2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar yardım
bulantımın geçmesi normal mi
daha dün gittim doktora her şey normaldi
sakin ol herşey yolundadır ilaç kullanıyorum ondan kesildi diyen arkadaş sen miydin yanlış hatrlamıyorsam öyle ise ilaç etkisini göstermiştir biliyosun psikolijide etkiliyor bu durumlarda ilacı içtikten sonra rahatlamışsındı bu açıdan da bence

Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.

Cnm catlak icin kizimda ben bol bol yag kullandim nebileyim bademmi ararsin kayisimi neler neler bide cok pahali kremler var ama gercekten pahali enazindan benim gucum yetmedi vermek istedemedin okadar parayi en son vazalini duydum ondan cok memnun kaldim ciddi bi etkisi oldu hem ucuz hem cok etkili bide masaji yukari dogru hareketlerle yap ko sarkmayada etkisi oluyo ben oturudum dakikalarca vazalinle yukaribdogru masajbyapardim genelde yatmadan once yapardim annem ve ablama cok cok az catlagim var sarkma hic olmadi 3.aydan sonra basla 4.ay gibide belli olmaya basliyo pitirciklar

Kızlar beni de ekler misiniz listeye :) ayrıca sağlık ocağı konusunu bilmiyordum:/ aslında pek çok şeyi bilmiyorum çünkü hazırlıklı değildim:))) sizlerden öğrenecek çok şeyim var
Hosgeldiin günümüz aynı hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışı duydun mu

Hosgeldiin günümüz aynı hayırlı uğurlu olsun. Kalp atışı duydun mu
Hos buldum:) Evet aynı günlerimiz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı olsun.:)
Hayır daha duymadım. Gecen hafta öğrendim zaten. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Sen duydun mu?

Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular.
Şimdi erken ama 3.ayda kesinlikle kullanın benim karnim baya baya şişti ve z.yagi kullandım bisey olmadı ama bacaklarim da çizikler oldu maalesef oraya da kullansaydim keşke.. omur boyu benle duracaklar çünkü

Merhabalar ben de yeni uyeyim. Sivi renksiz akinti oluyor iki gundur. 2 kez oldu. Bu durumu yasayan var mi acaba?

Yaaa bu tek senden duydum yaz doğumu iyi diye herkes korkutuyor tatilimizde eksik kalsın önemli değil biz zaten tatil yapmıyoruz genelde deniz yakın günübirlik gidiyoruz
Yani ben hiç bunaldığımı hatırlamıyorum belki yaz başı olduğu içindir kışın hamileliği geçirmek daha rahat günler kısa çabuk geçiyor.Doğumumda çok kolay olmuştu inşallah bu sefer de öyle olur.Hepinizin de kolay olur inşallah.

Yok hayır canm henüz bende duymadım. 13 ocakta kısmet olursa gideceğiz. Allah hepimize hayırlı etsin

Merhabalar ben de yeni uyeyim. Sivi renksiz akinti oluyor iki gundur. 2 kez oldu. Bu durumu yasayan var mi acaba?
Benimde akintim oluyor ama onceki nde de olmuştu normal sanırım . Yinede içine sinmeyen bir durum varsa idrar testiyle ogrenebilirsin

aaa çok sevindm canm adı ne ilacın
ben zaten yinede mutfağa girmiyorum bulantımı tetikleyecek şeyleride yapmadım dinlendm ama ilaca dün başladm hemen düzelmesi korkutuyor bir şey olmamıştır inşallah
Ben sabah aldim ilaci öğlen yemegimi yedim şükür etkisini hemen gostermesi normal
Dramamine
Ve
Onzyd 4 mg
Ilaclar bunlar dramamine içtim digeri daha siddetli zamanlarda dedi eczaci

Kizlar akinti önemli vajinit antijen ve vajinal kultür verin... cunku erken membran rüptürünün (su kesesinin erken yirtilmasi ) en buyuk sebebi enfeksiyon oluyor. Gebelikte enfeksiyon takibi onemli.

Ya kızlar ben buaralar çok sinirliyim gerginim umarım bebeğe etkisi olmuyordur inşallah

kızlar yaa bi hafta oldu bebişi göreli
sabah bulantılarım öğürmelerim vardı ama artık yok
sabah iştahsızlığı halsizlik yorgunluk devam ama
bulantı bıçak gibi kesildi endişeleniyorum gitsem mi acaba diyorum
bir de benim de akıntım var ıslak hissediyorum çoğu zaman

Geriliyor um üzülüyorum sonra sol kasigima sancı giriyor pişman oluyorum
Bende cok çabuk sinirleniyorum esimde sen degistigin bu aralar diyor bende cocukta etkilenecek sinirlu olacak diye düşünüyorum inşallah olnaz birde cok gazim var anne gazli olursa çocukta gazli olurmus annem oyle diyor yandim o zaman

Ya kızlar ben buaralar çok sinirliyim gerginim umarım bebeğe etkisi olmuyordur inşallah
Tam da öyle bir andayim. Bazen canıma tak ediyor bunaliyorum boguluyorum. Avazim ciktiginca bağırmak istiyorum. Birde insanlara yaranamamak gerekli ilgi alakayi görmemek var ya beni deli ediyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…