2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen de ağlama tatlım benim gibi takıl kara kara düşünüyordum ne giyecem istediğim zaman uzanamicam diye diye şu anda :rolleyes:böyle oldum sen de gül geç kendinden fazla kimse değerli değil yardım etsinler madem geliyorlar gem de yatiya misafir gibi davranma sfn de onlara
Eşim almaya gitti otogara bacaklarım kütük gibi zaten yürürken 5dk mutfağa varıyor karnımi doyurdum ben eşime dicem hazırla masayı yiyin kolum kaldıracak halim yok ve bugün burası çok sıcak ve Klima salonda :'( şimdi yatıyorum ama birazdan napicam

tecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki
Artı eksi 500 olarak düşünülebilir canım benim 3 kg anca dogar demişti hemen doğumdan önce 3.480doğdu sonuçta kemik ağırlığını olcemez sadece bas ve göbek çevresi olcuyorlar boy da net sonuç vermez hiçbir zaman kıvrık duran bebeğin hiçbir şeyi net olmayabilir ya zaten 4 kg da dogar deseler şişlik iniyor ufacık oluyor bebekler. Arkadasinin bayağı fark olmuş çok kötü makinesi demek kI

Kızlar merhaba herkese,

Doğurdum ama gelemedim evime henüz :)
Ekin hanım 2930 gr doğdu ve tek bildiğim bu :)) sanki devlet sırrı boyu, baş ölçüsü vs.
Söylemiyorlar şaşkınlar.

Heyecan, açlık ve anestezinin etkisi ile 3 saat durmadan titredim :KK70:

Ekin dün gece küvezdeydi, sabah geldi yanımıza.

Iyiyiz şimdilik çok şükür.

Tekrar yazacağım :)
Oy minik gelmiş gözün aydın canım allah anali babali büyütsün inşallah detayları isteriz :) cook öptüm sizi

Kızlar merhaba herkese,

Ekin hanım 2930 gr doğdu ve tek bildiğim bu :)) sanki devlet sırrı boyu, baş ölçüsü vs.
Söylemiyorlar şaşkınlar.

Gözün aydın canım normal doğum mu yaptın son durumunuz nasıl sütün geliyordu rahat emzitebiliyorsundur umarım

Canım ben fark edemedim ıslak mı değil mi çünkü bacağımın arkasından gelince ter diye düşündüm hatta eşime dedim ne kadar sıcak hava bacağımdan su akıyor diye Sonradan olabileceği dank etti. Ilık oluyormuş ama değil mi?
Evet canım ılık oluyormuş

Ben yarin sabah 8.30 da sezeryan olcam hakkınızı helal edin bol dua edin kolay ttoparlaniyim ayaklaniyim hemen kızlar yarın yazarım inşallah kendinize iyi bakin şimdilik hoscakalin
Dualarımız sizinle ❤ inşallah kolaycacık alırsın miniğini kucağına hemencecik te ayaklanırsın canım:)

Eşim almaya gitti otogara bacaklarım kütük gibi zaten yürürken 5dk mutfağa varıyor karnımi doyurdum ben eşime dicem hazırla masayı yiyin kolum kaldıracak halim yok ve bugün burası çok sıcak ve Klima salonda :'( şimdi yatıyorum ama birazdan napicam
Söyle bayan olana bacağını göster gerekirse hiç iyi değilim de yatak odanizda klima yok mu kalkamiyorsan kalkma birsey yapma eşin hazırlayın tabi misafirler sana yardimci olsun madem bu durumda gelecek yakınlık hissediyor lar kendilerini sen de ona göre davran istesende yapamayacağını şeyleri sağlık açısından zaten yapamazsın zorlama kendini

Dogumdan sonra disari cikan var mi bazen cok bunaliyorum ama dikislerim agriyo bebek emiyo kiyafetlerim sut icinde daha cikmak icin erkenmis gibi geliyo cesaret edemiyorum

Kızlar merhaba herkese,

Söylemiyorlar şaşkınlar.

Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin.

Söyle bayan olana bacağını göster gerekirse hiç iyi değilim de yatak odanizda klima yok mu kalkamiyorsan kalkma birsey yapma eşin hazırlayın tabi misafirler sana yardimci olsun madem bu durumda gelecek yakınlık hissediyor lar kendilerini sen de ona göre davran istesende yapamayacağını şeyleri sağlık açısından zaten yapamazsın zorlama kendini
Geldiler yardım etti kadın baya masayı kurduk onlar yiyo ben salonda uzanıyorum şimdi sanırım böyle de devam edicem :D

Kızlar merhaba herkese,

Söylemiyorlar şaşkınlar.

Ayyyy hayırlı olsun.güle güle büyüsün edin hanım. Çok şükür ya. Allah hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin :anne::anne:

Back