2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
An
Ben yarin sabah 8.30 da sezeryan olcam hakkınızı helal edin bol dua edin kolay ttoparlaniyim ayaklaniyim hemen kızlar yarın yazarım inşallah kendinize iyi bakin şimdilik hoscakalin
Anaaam sen demi kızzz.hadi bakalım hayırlısıyla doğur gel hayırlı haberlerini beklyrz.

Kızlar hepinize hayırlı geceler, normal doğum yapan arkadaşlarım dikişleriniz kaç günde iyileşti. 2.doğumum ama bugün 5 günümüz doluyor ve dikişlerim hala çok ağrıyor hiç iyileşecek gibi değil sanki :( :(

Geldiler yardım etti kadın baya masayı kurduk onlar yiyo ben salonda uzanıyorum şimdi sanırım böyle de devam edicem :KK70:
Aynen devam canım hiç birşey ağlamaya değmez bebeğin öncelikli olsun yani sen öncelikli olman lazım kendin için gülmeye devam iyi geceler tatlı rüyalar ben de öyle yaptım hatta bugün uyandigimda kahvaltiyi hazirlamislardi azıcık utandım başta sonra geçti ellerinize sağlık dedim yemeye başladım doğumdan sonram nasıl olur kestiremiyorum ama :KK70::KK70::KK70:

Kızlar hepinize hayırlı geceler, normal doğum yapan arkadaşlarım dikişleriniz kaç günde iyileşti. 2.doğumum ama bugün 5 günümüz doluyor ve dikişlerim hala çok ağrıyor hiç iyileşecek gibi değil sanki :KK43: :KK43:

Benimde yarın 4 gün olacak, çok acı çekiyorum hem dikişlerden hemde bel ağrım kasık ağrım var. Özellikle bel çok şiddetli bıgün sıcak su torbası koydum resmen :(

Hayırlı geceler kızlar, ben tam 38+4 haftalık hamişim sancı yok bebek doğum kanalına girmemiş hiç doğum yapamıycakmışım gibi geliyor moralim bozuk bebeğim erkek daha geç doğar diyorlar öyle bi var mı sancı gelmesi için yapılablecek bişiler var mı bana bi akıl verin lütfen

Doğum yapmamış olan arkadaşlar tabi normal doğumu bekleyenlere söylüyorum biraz geç oldu ama ben de yeni öğrendim bir hareket varmış yapamazsaan dogumuna en fazla 2 gün var demekmis hareketi anlatmaya calisacam sert zemine oturuyorsunuz ayakları uztiyorsunuz bir ayaginizin topugu diğer ayaginizin parmaklarıyla bir araya gelecek şekilde birlestiriyorsunuz yani iki ayağınizi boyuna birlestiriyorsunuz yapabiliyorsaniz zamanımız biraz daha varmış yapamiyorsaaniz ki bebek aşağı indiği için yapilamiyormus doğum yaklaştı demekmis :ukala:

Hayırlı geceler kızlar, ben tam 38+4 haftalık hamişim sancı yok bebek doğum kanalına girmemiş hiç doğum yapamıycakmışım gibi geliyor moralim bozuk bebeğim erkek daha geç doğar diyorlar öyle bi var mı sancı gelmesi için yapılablecek bişiler var mı bana bi akıl verin lütfen
Bana da öyle geliyor şu anda 39+4 oldum ve kızım olacak hurma ye deniyordu öyle okumuştum hem kolaylasturiyormus da dogumu

Arkadaslar ben sanirim dogumda ikinirken basur oldum :( benden baska bu durumu yasayan var mi? emzirirken kullanabilecegim bir merhem bilen var mi? Ya da alternatif tipla nasil cozum bulabilirim...

Kızlar hepinize hayırlı geceler, normal doğum yapan arkadaşlarım dikişleriniz kaç günde iyileşti. 2.doğumum ama bugün 5 günümüz doluyor ve dikişlerim hala çok ağrıyor hiç iyileşecek gibi değil sanki :KK43: :KK43:
Benimde 4. Gün ve fena ya şu An çok acıyo gerçekten napsam bilemedim hiç ilacım falan da yok

Bana da öyle geliyor şu anda 39+4 oldum ve kızım olacak hurma ye deniyordu öyle okumuştum hem kolaylasturiyormus da dogumu
Evet canım ben de duydum hurma da yiyorum yine de tık yok tabi herşeyin hayırlısı önemli olanın bebişlerimiz in Sağlğı bunun da farkındayım ama yine de endişe ediyorum biran önce hayırlısıyla bebeğime kavuşmak istiyorum

Gozun aydin. Saglikla sihhatle buyut insallah :)

Hayırlı olsun cnmm güzei günlerde büyüt inş bebeğini. Çok sevindim

Maşallah size. Gözün aydın cnm. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Oy maşallah tospik :) allah anali babali büyütsün canım darısı bize

Allah razı olsun kızlar.cok güzel bir duygu Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı. Rabbim isteyen herkese yaşatmayı nasip eylesin bu duyguyu

Kizlar Nisan gelmesi tam olarak nasil birsey??? Ben az evvel camasirimda kahverengi sumuksu koyu kivamda bi akinti buldum. Cok degil bi tatli kasigi belki biraz daha fazla. Akintin pek olmuyordu olirsa da normal ve seffafti. Dun nst ye girdim normaldi. Dun birde Cati muaynesi yapti doktorum aradim ondan olmaz olsa ayni gun olur dedi. Nisan mi degil mi nerden bilicem ben doktorum da cok rahat oladabilir olmayadabilir dio... yani cok heycanliyim bi akil verin kizlar.... normalde agustos annelerine yaziyorum ama henuz pek dogum yok oralarda... sizler daha tecrubelisiniz ...
Söylediğin nişana benziyor birçok arkadaş çatı muayenesi den sonra görmüştü burda da.. takipte ol ama hemen telaş da etme nişanı gelip günlerce doğuramayan arkadaşlar da var..

Doğum yapmamış olan arkadaşlar tabi normal doğumu bekleyenlere söylüyorum biraz geç oldu ama ben de yeni öğrendim bir hareket varmış yapamazsaan dogumuna en fazla 2 gün var demekmis hareketi anlatmaya calisacam sert zemine oturuyorsunuz ayakları uztiyorsunuz bir ayaginizin topugu diğer ayaginizin parmaklarıyla bir araya gelecek şekilde birlestiriyorsunuz yani iki ayağınizi boyuna birlestiriyorsunuz yapabiliyorsaniz zamanımız biraz daha varmış yapamiyorsaaniz ki bebek aşağı indiği için yapilamiyormus doğum yaklaştı demekmis :ukala:
Geçen annem de bunu bana söyledi, ona da bana hamileyken teyzesi söylemiş :anneadayı: Akşam yapacaktım tekrar unuttum sonra ama. Bir deneyeyim ben yine:KK17:

Kiizlar ben bugun spinal sezeryanla Sare Lina ma kavuscam insallah yanliz suan cok aciktim süt icsem olurmu?:) ameliyat 8:30da
Olmazzz bende 8.30 da gr cem çok susadim çooookkk sanki çollerdeyim :skandal:
Bu arada herkese tek tek tek tek teşekkür ederim inşallah en gec öğlen saati yazıcam merakta bırakmicam hayırlı haberlerle :KK200:

idilduam idilduam ayy öylemi günü gectim saatimiz bile ayniymis :) bebegini sag salim kucagina alirsin insallah:KK200::anne:
Ben malesef dayanamayip birazcik süt ictim umarim sorun olmaz :/

Back