2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm
Senin beta benden düşük çıkmıştı galiba degil mi. Yanlış mi hatrliyorm. Ben bugün saglikocagina gittim de beta bçg 1235 için 6 haftalık görünüyor ama sata göre 5 i yeni bitirdin diyor. Keseyi görünce anlasilirmis durumun ne olduğu

Bende solda hissediyorum kizimda hissetmemistim sen hissettinmi

Ya her gün iki üç damla pembe akıntı oluyor korkuyorum.
Bir de ben sürekli uyuyorum kızlar, bugün az daha derste uyuyacaktim.Sabahları mide bulantısı var.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Evet canım beta düşüktü 26sinda 300 küsürdü. Dün baktık 1096 bugün doktora gittim 1500 üzeri oldu demekki göründüğüne göre. Sıkışık şekilde gelsen karından daha net görebilirdik dedi. Haftaya gittiğimde 6+2 olacak kalp atışını görebilir miyiz bilmiyorum. Sen ne yaptın gittin mi doktora?

Bende çarşamba gidicem nasipse sata göre 7+2 olucaz kesin duyarım sanırım kalp atislarini gerçi usg bir hafta geri göstermişti geçen gittigimde

Yarına randevu aldım insallah canm öğlen. Bakalım ne durumdayiz

Kızlar Merhaba bas ağrısından duramıyorum Türk Kahvesi içinde geçiyor biraz onu da günde 2 tanede fazla icmemeye çalışıyorum inşallah kısa zamanda geçer bu halsizlik baş ağrısı bulantı yanma eksime

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum
Allaha emanetler onlar artık. endişelenmeyin içinizi ferah tutun. En güvenilir yerdeler onlar.

Kızlar benim çok ağrım oluyor. Özellikle öğleden sonra ve ayaktayken yürürken artıyor. Resmen bacagimla bedenimin birlestigi yer ağrıyor. Rahime doğru bir ağrı. Korkuyorum bende. Yarın keseyi gidipte rahatlarım İnsallah biraz. Çocukta var sürekli yat uzan olmuyor ki. Atlatsaydik su dönemi sağ selamet

Cnm bendede bas agrisi cok var ve halsizlik bunlarda olmasa hamile degilim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…