2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü :110:

Canim eczanelerde amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler var onlardan alıp kontrol et bence çünkü haftan baya ileri olduğu için zaten çok aşırı fazla suyun yoktur diye düşünüyorum..

Biz kavuştuk çok şükür Allah'ıma :nazar::dua: darısı kavuşmak isteyen diğer annelere.3500 kilo 51 cm :nazar:

Hayırlı olsun kuzum
Gözünüz aydın
Bir ömür sağlıklı musmutlu olun inşaallah
Tez vakitte alışın birbirinize
Huzurlu olun inşaallah

insanbuL insanbuL matsiyahoje matsiyahoje kızlar geldım kontrolden braxton Hicks kasılmalarımıs sıkıntı yok dedi hersey yolunda boyunuz 47 cm kılomuz 2660 olmuş

Hay maşaallah annesi çok güzel kilosu boyu

Yalancı kasılmalar maalesef

Çok şükür iyiymişsiniz

Canim eczanelerde amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler var onlardan alıp kontrol et bence çünkü haftan baya ileri olduğu için zaten çok aşırı fazla suyun yoktur diye düşünüyorum..
Doktor suyuma geçen cuma gayet iyi demişti canım ama haliyle azalmıştır tabi. Dediğin gibi. Bir de ağrı girdi şu an iyice. Resmen acıyor. Normal ped koydum ama herhangi bir başka ıslaklık yok şu an için

Doktor suyuma geçen cuma gayet iyi demişti canım ama haliyle azalmıştır tabi. Dediğin gibi. Bir de ağrı girdi şu an iyice. Resmen acıyor. Normal ped koydum ama herhangi bir başka ıslaklık yok şu an için

Bebegin hareketleri ne durumda?

Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü :110:
Camasirinin orta kismi islaksa belki biraz suyun gelmistir. Ama sicaklardan benimde bacagimdan asagi ter akiyor bazen. Suyun gelmesi fazlaca olur. Bardaktan bosaltir gibi.

Annisler bebekler doyuyor mu doymuyor mu panigine kapilmayin. Suan bebeklerin midesi minicik. Yavas yavas emer cenesi yorulur birakir,sık emer. Bu doymadigi anlamina gelmez. Hemen mama vereyim demeyin bence. Zaten findik kadar mideleri var. emdikten sonra gogsunuzu sıkın halen sut geliyorsa sorun yok doyuyor ve birakiyordur. İlk 10 gunden sonra sarilik riski de kalkiyor bildigim kadariyla.mamayı da zorunlu ihtiyac haline getirmeyin bence.
Benimkinin kafası doğumda zorlanmışlar biraz şimdi bi tarafından su toplamış gibi hafif şiş.o dağılırken sarılık olma riski var hafif mama ver dedi dr. Ama mamayı almıyo her ağladığında hatta ağlamasada uyandırıp emziriyorm doyuyo demek ki mamayı almıyo. Ama yinede sarılık olur die korkyrm. Inş doyuyodur

Hayırlı olsun kuzum
Gözünüz aydın
Bir ömür sağlıklı musmutlu olun inşaallah
Tez vakitte alışın birbirinize
Huzurlu olun inşaallah

Hay maşaallah annesi çok güzel kilosu boyu

Yalancı kasılmalar maalesef

Çok şükür iyiymişsiniz
Cok sukur canım benim cok tesekkur ederız teyzesi ıcım rahatladı

@Nurmuratkf canım belki arada kaçırırım unuturum yazamam şimdiden yazayım yarın inşallah selametle alırsın meleğini kucağına güzel haberlerini görelim okuyalım burdan dualarım seninle meleğinle.. :KK200:
Sağ ol canım benim Rabbim gani gani razı olsun kendimi iyi hissettiğimde yazarım muhakkak :) sen nasıl oldun peki?

Back