2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yardimcn olsun canm. Çok zor ilk dönemler yaa

Cnm bendede bas agrisi cok var ve halsizlik bunlarda olmasa hamile degilim sanki
Maşallah canm maşallah başka belirtide olmasın insallah. Yoksa çok eziyet gibi oluyor. Günler geçsin diye dua ederdim. Bebeği hissetmeye başlayınca hamileliği yaşarsın tam anlamiula

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum
Bende ayni durumdayim bir kalp durmasi ile bebek aldirdim bundada korkuyorum iki haftaya randevu aldik duyarmiyim diye endisem var migdem agriyordu simdi agrimiyor basim agriyor halsizim bunlarda olmasa bilemiyorum

Maşallah canm maşallah başka belirtide olmasın insallah. Yoksa çok eziyet gibi oluyor. Günler geçsin diye dua ederdim. Bebeği hissetmeye başlayınca hamileliği yaşarsın tam anlamiula
İnşallah cnm vitamin kullanıyordum o migde bulantisi yapiyordu birak dedi doktor iyim cok şükür darisi sana cnm gecer inşallah

Ciddi şekilde hayat kalitesi düştü sürekli yatmak istiyorum az önce bi kahve içtim ondan yarım saat sonra biraz bi şeyler yiyebildim aç kalınca da bulantı artıyor
Aynen uykum var hep hic keyfim yok esimde kızıyor bir gül yorgun olma diyor ama elimde degil

Kızlar bende ayın 27 sinde yaptırdım beta >10000 çıktı bende haftaya 6+4 gibi doktora gitmeyi planlıyorum benimde bulantılarım başlafı ve inanılmaz halsizim canım hiçbirşey yemek istemiyor

Kızlar yarın doktora gidiyim.diyorum kalp atışı için doktor iki hafta sonra gel dedi ama bir haftası geçti anca duyabilirmiyizki 6+3 olucak

6+ 6 da duydum ben ama günüyle uyumluydu
sen de duyabilirsin sanki ama günü geriden geliyorsa duyamazsan stres mi yaparsın ki

arkadaşlar yazdığınız şeyleri halsizlik keyifsizlik mide yanması başağrısı ben de yaşıyorum
kızıma da kıyamıyorum oynamak istiyor benimle
dün gecede kötü rüyalar da gördüm zor geçti günüm
ilk dönemler hayırlısıyla geçsin vücudumuz bu hormonlara çabuk alışşsın inşlh

Kzlar bende bugun gittim cok az duyduk kucuk dedi vajinadan istersen bakalm yada bi kac sonra gel ama bn duyuyorm dedi bnde pazartezi geliriz muayene istemedim

Ay hadi hayırlısı olssuun.İnsallah güzel haberler alirsin

Hayirli haberlerle donersin insallahh canim

naptınız acaba duyabildinmi canım?

Ay evet Miranda yazmamış bende merak ettim

Kızlar merakta bıraktım sizi hakkınızı helal edin şükürler olsun Rabbime duyduk minisimin kalp atışlarını darısı tüm bekleyen arkadaslara

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum

Cnm cok iyi anliyorum seni bendede var o korku oncekini kaybettigim icin suan gitmek bile istemiyorum bazen ya kotu sey duyarsam diye ya atmiyo kalbi derse diye bivyandan gidip iyi oldugunu duymak istiyorum dun gece yattim aklima geldi don allah don yatakta oyle zor uykuya gectimki
Ne deyim rabbim korktugumuza ugratmasin cnm insallah

Kızlar aranızda dış gebelik yasayn var mi. Benim çok fazla ağrım var ya. Kanama yok ama ağrım var. Hatta su an komple belimi mahveden bir ağrı var. Moralim çok bozuk yarın olsada bir iyi şey duysam diye dua ediyorum

Sağol canım pazartesi günü gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…