2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya çok afederain bende öyle olmaya başladım. Dün gece kızımı uyutmaya kalktığımda resmen karnım davul gibiydi.of

Kızlar bu yaşadıklarınız çok normal özellikle gebeliğin ilk döneminde duygu durumları çok değişken olur herşey normale dönecek 12 haftayı atlattıktan sonra gebeliğin 2.trimestırında rahat bi dönem bizi bekliyor olacak inşallah benimde bulantılar hat safhada kusmuyorum ama ekmek zeyrib peynir kivi ve mandalina dışında bir lokma bile birşey yiyemiyorum

gaz konusunu duymadım ama annenin gerginliği ni bebek alıyor onu biliyorum huysuz bir bebek ölüyor hamilelik ve lohusalıkta sakin olmak onemli

Kızlar tansiyon düşüklüğü nasıl oluyor sanki başım dönüyor gibi böyle sersem gibi oluyorum sallanıyorum sanki

Kızlar çok kötü oldum bir anda bulantim başladı. Ve bayilacak gibiyim elim ayağım kesildi. Normal mi bu. Ayakta duramıyorum

O gaz cok normal hatta ileriki aylarda ne kadar arkadasim varsa alttan ustten gidiyordu. Hamile olup da bu sorunu yasamayani duymadim.

Benimde akintim oluyor ama onceki nde de olmuştu normal sanırım . Yinede içine sinmeyen bir durum varsa idrar testiyle ogrenebilirsin
2 kaybim var oncesinde. 8 ay icinde 3. Gebeligim. Guzel oldugu kadar da inanilmaz yorucu bir surec. Insallah normaldir. Tesekkurler:)

Kizlar akinti önemli vajinit antijen ve vajinal kultür verin... cunku erken membran rüptürünün (su kesesinin erken yirtilmasi ) en buyuk sebebi enfeksiyon oluyor. Gebelikte enfeksiyon takibi onemli.
Bir suru yorum yapiyorum kendimce. Iki kesem var benim. Biri bos gorunuyor. Ondan mi geliyor acaba buyumesi durdu mu diye dusunuyorum. Bilmeyip uydurmak bu olsa gerek:)

arkadaşlar daha öncesinde bulantıları öğürmeleri olup da kesilen var mı
lütfen cevapp

Bir suru yorum yapiyorum kendimce. Iki kesem var benim. Biri bos gorunuyor. Ondan mi geliyor acaba buyumesi durdu mu diye dusunuyorum. Bilmeyip uydurmak bu olsa gerek:)
Dr ne zaman cagirdi sizi? Gittiginiz zaman bu akinti durumundan bahsederseniz gelenin keseden mi enfeksiyondan mi yoksa normal bir akinti mi oldugunu arastiracak testler yapar aman ihmal etmeyin.

Dr ne zaman cagirdi sizi? Gittiginiz zaman bu akinti durumundan bahsederseniz gelenin keseden mi enfeksiyondan mi yoksa normal bir akinti mi oldugunu arastiracak testler yapar aman ihmal etmeyin.
Ilk hamileligim dis gebelik digerinde kalp atimi duyulmadi. O yuzden yasadigim sehirde cok bilinen bir hocaya gidiyorum. Cok olumlu biri degil fazla gercekci. Esim de doktor oldugu icin ona teknik dille bir suru ihtimal siraliyor gittigimizde. Az once yazdim kendisine. sorun oldugunu dusunmuyorum dedi devam ederse gel dedi. Biraz rahatladim denebilir yani:/

Bende hic bulantı olmadi kizalar bi sıkınti varmidir ???? bide daha kalp atisi icin gitmedik persembe gidicez insalllah duyariz

34 olsun... kim dolduruyor kafanizi bu safsatayla 34 yas genc bir yas anne olmak icin de gayet ideal... yapmayin allah askina ben de 31 yasindayim ne olmus yani ? 30 lu yaslarda olmanin bir suru avantaji var... bir kere kadinin en guzel yaslari...

Artık okul kariyer derken kadınlar geç evleniyor. Ben de geç evlendim ilk çocuğumu 35 de doğum yaptım şimdi 39 yaşındayım grupta muhtemelen yaş olarak en büyük benim sanırım. Düşünün 40 yani da doğum yapmış olucam. 34 yaş 31 yaş gayet güzel yaşlar bence de

Merhaba kizlar bende sizi takip ediyorum ne zamandır ama sifremi unutmustum giremedim. Benimde sat 17 kasim 2 yasinda bi kizim var allah nasip ederse geçen hafta keseyi gorduk bu cuma da kalp atisi icin gideceğim.bende henuz belirtiler baslamadi sadece cok uykum oluyor gun icinde kizimda da cok olmamisti gerci hepinize hayirli,saglikli hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…