2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Camasirinin orta kismi islaksa belki biraz suyun gelmistir. Ama sicaklardan benimde bacagimdan asagi ter akiyor bazen. Suyun gelmesi fazlaca olur. Bardaktan bosaltir gibi.
Yok canım bu o kadar fazla değildi sanki. Çamaşırımın ağ kısmı arkaya kadar ıslak gibiydi. Birden de ayaklarım üşüdü yere çok bastım herhalde diye düşündüm sonra acaba mı dedim..

Aynen öyle olurdu canım ha şimdi ha yarım derken kaç gündür bizdeler iki lafın arasında söylüyorum daha doğuma çok var bayramdan sonra gelecek kızım diyordum da anlamadilar :21::21::rolleyes::KK70:benim kafa bazen rahat bazen cildirmak üzere bazende ağlayacak halime gülüyorum
Aman ağlama sen üzme kendini boşver gül geç ; ) ben şimdiden başladım ağlamaya :'(

tecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki

Hareketli gayet canım. Ama o su gelmesinden şüphelendikten sonra bel ağrım arttı ve biraz vajina kısmımda acıma oldu bebeğin hareketinden dolayı.

Agrilar duzenli aralikla mi oluyor canim? Acilman baslamis olabilir...

Cok mu dikisin var canim? Benim dosardan 4 dikisim var.icerden fazla var ama yirtilmam cok olmus.dogumdan hemen sonra igne yaptilar agri kesici.onun disinda almadim baska gerek duymadim.belki dikisin coksa ondan olabilir
İçerde ne kadar var bilmiyorum ama makata doğru 4 tane var gibi saydım çok ağrıyor oturamıyorum

Benim son doktor kontrolum doğumdan önceki gün olmuştu ve bebiş ertesi gun gramı gramına aynı kiloda doğdu çok şaşırdım :)
1200 gerçekten çokmuş. En fazla 300 -500 oynar diye tahmin ediyordum ben.

tecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki

Kizlar Nisan gelmesi tam olarak nasil birsey??? Ben az evvel camasirimda kahverengi sumuksu koyu kivamda bi akinti buldum. Cok degil bi tatli kasigi belki biraz daha fazla. Akintin pek olmuyordu olirsa da normal ve seffafti. Dun nst ye girdim normaldi. Dun birde Cati muaynesi yapti doktorum aradim ondan olmaz olsa ayni gun olur dedi. Nisan mi degil mi nerden bilicem ben doktorum da cok rahat oladabilir olmayadabilir dio... yani cok heycanliyim bi akil verin kizlar.... normalde agustos annelerine yaziyorum ama henuz pek dogum yok oralarda... sizler daha tecrubelisiniz ...

Benim oglum cok kilolu teyzesi. En son 36.hafta kontrolunde 3,400 kg idi. beni korkutuyor doğumu. O yuzden bi an once dogsun istiyorum. Bacaklarim yururken kitleniyor boşa cıkıyor yere düşürüyor beni. Disari cikmaya cekinir oldum yine de yuruyus yapiyorum dogsun diye. Ama hic bir belirtim yok. Yoksa günü geçse umursamazdim... Bu gidişle cok kilo alirsa sezaryenle alabilirler herhalde.

Ogggg o zaman haklısın tabii . Benimki 37+2 de 3300 51 cm di. Yarın sabah kontrölümüz var 3600 olmuştur muhtemelen. Hemen hafta 300 gr aldı bu haftada böyle almıştır. Ne zaman doğum iznine ayrıldım bebek kilo almaya başladı bi öncekinde ise gidip geliyordum eve gelip yapilacaklari da akşam yapıyordum . Ne besleyebildim ne dinlenebildim. O zaman 23 günde 400 gr alabilmiş ti .benim kiloda hiç artmamisti. Doktor kızmıştı hiç beslenmemissin diye. Gerçekten dinlenmek çok etkili oluyor. Dinlendiğim ilk hafta 300 gr aldı . Gerçi 32. Haftada izne ayrilsaydim bu seferde çok kilo aldı derdine düşecektim ;) neyse Rabbim ne eylerse güzel eyler. Bizim için en hayırlısıni nasip eder inşallah

Benim son doktor kontrolum doğumdan önceki gün olmuştu ve bebiş ertesi gun gramı gramına aynı kiloda doğdu çok şaşırdım :)
1200 gerçekten çokmuş. En fazla 300 -500 oynar diye tahmin ediyordum ben.
evet canım öle olmuş insanda şşaşırıyo acaba benimmi ki bebek der insan dimii :D

Hareketli gayet canım. Ama o su gelmesinden şüphelendikten sonra bel ağrım arttı ve biraz vajina kısmımda acıma oldu bebeğin hareketinden dolayı.

Cnm benimde bayramdan hemen önce ki cuma geldi suyum. Bi el büyüklüğü kadar alan ıslanmısti. Şortum vardı . Doktora sordum . Devamı gelmezse o kadarı sorun olmaz dedi. Sonraki salı kontrolüm vardı suyumda gayet iyi çıktı

Selamlar. Bebisim yerinde durmadığı icin takip edemiyorum dogum yapan varsa Allah anali babali buyutsun insallah :) Dogum hikayemi anlatacaktim günler geçti.
Gectigimiz carsamba sabahi cok yogun sanciyla uyandim. 5 dkda bir 30 sn sancilar gelip gittti. Aksama kadar dayandim aksam acile gittim acilman 2 cm,37.haftadasin daha niye geldin git suyun gelince gel dediler. O sekilde dondum. Gece dayanamayip tekrar gittim bildigin azari yiyip dondum tekrar. Ertesi gun 2de tip fakultesine gittim aglayarak. Acilman 2 cm ama bebek kanala girmis kisa zamanda dogurursun dedi doktor. 2 saat icinde sancilarim cok artti ve 9 cm oldu acilmam. Hemen suyumu patlatip dogumhaneye aldilar. Dogum yaptiran doktor asistandi yaninda bi ebe ve intorn. Dogum 45 dakika surdu yaklasik. Bebegimin saclari gozukuyo ama gerisi gelmiyodu. Zor bi dogum oldu. Cok fazla yirtik ve kesik oldu. Bebegim dogdugunda doktorlar cok endiseliydi cunku cok uzun sure kafasi icerde kalmisti. Ebe hemen masaya aldi agla yavrum diye bagiriyo ben uzaktan izliyorum noldugunu anlayamadim bile. Canim yavrum agladi cok sukur ben de onla birlikte agladim o an cok guzeldi. Sonra dikislerime basladilar 3 saat surdu. Ebe bebegimi getirip bakmak istermisin dedi. Cok guzeldi. Kucagima vermediler. 3 saat sonra gittim kucagima aldim emzirmaye calistim acemice. Acisi filan umrunda degil sonra hersey bos. O minigin masumlugu guzelligi cok farkli. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:)

Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo

Başınız sağolsun, Allah sizlere sağlıkla güzel ömürler versin

Back