• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydinn kızlar ya sanki birden ağrılarım kesildi çok korkuyorum sizde de var mi böyle bir durum..
Canim surekli agrili gecicek diye bir sey yok baslarda bnmde kasiklarda fln agrilarim vardi ama artik kesildi gunlerimiz hemen hemen yakin bence artik agrilar yavas yavas kesilmesi lazim icini ferah tut ama cok bi anormallik hisediyorsan bi druna danis

İzmir e bile kar yagmis... bu istanbul un havasindan midir neyindendir iyice pis bir sehir oldu :( soyle bir kar yağsa da hava yumuşasa mikroplar ölse gozumuz gonlumuz şenlense...

Kızlar selamlar,

İstanbul'da fırtınalı, uğultulu bi güne uyandık :)

Bu aralar ruh haliniz nasıl kızlar? Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Hatta eşime arada huysuzluk yapıyorum falan. Sizde de var mı böyle bir durum? Hormonlardan mı acaba?
Bende halsizlik icimden bisey yapasm gelmiyor sadce uzanaym diyorum bide huyszluk

korkma canım herşey yolundadır belki hamileliğin rahat geçicektir öyle düşün olmadı dr a bir git için rahatlasın
İnşallah öyledirrr..
Canim surekli agrili gecicek diye bir sey yok baslarda bnmde kasiklarda fln agrilarim vardi ama artik kesildi gunlerimiz hemen hemen yakin bence artik agrilar yavas yavas kesilmesi lazim icini ferah tut ama cok bi anormallik hisediyorsan bi druna danis
Aa evet 1 gün var aramızda ya kalp durmasindan korkuyorum nedense içimde hep öyle bir korku var...

Evet evet benim 2. Bebegim nasipse aralik 14 de 1. Yasini dolduracak sizlerdeki agri lar bende de var dogumlarim sezeryan ve emziriyorum ve 38 yasindayim ve dogum kilolarimla mutluydum nasil olucak bilmiyorum tirsiyorum ama rabbim nasip etmisde oluyor hersey Ben de troid yetmezligi var ilac kullaniyordum ve kansizdim duzenli adet gormuyorum olmuyordu hicbirsey sandim ama oldu saglicakla kucaklamayi nasip etsin rabbim herkeze
Amin canim benimde bobrek rahatsizligim var 32 yasindayim sezaryan bnmde dogumum mecburiyetten 37. Haftada oldu Allah yardimcimiz olsun kizlarr

Kızlar selamlar,

İstanbul'da fırtınalı, uğultulu bi güne uyandık :)

Bu aralar ruh haliniz nasıl kızlar? Ben kendimi biraz gergin hissediyorum. Hatta eşime arada huysuzluk yapıyorum falan. Sizde de var mı böyle bir durum? Hormonlardan mı acaba?
Aynenn canm kesinlikle hormonlar hawada etkiliyorr bu psikoloji fenaa bisey herseyden etkileniyoruzz

çok iyi anlıyorum canım seni bir çoğu böyle maalesef bu erkeklerin halden anlamıyorlar:mad: bitkinliğin bence hem hamilelik hemde emzirdiğin için çünkü aynı sıkıntı bendede var bir yandan bebeğini bütümeye çalışıyor vücut bir yandan süt üretimi devam ediyor bide gün içinde yaptığımız koşuşturmacalar normal yanii benim belime vuruyor agrı bazende kalçama kalça agrısı 7.aydan sonra olmuştu benm ama bu sefer erken basladı bunlar vıtamın eksikliğnden sanırım kendimize bakabildiğimiz kadar iyi bakmaktan başka çare yok canım :super:
Aynen canm ya. Allah yardımcınız olsun. Şimdilik bende vitamin eksikliği görülmüyor canm. Ama yinede dediğin gibi emzirme ve gebelik bazen mahvediyor. Ama kizim emzirme yi birakicak diye de üzülüyorum. Çok güzel birşey çünkü. Allahtan bir tane daha geliyor o histen mahrum kalmicam .tabi kızımın bu kadar çabuk buyumus olmasi da zor geliyor

Valla bende görüldüğü üzere aşırı karmaşık haldeym. Bir iyi bir kotu bir ağlayan bir gergin. Bazen minnacık şeyde bile kızıma çok tepki verdiğim oluyor malesef . Kızımın da iki yaş sendromu zamanları malum. O da durduk yere ağlıyor. Oturup birlikte ağlıyoruz

Aynen canm ya. Allah yardımcınız olsun. Şimdilik bende vitamin eksikliği görülmüyor canm. Ama yinede dediğin gibi emzirme ve gebelik bazen mahvediyor. Ama kizim emzirme yi birakicak diye de üzülüyorum. Çok güzel birşey çünkü. Allahtan bir tane daha geliyor o histen mahrum kalmicam .tabi kızımın bu kadar çabuk buyumus olmasi da zor geliyor
Ayni dusunceler bendede var cnm cok uzuluyorum haksizlik mi yaptim acaba diye ama cok sukur ki buyuduler meme artik karin doyurmak icin degil cerez gibi miniklere faydasi hala tartisilmaz tabiki sutun.Fakat nasiplerinde ne kadar warsa o kadar daha faydalanicaklar darisi tum hamilelere insallah emzirmek anlatilmaz yasanir olaylardan biri Allah hepimize bol sutler versin insallah dogacak bebeklerimizide emzirebilelim...

Ayni dusunceler bendede var cnm cok uzuluyorum haksizlik mi yaptim acaba diye ama cok sukur ki buyuduler meme artik karin doyurmak icin degil cerez gibi miniklere faydasi hala tartisilmaz tabiki sutun.Fakat nasiplerinde ne kadar warsa o kadar daha faydalanicaklar darisi tum hamilelere insallah emzirmek anlatilmaz yasanir olaylardan biri Allah hepimize bol sutler versin insallah dogacak bebeklerimizide emzirebilelim...
Amiinn canm. Rabbim hayırlısıyla bu zor süreçleri geçirmeyi nasip etsin

Ben gittim bugün doktor kontrolüne ilk kontrolümüz oldu. Karından belli belirsiz vajinal yolda daha belirgin gördük ama kese daha küçük. Normal gayet dedi haftaya cuma yine bakarız dedi bakalım şu An içim daha rahat.

Evet kızlar gebeliginiz nasil gidiyor
Yorucu... aşırı bitkinlik harici bir belirtin yok. Tabi sürekli usume hariç. Kasigimin resmen sağ tarafına yerleştiğini hissediyorum. Başka bir ağrı mi bilmem ama öğleden sonra ağrım başlıyor. Yatana kadar beni benden alıyor. Allah sağlıkla günlerimizi tamamlatsin

Back