2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gittim dra keseyi gördü kalp atışı icin 10gun sonra gel dedi
Hayırlı uğurlu olsun insallah kalp atışını da duyarsınız.
Ben devlete gitmek istediğim halde randevu bulamadığımız için ozel e gittik onbeş güne gel dedi bana niye öyle yaptı moralim çok bozuldu şimdi. Herhalde para tirtiklansin diye. Önceki hastanem hiç böyle değildi. Testleri dışarda yaptirirdm. Ki yine öyle yapicm

Canım bende devlete gittim 10gun dedi

ben ilk hamileliğimde önce devlete gitmiştim canm ama hiç düzgün bilgi vermiyorlar kalp atışını bile sesli dinyememiştim hep bn soruyordum iyi mi bir sıkıntı var mı die ve her seferinde farklı dr lar oluyordu aynı kişiye randevu almama rağmen. bu şekilde ikili test zamanına kadar dewam etti randewular doluydu e zamanda geciyordu test için mecbur özele aldım randevu iyiki de almışım dedimm sonra aynı yere dewam ettim,şimdi yine aynı dr la dewam edicem kısmetse. senin dr da belki garanti olsun diye 8. haftada çağırmış olabilir bazen 8.haftada felan duyulabiliyor ya canm ama eski dr dan memnunsan o na git dr önemli bazıları gercekten çok para göz olabiliyorlar

Kalp atışı icin gidecegim gunu bekliyorum insallah duyariz keseyi görmüştü en son doktorum 15 gun sonra gel dedi yani 5 ocakta bakalim insallah duyulur 6+6 haftalik olcaz cunku

Oyle seyler düşünme oğlun ne kadar kiymetliyse oda okadar kıymetli kalbi atiyormus bak tutunmuş sana evet zor olucak ama bu hayatta ne Kolayki Allah kolaylığını verir
Evet Can'ım çok haklısın.İnşaalllah öyle olur.oğlum çok ilgi isteyen bir Bebek ve daha 7 aylık bir de sezeryan olmuştum o da biraz korkutuyor bakalım kaderde ne varsa onu yaşıcaz artık.

Evet hele ki o sesi duyduktan sonra gerçekten insan ne hissedeceğini bilemiyor bundan 3 sene sonra olsa çok Mutlu olurdum ama şimdi oğlum 7 aylık ve ben ona da kıyamıyorum Allah yardım eder İnşaalllah ama zor olacağı kesin

Doğru söylüyorsun Can'ım bende aynı şeyleri kendime söylüyorum ama öyle bir an geliyor ki pes ediyorum hiç böyle hayal etmemiştim oğlumu kreşe verdikten sonra yüksek lisansıma devam edecektim ama nasip işte.

Bu arada destek veren herkese teşekkür ediyorum.Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mis kokulularınızı güzel bir doğumla kucağınıza alırsınız.Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler..

İnşallah canım herşey istediğin gibi kolay ve güzel geçer...

Slm hanimlar bende sabah 4 tup kan verdim ve tam idrar tahlili verdim ne icin bilmiyorum gecen hafta ozele gittim 5 haftalik dedi bugun devlet hastanesi 5 haftalik gordu kafam iyice karisti 20 gunsonra kendi doktoruma gidecegim kizimin dokrtoruna ve degismeyecegim boyle hersey corba oldu kalp atisinida o zaman duyarim insallah

Uzak bir hastaneye geçmiş dr um da o yüzden ondan vazgeçtik. Bi kez daha gidip bakicam duruma insallah canm zaman ne gösterecek bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…