- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.581
Yok canım bu o kadar fazla değildi sanki. Çamaşırımın ağ kısmı arkaya kadar ıslak gibiydi. Birden de ayaklarım üşüdü yere çok bastım herhalde diye düşündüm sonra acaba mı dedim..Camasirinin orta kismi islaksa belki biraz suyun gelmistir. Ama sicaklardan benimde bacagimdan asagi ter akiyor bazen. Suyun gelmesi fazlaca olur. Bardaktan bosaltir gibi.
Ben de yedim de bi de zararı var mı diye düşündüm :/ peki iğne yapılınca ne kadar zaman sonra doğuyor bebek?canim ne istiyorsa yedim:)
Aman ağlama sen üzme kendini boşver gül geç ; ) ben şimdiden başladım ağlamaya :'(Aynen öyle olurdu canım ha şimdi ha yarım derken kaç gündür bizdeler iki lafın arasında söylüyorum daha doğuma çok var bayramdan sonra gelecek kızım diyordum da anlamadilarbenim kafa bazen rahat bazen cildirmak üzere bazende ağlayacak halime gülüyorum
Hareketli gayet canım. Ama o su gelmesinden şüphelendikten sonra bel ağrım arttı ve biraz vajina kısmımda acıma oldu bebeğin hareketinden dolayı.
İçerde ne kadar var bilmiyorum ama makata doğru 4 tane var gibi saydım çok ağrıyor oturamıyorumCok mu dikisin var canim? Benim dosardan 4 dikisim var.icerden fazla var ama yirtilmam cok olmus.dogumdan hemen sonra igne yaptilar agri kesici.onun disinda almadim baska gerek duymadim.belki dikisin coksa ondan olabilir
tecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki
Benim oglum cok kilolu teyzesi. En son 36.hafta kontrolunde 3,400 kg idi. beni korkutuyor doğumu. O yuzden bi an once dogsun istiyorum. Bacaklarim yururken kitleniyor boşa cıkıyor yere düşürüyor beni. Disari cikmaya cekinir oldum yine de yuruyus yapiyorum dogsun diye. Ama hic bir belirtim yok. Yoksa günü geçse umursamazdim... Bu gidişle cok kilo alirsa sezaryenle alabilirler herhalde.
İdrar mı ağrı mı cnm?
evet canım öle olmuş insanda şşaşırıyo acaba benimmi ki bebek der insan dimiiBenim son doktor kontrolum doğumdan önceki gün olmuştu ve bebiş ertesi gun gramı gramına aynı kiloda doğdu çok şaşırdım :)
1200 gerçekten çokmuş. En fazla 300 -500 oynar diye tahmin ediyordum ben.
Benimkine doğumdan önce 3340 dediler 3400 doğdu. Çok farklı değildi ama fazlaydıtecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki
Maşallah size. Gözün aydın cnm. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Biz kavuştuk çok şükür Allah'ımadarısı kavuşmak isteyen diğer annelere.3500 kilo 51 cm
maşallah canımmm senin doğumunuda okudum sabırsızlıkla bekledin meleğini rabbim güzel günler geçirmeyi nasip etsin inş evladınlaBenimkine doğumdan önce 3340 dediler 3400 doğdu. Çok farklı değildi ama fazlaydı
Hareketli gayet canım. Ama o su gelmesinden şüphelendikten sonra bel ağrım arttı ve biraz vajina kısmımda acıma oldu bebeğin hareketinden dolayı.
Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo
Ablaaa dogurdunda mi geldinnnnnnBaşınız sağolsun, Allah sizlere sağlıkla güzel ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?