyuk olcude engeller. Ayda 1 de idrar tahlili yaptirmak lazim. Bunun disinda hamilelik ilerledigi zaman camasirda cok islaklik hissediliyorsa amniquick tarzi testlerle bu gelen sivinin amnion sivisi mi yoksa akinti mi oldugunu anlayabiliyorsun.
Canim insallah oyle hooop diye doguranlardan olursun. Aslinda hamile kalanlarin yuzde 85 i dedigin gibi hoop diye doguruyor. Ama iste tum caba yuzde 15 icine girmemek icin. Sadece akinti enfeksiyon dikkat etmek lazim. Benim iki kaybim oldugu icin ( 15. Haftada su kesem yirtildi ) hem bu tur sorun yasayanlarla gorusme firsatim oldu hemde cok arastirma yapmis oldum ister istemez. Benimkiler enfeksiyondan degil rahim agzi yetmezligi ama teshis konana kadar hersey didik didik arastirildi zaten kayip oldumu kesin teshisi iki kayiptan once koymaktan maalesef aciz henuz tip ya da bu ulkedeki tip... aslinda kismetten otesi yok dogacaksa 2 tasin arasinda olsa da dogar... ama tabi tedbir almak lazim sonra tevekkul.Ne kadar cok detay varmis. Isin icine girmeden once hamile kalip hop dogum yapiliyor saniyordum:) tesekkurler degerli bilgiler icin..
Bende de iki kayip var ve inanilmaz yiprandik esimle. Zaten bunda da biraz olumsuz basladik 2 kese olustu falan beta hcg costu gitti.lekenlenme basladi 1 aydir raporluyum evde. Kontrol gunleri benim en buyuk kabusum titreyerek gidiyorum. Kesinlikle tevekkul cok onemli elimden geleni yapiyorum rabbim nihayetine erdirsin. Tekrar tesekkur ederim. Yuregim agzimda bekliyorum devam edecek mi diyeCanim insallah oyle hooop diye doguranlardan olursun. Aslinda hamile kalanlarin yuzde 85 i dedigin gibi hoop diye doguruyor. Ama iste tum caba yuzde 15 icine girmemek icin. Sadece akinti enfeksiyon dikkat etmek lazim. Benim iki kaybim oldugu icin ( 15. Haftada su kesem yirtildi ) hem bu tur sorun yasayanlarla gorusme firsatim oldu hemde cok arastirma yapmis oldum ister istemez. Benimkiler enfeksiyondan degil rahim agzi yetmezligi ama teshis konana kadar hersey didik didik arastirildi zaten kayip oldumu kesin teshisi iki kayiptan once koymaktan maalesef aciz henuz tip ya da bu ulkedeki tip... aslinda kismetten otesi yok dogacaksa 2 tasin arasinda olsa da dogar... ama tabi tedbir almak lazim sonra tevekkul.
Biz bunlari zor yoldan gecirenlerdeniz insallah Allah bu sabrimizin odulunu verir cnm. Onceki kayiplarinin sebebi neydi ?Bende de iki kayip var ve inanilmaz yiprandik esimle. Zaten bunda da biraz olumsuz basladik 2 kese olustu falan beta hcg costu gitti.lekenlenme basladi 1 aydir raporluyum evde. Kontrol gunleri benim en buyuk kabusum titreyerek gidiyorum. Kesinlikle tevekkul cok onemli elimden geleni yapiyorum rabbim nihayetine erdirsin. Tekrar tesekkur ederim. Yuregim agzimda bekliyorum devam edecek mi diye
Ilki dis gebelik ikincisi kalp atisi durdu 8 haftalikken. Cok yeni zaten eylulde kurtaj oldum. Bu hamileligimde de sevinemedik bile ya bu kez de sikintilar olursa diye. Aminn inan herkes icin dua ediyorum kendime ettigim kadar kimse yasamasin cok zor seyler.Biz bunlari zor yoldan gecirenlerdeniz insallah Allah bu sabrimizin odulunu verir cnm. Onceki kayiplarinin sebebi neydi ?
Cok iyi anliyorum seni yasamayan bilemez biz de sevinemedik gercektenIlki dis gebelik ikincisi kalp atisi durdu 8 haftalikken. Cok yeni zaten eylulde kurtaj oldum. Bu hamileligimde de sevinemedik bile ya bu kez de sikintilar olursa diye. Aminn inan herkes icin dua ediyorum kendime ettigim kadar kimse yasamasin cok zor seyler.
Ben genetik olucagini düşünmüyorum ilk haftalardaki kayıplar kalp durması yada kalp atışı olmayışı yada düşükler genelde ters giden sağlıksız gebeliklerde ortaya çıkıyor kanamalı gebelik geçirenler de var tabi bebek saglikliysa ve rabbim nasip ettiyse devam ediyor gebelik birazda nasip işi bazı olayların neden olduğunu aciklayamiyor eskilerin dediği gibi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğuyorArkadaslar bisey sorcam kalp atisi neden olmaz yada olduysa neden durur bu genetik bi rahatsizlikmidir yoksa her bebekte olabilir mi
Ohh çok iyi olmuş o zaman canımYok canm dinlenen desem yeri. Cocuk çocukla oynadı azıcık peşimi bıraktı nefes aldım. Muhabbet sohbet en iyi şey zaten
gayet normal hamilelikte akıntı olması hBenimde akintim oluyor ama onceki nde de olmuştu normal sanırım . Yinede içine sinmeyen bir durum varsa idrar testiyle ogrenebilirsin
akıntı normal kokusuz ve şeffafsa sıkıntı olmaz diye biliyorum çünkü hamilelikte birçok kişide oluyor çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanılması sağlıksız olduğu için önerilmiyor normal peçete koyabilirsin bildiklerim bunlar canmkızlar yaa bi hafta oldu bebişi göreli
sabah bulantılarım öğürmelerim vardı ama artık yok
sabah iştahsızlığı halsizlik yorgunluk devam ama
bulantı bıçak gibi kesildi endişeleniyorum gitsem mi acaba diyorum
bir de benim de akıntım var ıslak hissediyorum çoğu zaman
kesinlikle katılıyorum ebeği stres çok etkiliyor sonrasındada öyle,gaz olayıda üşütmüş olabilirsiniz kendinizi sıcak tutun ayrıca gaz yapıcı yiyecekleri azaltmaya çalışın belki faydası olsurgaz konusunu duymadım ama annenin gerginliği ni bebek alıyor onu biliyorum huysuz bir bebek ölüyor hamilelik ve lohusalıkta sakin olmak onemli
herkeste bulantı olmayabilir canm şanslı kişilerdensinBende hic bulantı olmadi kizalar bi sıkınti varmidir ???? bide daha kalp atisi icin gitmedik persembe gidicez insalllah duyariz
Ay bebek oluyor yazmıştım ben ölüyor yazmış salak telefon ya şimdi sen alintilayinca farkettim sinir oluyorum yazdığımı değiştiriyor üzerine ne vazife acabakesinlikle katılıyorum ebeği stres çok etkiliyor sonrasındada öyle,gaz olayıda üşütmüş olabilirsiniz kendinizi sıcak tutun ayrıca gaz yapıcı yiyecekleri azaltmaya çalışın belki faydası olsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?