2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
insanbuL insanbuL canım doktoruma mesaj attım karnım çok sert diye o da gel dedi nst ye bakalım bi de sana demeyi unuttum gece de afedersin aşağıda çok baskı hissettim uykudan hafif bi sancıyla uyandım şimdi aklıma geldi... ama sonra hafifledi uyudum tekrar.. bakalım doktora gitcem 1 saate falan eşim taziye evinde yemekleri verip gelcekmiş görünmekte fayda var
kafam yerinde değil hiç cümlelerim çok saçma sapan kuruyorum kusuruma bakma sen anlarsın artık beni bi de hareketleri bugün çok belli belirsiz hep stresten galiba şimdi eşim arayana kadar bi yasin okuyim dedim belki içim ferahlar biraz...
Canim cok iyi yapmissin o zaman. Gittin mi ne dedi dr peki? Sen yazali bayagi olmus ben uyuyakalmisim.
Normal deyip gecistirmemek lazim artik seninde zamanin yaklasiyor.
Allah kabul etsin yasin i serifi ni. Ferahlatir tabi ferahaltmaz mi...

Canim cok iyi yapmissin o zaman. Gittin mi ne dedi dr peki? Sen yazali bayagi olmus ben uyuyakalmisim.
Normal deyip gecistirmemek lazim artik seninde zamanin yaklasiyor.
Allah kabul etsin yasin i serifi ni. Ferahlatir tabi ferahaltmaz mi...
Esim gec geldi canım simdi geldik hastaneye haber ederim cıkınca

canım benimki başlarda emmiyordu, 20ml ile mama takviyesi başladık sonra 30-40ml oldu. Sütüm gelmeye başlayınca önce emzirmeye çalışıyordum ya da sağıyordum 30-40ml sütüm çıkıyordu onu verip ardından 20ml daha veriyordum mama yani ortalama 50-60ml içiyordu her öğünde... Şuan sağarsam yine 40-60ml anne sütü alıyor 15-20 dak sonra 30ml mama ile uykuya dalıyor şuan 21.gündeyiz.
Benim ki doyuyo sanırım ya mamayı istemiyo emzirdikten sonra.biraz büyüse belki doymaz daha 4. Gün bugün.ben makine gelince bakarım tam ne kadar içtiğine.

Annisler bebekler doyuyor mu doymuyor mu panigine kapilmayin. Suan bebeklerin midesi minicik. Yavas yavas emer cenesi yorulur birakir,sık emer. Bu doymadigi anlamina gelmez. Hemen mama vereyim demeyin bence. Zaten findik kadar mideleri var. emdikten sonra gogsunuzu sıkın halen sut geliyorsa sorun yok doyuyor ve birakiyordur. İlk 10 gunden sonra sarilik riski de kalkiyor bildigim kadariyla.mamayı da zorunlu ihtiyac haline getirmeyin bence.

Bebegimin Allah izin verirse geleceği gün belli yarın demek normal olsaydı seninkiler gibi gelip bekleyeceklerdi:/ Rabbim yardımcımız olsun
Aynen öyle olurdu canım ha şimdi ha yarım derken kaç gündür bizdeler iki lafın arasında söylüyorum daha doğuma çok var bayramdan sonra gelecek kızım diyordum da anlamadilar :21::21::rolleyes::KK70:benim kafa bazen rahat bazen cildirmak üzere bazende ağlayacak halime gülüyorum

Benim 3 . Gunum hala agrım var ağrı kesici almadan duramıyorum :işsiz:
Cok mu dikisin var canim? Benim dosardan 4 dikisim var.icerden fazla var ama yirtilmam cok olmus.dogumdan hemen sonra igne yaptilar agri kesici.onun disinda almadim baska gerek duymadim.belki dikisin coksa ondan olabilir

Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü :110:

Back