2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:

Gözün aydın, nihayet sağlıkla kavuştun oğluna :) allah analı babalı büyütsün :))

Kızlar merhaba herkese,

Doğurdum ama gelemedim evime henüz :)
Ekin hanım 2930 gr doğdu ve tek bildiğim bu :)) sanki devlet sırrı boyu, baş ölçüsü vs.
Söylemiyorlar şaşkınlar.

Heyecan, açlık ve anestezinin etkisi ile 3 saat durmadan titredim :KK70:

Ekin dün gece küvezdeydi, sabah geldi yanımıza.

Iyiyiz şimdilik çok şükür.

Tekrar yazacağım :)

Ben yarin sabah 8.30 da sezeryan olcam hakkınızı helal edin bol dua edin kolay ttoparlaniyim ayaklaniyim hemen kızlar yarın yazarım inşallah kendinize iyi bakin şimdilik hoscakalin
Allah yardimcin olsun kolaycacik iyiles insallah bebegini hayirla al kucagina evdeki kuzuya cabuk don

Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü :110:
Sıcak sıcak suyun aktigini hissediyor mussunuz canım bugün görümce më sordum aynı soruyu böyle söyledi

Agrilar duzenli aralikla mi oluyor canim? Acilman baslamis olabilir...
Yok canım geçti gibi o batma hissi. Beldeki ağrı var biraz, kaç gündür vardı. Bir de o adet ağrısı gibi ağrım var. Yalnız bebiş maaşallah çok hareketli. Ayaklarıyla kaburgama vurup duruyor. Benim zaten açılmam başlamış cuma çatı muayenesi oldum doktor söyledi miktar söylemese de

Sıcak sıcak suyun aktigini hissediyor mussunuz canım bugün görümce më sordum aynı soruyu böyle söyledi
Canım ben fark edemedim ıslak mı değil mi çünkü bacağımın arkasından gelince ter diye düşündüm hatta eşime dedim ne kadar sıcak hava bacağımdan su akıyor diye Sonradan olabileceği dank etti. Ilık oluyormuş ama değil mi?

Cnm benimde bayramdan hemen önce ki cuma geldi suyum. Bi el büyüklüğü kadar alan ıslanmısti. Şortum vardı . Doktora sordum . Devamı gelmezse o kadarı sorun olmaz dedi. Sonraki salı kontrolüm vardı suyumda gayet iyi çıktı
Ben de bekliyorum ayakta dolanıyorum canım ama başka gelmedi ıslaklık. O yüzden hastaneye de gitmedim inşallah zarar vermem bebişime. Annem de ebe gerçi, o da ped koy dedi hemen koydum ama başka gelmediği için yapacak bir şey de yok şu an. Sadece bebek maşallah pek hareketlendi bugün

Camasirinin orta kismi islaksa belki biraz suyun gelmistir. Ama sicaklardan benimde bacagimdan asagi ter akiyor bazen. Suyun gelmesi fazlaca olur. Bardaktan bosaltir gibi.

Ben de kagit havlu koyuyorum yoksa dedigin gibi terden dolayi bacaklar islaniyor kafam karismasin diye ...

Kızlar merhaba herkese,

Doğurdum ama gelemedim evime henüz :)
Ekin hanım 2930 gr doğdu ve tek bildiğim bu :)) sanki devlet sırrı boyu, baş ölçüsü vs.
Söylemiyorlar şaşkınlar.

Heyecan, açlık ve anestezinin etkisi ile 3 saat durmadan titredim :KK70:

Ekin dün gece küvezdeydi, sabah geldi yanımıza.

Iyiyiz şimdilik çok şükür.

Tekrar yazacağım :)

Gozunuz aydin minik Ekin hosgeldi saglikla buyusun:)

Ben de kagit havlu koyuyorum yoksa dedigin gibi terden dolayi bacaklar islaniyor kafam karismasin diye ...

Benim suyumu dogum oncesi patlattilar. Eger kendiliginden gelen de ayni miktarsa hic endiselenmeyin oyle kagit havluluk bisey degil bildigin kovayla su dokuluyo sanki

Aman ağlama sen üzme kendini boşver gül geç ; ) ben şimdiden başladım ağlamaya :'(
Sen de ağlama tatlım benim gibi takıl kara kara düşünüyordum ne giyecem istediğim zaman uzanamicam diye diye şu anda :rolleyes:böyle oldum sen de gül geç kendinden fazla kimse değerli değil yardım etsinler madem geliyorlar gem de yatiya misafir gibi davranma sfn de onlara

Ben yarin sabah 8.30 da sezeryan olcam hakkınızı helal edin bol dua edin kolay ttoparlaniyim ayaklaniyim hemen kızlar yarın yazarım inşallah kendinize iyi bakin şimdilik hoscakalin
Bacim allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah bu gece uyumaya calis yarın artık 2 çocuk anası olacaksın işin zor :) pasamizida opersin bizim yerimize de bizi haberdar etmeyi unutma

Kizlar Nisan gelmesi tam olarak nasil birsey??? Ben az evvel camasirimda kahverengi sumuksu koyu kivamda bi akinti buldum. Cok degil bi tatli kasigi belki biraz daha fazla. Akintin pek olmuyordu olirsa da normal ve seffafti. Dun nst ye girdim normaldi. Dun birde Cati muaynesi yapti doktorum aradim ondan olmaz olsa ayni gun olur dedi. Nisan mi degil mi nerden bilicem ben doktorum da cok rahat oladabilir olmayadabilir dio... yani cok heycanliyim bi akil verin kizlar.... normalde agustos annelerine yaziyorum ama henuz pek dogum yok oralarda... sizler daha tecrubelisiniz ...
Açık Pembe diye okumuştum nişanı bilemedim tatlım

Back