• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar daha erken ama malum doğumlar nasipse yaza denk gelicek daha önce ki doğumu yaza denk gelen varmı nelere dikkat etmeliyiz yada tanıdığıniz olur yazın doğum yapan benim kızım Şubat doğumlu yaz doğumu daha zor diyorlar varmı fikri olan
Ben haziranda doğum yaptım Can'ım. Bir zorluğunu görmedim bence yaz doğumu daha rahat.Doğuma yakın yürüyüş spor falan yapıyorsun dışarda tabi tatil yapamıyorsun o ayrı.

Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular. :KK54:

Kızlar çatlak engellemek için bir şeyler kullanmaya başladınız mı? Erken mi daha? Göbek tam olarak ne zaman çıkmaya başlayacak? Kafamda deli sorular. :KK54:
3 ay birşey sürülmemesi gerekiyor diye duymuştum,ben 3. aydan sonra bebek yağı sürmüştüm çok şükür çatlak olmadı ama bunun genlerlede ilgisi warmısş canm annmdede çatlak yok belki etkiliyordur bilemiyorum

Ben haziranda doğum yaptım Can'ım. Bir zorluğunu görmedim bence yaz doğumu daha rahat.Doğuma yakın yürüyüş spor falan yapıyorsun dışarda tabi tatil yapamıyorsun o ayrı.
Yaaa bu tek senden duydum yaz doğumu iyi diye herkes korkutuyor tatilimizde eksik kalsın önemli değil biz zaten tatil yapmıyoruz genelde deniz yakın günübirlik gidiyoruz

Ben çatlak kremi kullanmayacağım çünkü kizimdan kalan catlaklarim mevcut ayrıca çok ta onensemiyorum

Ilac iyi gelmis olabilir banada bi ilaç verdi yatıştırdı o ilaç midemi çok şükür
aaa çok sevindm canm adı ne ilacın
ben zaten yinede mutfağa girmiyorum bulantımı tetikleyecek şeyleride yapmadım dinlendm ama ilaca dün başladm hemen düzelmesi korkutuyor bir şey olmamıştır inşallah

Ilk 3 ay tutunma donemi oldugu icin oyle soyleniyor. Ilk 3 ay aslinda herkeste dusuk tehlikesi var bebek henuz tam tutunmadigi icin.
evet düşük tehlikesi herkeste var tabi
ama arkadaşa doktor ''düşük tehliken var ondan cinsellik yasak'' dememiş
bende ona karşılık düşük tehlikem yok dedim

Mustela ve bebe yağına başladım, 16. haftada rahim karın boşluğuna doğru genişlemeye başlayacağı için göbek çıkmaya başlayacakmış, şimdi kasık bölgesi çıktı hafifçe benim, oraya sürüyorum, göğüslere, üst bacağa ve kalçaya sürüyorum. Bi etkisi olacağını düşünmüyorum sonuçta genetik bi durum ve karın kaslarının güçlü olmasıyla alakalıymış, benim karın kaslarım muhallebi gibi ama genetik olarak annemde çatlak yok. Hayırlısı :D

eşim ilk hamileliğimde sürekli badem yağı ile masaj yaptı bana, aşırı kilo aldığım halde hiçbir çatlama vs olmadı. etkisi olmuştur diye düşünüyorum çünkü normalde çok meyilli vücudum çatlağa...

Kızlar beni de ekler misiniz listeye :) ayrıca sağlık ocağı konusunu bilmiyordum:/ aslında pek çok şeyi bilmiyorum çünkü hazırlıklı değildim:))) sizlerden öğrenecek çok şeyim var

kızlar yardım
bulantımın geçmesi normal mi
daha dün gittim doktora her şey normaldi

Kızlar beni de ekler misiniz listeye :) ayrıca sağlık ocağı konusunu bilmiyordum:/ aslında pek çok şeyi bilmiyorum çünkü hazırlıklı değildim:))) sizlerden öğrenecek çok şeyim var

Konu sahibine mesaj atmalısın,
İlk mesajda hangi bilgileri mesajla göndermen gerektiği yazıyor.
Konu sahibi de arch2401 arch2401

Back