2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İyiyim ben de teşekkür ederim. Evdeyim ben okullar tatil
ohhh ne güzel keyfini çıkar benim gibi bu havada işe gitmek zorunda kalanlarında Allah yardımcısı olsunn
ne güzel 10. haftandasın herşeyini görüp duymuşsundur bebeğinin darısı bize olsun

ohhh ne güzel keyfini çıkar benim gibi bu havada işe gitmek zorunda kalanlarında Allah yardımcısı olsunn
ne güzel 10. haftandasın herşeyini görüp duymuşsundur bebeğinin darısı bize olsun

Amiin, Allah dışarıda olan tüm canlıların yardımcısı olsun.
Evet çok şükür 10. haftaya gelebildik. Ben çok çok erken öğrendiğim için aylardır hamileliğimin farkındayım resmen Bu yüzden yavaş geçiyor bana göre günler.
7+3'te duyduk kalp atışlarını
Darısı başınıza hayırlısıyla inşallah

amin canımm, bende günüm geçmeden test yaptım üç gün kala çok net gördüm çift çizgiyi oğlumda bir hafta önceden görmüştüm aynı şekilde ama bu sefer gitmek için bekliyorum bakalım kısmetse yarın bende görürüm kesemizi aynen erken öğrenmek bir anlamda günlerin geçmemesine sebep oluyor ama diğer türlüde acaba hamile kalabildik mi diye günler geçmiyor adet gününe kadar yanii her türlüü bu günler gçmek bilmiyorr

Keseyi görürsün bence de artık inşallah.

Bal yiyeyim ya hakikaten
Nerede yaşıyorsun, yaş kaç, iş güç? İkinci çocuğun sanırım kısmetse.
Benim ilk olacak inşallah
ye tabii evet kısmetse ikinci bebeğim olucak 20 aylık bir oğlum var32 yaşındayım yani martta 32 olucam hala 31 sayılırımmuhasebeciyim istanbul da yaşıyorum, peki sen canım? senin bebeğin burda olan olmayan ve tüm herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhh

Amiiiin...
Ben 24 yaşındayım, öğretmenim, Konya'da yaşıyorum.

GÜNAYDINLAR İSTANBULDA KARLI HAVA AKŞAMA HERYER BEMBEYAZ :)
günaydınn, evet bakalım akşama kadar nolcak İstanbul un havası bir tuhaf kaç gündür alarm weriyolar ama tutmadı tam olarak,elektriklerin kesilmesi dün tam bir işkenceydi ve şimdide suların kesileceği haberlerini yapıyorlarr

AYNEN YA DÜN DOĞALGAZLARIDA KESTİLER ÜŞÜMEK AYRI ELEKTRK YOK MAHVOLDUM ÜŞÜMEKTEN ŞUAN YANLARIM AĞRIYO

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum
Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…